10 ολόκληρα χρόνια tvnea: Μια κουβέντα, αμέτρητες επιτυχίες!

6

Εδώ και 4 , παρά κάτι μήνες, χρόνια  ,εγώ και εσείς τα λέμε κάθε εβδομάδα μέσα από την ΤΙΒΙ -ΜΠΑΛΟΘΙΑ. Εδώ και 4 χρόνια,λοιπόν, ανήκω στην-δεν το λέω εγώ αλλά τα νούμερα-δυνατή ομάδα του tvnea!

Το tvnea σήμερα γιορτάζει, και έχει πολλούς λόγους γι' αυτό. Το tvnea συμπληρώνει σήμερα...10 ολόκληρα χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας στον Ηλεκτρονικό Τύπο, και νομίζω πως, όσοι τουλάχιστον είναι του χώρου, ξέρουν πόσο δύσκολο είναι να κρατηθείς απτόητος, ανεπηρέαστος, και με τον ίδιο στόχο στον αέρα.

Σε μια εποχή που η ανάπτυξη των sites είναι ραγδαία, σε μια εποχή που καθημερινά ξεφυτρώνουν κάθε λογής ιστότοποι με σημαία τους τον κιτρινισμό ,το trash ,και το...ψευτοβαρύγδουπο, το tvnea στέκεται αξιοπρεπές, ποιοτικό, δυνατό απέναντι σε αυτή τη λαίλαπα. 10 χρόνια τώρα, το tvnea έχει ένα πρόσωπο,αυτό που αγαπήσατε και στηρίξατε. Κι αυτό το καθιστά δυνατό, αξιοζήλευτο, αλλά και...στόχο για πολλούς που θα 'θελαν να δώσουν έστω και λίγο από ό,τι το tvnea μπορεί και (σας) δίνει.

Έχουμε ,λοιπόν, γενέθλια, και νομίζω είναι μια χρυσή ευκαιρία να μιλήσω για εμένα και τι κάνω εδώ μέσα. Να μου πείτε, ξέρεις τι κάνεις; Μπορεί και ναι μπορεί και όχι. Αυτό που ξέρω σίγουρα ,όμως, είναι πως εδώ έμαθα να υπηρετώ τη δημοσιογραφία με ελεύθερο στόμα, ελεύθερη φωνή, ελεύθερη γραφή-ξέρετε, δεν σου το δίνουν όλοι αυτό.

Το 2015, Απρίλιος θυμάμαι πρέπει να ήταν, εκεί που άρχιζα σιγά σιγά να δω τι θα πογίνει όλη αυτή η αγάπη για το ρεπορτάζ, το tvnea μού ανοιξε την πόρτα του, κι από τότε είμαστε οι πιο αχώριστοι φίλοι! Μου άνοιξε την πόρτα και μου έδωσε εμπιστοσύνη, χώρο, χρόνο, αλλά και πολλά άλλα, που μάλλον για να τα περιγράψω...δεν μου φτάνει ένα περιοδικό !

Στο tvnea γνώρισα καλύτερα τι θα πει συνεργασία, αλληλοβοήθεια, εχεμύθεια. Στο tvnea έμαθα πως σημασία έχει το αποτέλεσμα κι όχι η κόντρα. Το tvnea μού έμαθε τι θα πει δουλεύουμε ως ομάδα κι όχι ως μονάδα. 

Όλα αυτά που σας περιγράφω, κι ίσως ακόμη περισσότερα, έφεραν το tvnea στην κορυφή. Όλα αυτά που σας περιγράφω έκαναν το tvnea αυτό που είναι σήμερα. Ποιοτικό, σταθερό, ορεξάτο, έμπιστο, ανένταχτο, ανεπηρέαστο.

Κάπου εδώ να πω κ' ένα ευχαριστώ στον Γιώργο Πασχαλίδη. Μπορεί για εσάς να είναι απλά ο... Γιώργος Πασχαλίδης, ο εμπνευστής αυτού που λέγεται tvnea, και που διαβάζετε μέσα από το Τηλεκοντρόλ του ,όμως, για εμάς, μα κυρίως για μένα ,τον Μανώλη, είναι ο Γιωργάρας. Αν πρέπει να προσθέσω τι επί πλέον μου έδωσε το tvnea πέραν των όσων σας έγραψα παραπάνω, είναι έναν φίλο. Ευχαριστώ, Γιωργάρα!

Χαίρομαι, επομένως, που είμαι εδώ σήμερα στα δέκατα γενέθλια.Χαίρομαι που είμαι εδώ και το tvnea κλείνει την πρώτη του δεκαετία στον χώρο των media. Kαι είμαι 100% σίγουρος πως έχουμε πολλά γενέθλια ακόμη.

10 ολόκληρα χρόνια tvnea. Μια κουβέντα, αμέτρητες επιτυχίες. Χρόνια πολλά !

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Χρονια πολλα tvnea,μας κρατας την καλυτερη συντροφια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρόνια πολλά tvnea,να συνεχίσετε να μας ενημερώνετε,πάντα επιτυχίες και ευτυχία στον καθένα σας ξεχωριστά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρόνια Πολλά στο site σας Καλό μήνα και καλή συνέχεια να συνεχίσετε την ίδια όρεξη και το ίδιο μεράκι που γράφετε όλα αυτά τα χρόνια !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρόνια πολλά,χρόνια καλά,καλό μήνα και πάντα επιτυχίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χρόνια πολλά στο team του tvnea.....και η συνέχεια είναι δεδομένη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !