''Κάνε γονείς να δεις καλό'': Το μήνυμα-καρφί του σεναριογράφου προς τον ΑΝΤ1

9

Χθες το βράδυ προβλήθηκε το τελευταίο επεισόδιο της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1, ''Κάνε γονείς να δεις καλό''. Αν και στα 2 πρώτα επεισόδια σημείωσε εξαιρετική τηλεθέαση, στη συνέχεια τα νούμερα της σειράς είχαν πτωτική τάση, ώσπου έφτασαν ακόμη και στο 7%. Το σίριαλ ,λοιπόν, ολοκληρώθηκε νωρίτερα λόγω της χαμηλής απήχησης.Ωστόσο, όπως είναι και απόλυτα λογικό, η δυσαρέσκεια είναι έντονη .

Χθες, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, o σεναριογράφος, Νίκος Σταυρακούδης, που μαζί με τη Σάρα Γανωτή υπέγραψαν σεναριακά το ''Κάνε Γονείς'', έστειλε το δικό του μήνυμα-καρφί προς τη διοίκηση του καναλιού. Μάλιστα, χαρακτηριστικά ανέφερε, όπως και θα δείτε ,''καλή ανάσταση σε όσους διαχειρίζονται την τηλεόραση''.


Δημοσίευση σχολίου

9Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. ελατε τωρα παιδια.η σειρα ηταν κακη.κακιστη.εκτιμω τη προσπαθεια των ανθρωπων που εφτιαξαν τη σειρα αλλα το πραγμα φαινοταν απ την αρχη.δεν ηταν ενδιαφερουσα σειρα..τι να κανει και ο αντ1 οταν η σειρα κανει μονοψηφια...μερικα επεισοδια ειδικα ειχαν ιδιο σεναριο με το σοι σου και τη μουρμουρα του αλφα...θα μπορουσε να γινει καλυτερη δουλεια....δε πειραζει...συντελεστες και ηθοποιοι θα προχωρησουν παρακατω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Στα 2 πρωτα επεισοδια σημειωσε εξαιρετικη τηλεθεαση"????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καταλαβαίνω την πικρία των συντελεστων αλλά βρε παιδιά έξι και εφτά έκανε πόσο να την κρατήσει ο Αντ1? Επιχειρηση είναι . Συν ότι δεν ήταν και τίποτα τρελό η σειρά. Για μένα ήταν ανοστη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Steve13 ας το εβαζε σε αλλη μερα. Δεν το ηθελε. Δεν το προωθησε καθολου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Από τη μια, καλά έκανε ο ΑΝΤ1 και διέκοψε πρόωρα τη σειρά (δεν θεωρείται κόψιμο από τη στιγμή που δόθηκε χρόνος να ολοκληρώσουν τη σειρά) αφού έκανε μονοψήφια. Από την άλλη όμως, θα μπορούσε ο σταθμός, να έδινε μια ευκαιρία στη σειρά σε κάποια άλλη ζώνη. Η σειρά προβάλλονταν σε επανάληψη το Σ/Κ και απ'όσο θυμάμαι, έκανε συμπαθητικά ποσοστά τηλεθέασης απέναντι από τη Γερμανού που σκίζει στη ζώνη της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μονο με εμπαθεια το βλεπεις.Η σειρά ηταν καλη και με βαση τα τωρινα τηλεοπτικα δεδομενα.Ισα-ισα δεν θυμισε καθολου "Μουρμουρα" και "Σοι" εδω διαπραγματευοταν χωρισμο γονέων και οχι τραπεζωματα σε συμπεθερους,κουμπαρους κλπ.Τωρα το οτι δεν δεχτηκε το κοινό τη σειρά μπορει να σημαινει οτι ξεμαθε σε καλές δουλειές και εμαθε σε reality κλπ.Ή οτι δεν δοθηκε χρόνος και διαφημιση όσο θα επρεπε.Να εχεις να δεις τόσα χρόνια Καστάνη και Μιχαηλίδη και να κάνει 8-9%;;....Τι να πω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αισχος και ασ3βεια στο κοινό που δεν ανεφεραν πως χθες ηταν το τελευταιο επεισοδιο.Πολλοί απο το κοινό της σειράς δεν το γνωριζαν καν.Φανταστειτε πόσο την αγκαλιασε ο ant1....Και ηταν σειρά που θυμιζε λίγο παλιες,καλές κωμωδίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  8. Η σειρά ήταν συμπαθητική. Μέχρι εκεί. Αν θέλανε να την κάνουν πιο ενδιαφέρουσα, ας το προσπαθούσαν περισσσότερο. Τωρα δεν ξέρω αν ειχε κανείς τόση επιθυμία να δει Καστάνη και Μιχαηλίδη. Σίγουρα είχε επιθυμία να δει μια ωραία σειρά που όμως κυμάνθηκε σε πολύ μέτριο επίπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !