Πριν από 10 ακριβώς χρόνια ,στις 7:00 τo πρωί, ανέβηκαν οι... διακόπτες, και το TVNEA.COM έκανε τα πρώτα του «βήματα» στο Διαδίκτυο.

Η αρχή μας παράξενη, αφού το TVNEA.COM δημιουργήθηκε για να έχω την πρώτη εμπειρία με το αντικείμενο που σπούδασα, κι αυτό δεν ήταν η δημοσιογραφία... Η ανταπόκρισή σας, τεράστια, από τα πρώτα κιόλα βήματα!

10 χρόνια μετά, το TVNEA.COM είναι εδώ, ζωντανό, ανανεωμένο, και πιο δυνατό από ποτέ...

Είναι ίσως το μεγαλύτερο σε διάρκεια mediaκο site που υπάρχει ακόμα ενεργό.

Είναι ίσως το μοναδικό mediaκο site που ξεκίνησε δειλά, κι έφτασε να είναι από τα μεγαλύτερα του συγκεκριμένου χώρου.

Είναι ίσως από τα λίγα site που είναι πολύ ψηλά στην προτίμηση του αναγνωστικού κοινού που ψάχνει για mediaκο ή τηλεοπτικό ρεπορτάζ, και ξεκίνησε από το μηδέν χωρίς -το τονίζω-καμια απολύτως βοήθεια και εξελίχθηκε .

Το TVNEA.COM δημιουργήθηκε με εσάς. Άλλωστε, σε ποιο site ο ιδιοκτήτης του, άλλα και οι συντάκτες του ,αναπτύσσουν και απαντούν σε σχόλιά σας;
Η απάντηση είναι...ΚΑΝΕΝΑ. Επενδύουμε στην επικοινωνία με όλους εσάς τους αναγνώστες μας .

Δυσκολίες υπάρχουν παντού, όταν όμως αγαπάς αυτό που κάνεις, πολεμάς, προσπαθείς, και σηκώνεσαι ξανά στα πόδια σου. Όλα υπάρχουν στη ζωή, και τα ευχάριστα και τα δύσκολα.

Θέλω ολόψυχα να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία αυτής της μεγάλης στιγμής, καθώς σήμερα το TVNEA.COM μεγαλώνει, και να ευχαριστήσω τους σταθερούς μας επισκέπτες, τους σχολιαστές μας, τους φίλους μας στο facebook, τους followers. Όλοι εσείς, αναγνώστες και επαγγελματίες, αναγνωρίσατε το μεράκι, το πάθος ,και την όρεξή μας.

Με εκτίμηση,
ο ιδιοκτήτης του TVNEA.COM
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ


6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θυμάμαι τον εαυτό μου να μπαίνει στο site σας από το ξεκίνημά του. Κάνετε εξαιρετική δουλειά όλα αυτά τα χρόνια και η αλήθεια είναι ότι είστε με διαφορά το καλύτερο mediaκο site. Χρόνια πολλά! Καλό μήνα και καλές γιορτές σε όλους!

Ανώνυμος είπε...

Καλό μήνα και χρόνια πολλά Γιώργαρε!!!!!

Να μην ξαναγράψω τα ίδια και να κάνω copy paste που έγραψα στους συναδέρφους σου έτσι κι αλλιώς θα τα δεις με Κεφαλαία τα έγραψα...

Θα σου πω μόνο να έχεις πάντα επιτυχίες στην καριέρα σου!
Και μία συμβουλή μακρυά από γυαλί!!! Αν δέχτηκες προτάσεις μην πας μόνο τηλεφωνικά...

Maraki Mixa είπε...

Καλό μήνα και χρόνια πολλά να τα εκατοστησετε και να συνεχίσετε έτσι

Maraki Mixa είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Teo είπε...

Να συνεχίσετε έτσι δυνατά!!

Panos είπε...

Χρόνια πολλά στο team του tvnea.....και η συνέχεια είναι δεδομένη