Τα νούμερα στην πρωινή ζώνη 10-1 για χθες 30/11/18

16
%252C.%252C01020

Στη μάχη με την τηλεθέαση βρέθηκαν όλα τα κανάλια στην πρωινή ζώνη μετά τις 10 π.μ .
Πάμε να δούμε τα καθαρά ποσοστά τηλεθέασης.

Αναλυτικά:


Πρόγραμμα- 18/54
ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ 20,3
ΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΩΝ ΚΟΥ ΚΟΥ 14,3
ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ 12,3
ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ 16
ALPHA ΡΕΠΟΡΤΑΖ 11,1
ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ  12,2
ΜΑΖΙ ΣΟΥ 13,7

ΚΟΥΖΙΝΑ ΓΙΑ ΔΥΟ 5,8

* ΜΗ Καθαρά ποσοστά τηλεθέασης.
ΠΗΓΗ: Nielsen Media Research

Δημοσίευση σχολίου

16Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Νομίζω την Κατ Κεν την βοηθάει πολύ ο Μουτσινάς με το σχολιασμό στην εκπομπή του. Επίσης όπως βλέπουμε για τους Κου Κου no GNTM no party.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χωρις GNTM no κου κου.
    Όπως και να χει ένας "κουκος" δεν φερνει την Ανοιξη...
    Φαιη σταθερα και σιγουρα!
    Σταθερα πρωτη και τον μηνα Νοεμβριο στο 18-54.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η αλήθεια να λέγεται1 Δεκεμβρίου 2018 στις 12:57 μ.μ.

    Ε όχι και σταθερή αξία η Σκορδά!! Συνεχώς πτωτική είναι. Μέσα σε ούτε 3 χρόνια που είναι μόνη της έριξε τα νούμερα στο μισό. Πού είναι τα 40άρια με Λιάγκα και Σάσα; Μετά βίας κάνει 20 και το πανηγυρίζουν. Και παίρνει από τον Παπαδάκη υψηλά νούμερα και τα ρίχνει κι αυτά. Ενώ οι Κούκου πήραν μια νεκρή σχεδόν ζώνη και μέσα σε ούτε 2 χρόνια έγιναν υπολογίσιμοι αντίπαλοι. Και παραλαμβάνουν μονοψήφια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ Η αλήθεια να λέγεται θα συμφωνήσω στα περισσότερα από αυτά που λες, ωστόσο σκέψου πως ήταν ο ανταγωνισμός τότε και τώρα. Νομίζω ότι οι τωρινοί της αντίπαλοι είναι πολύ περισσότεροι και η επικαιρότητα πιο έντονη από ποτέ. Επίσης εκείνα τα χρόνια το κουτσομπολιό μεσουρανούσε όλες τις ώρες. Τώρα έχουμε και σοβαρότερα θέματα να ασχοληθούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η Ζώνη που είναι η ΣΚΟΡΔΑ είναι μια ζώνη πολύ σκληρό ανταγωνισμό και με πολλά διαφορετικά ήδη προγραμμάτων. Όταν χτυπούσε 40νταρια κτλπ. , δεν είχαν όλα τα κανάλια πρωινάδικα ούτε ενημέρωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @Maria13 Η καλύτερη συνήγορος υπεράσπισης της Σκορδα. Μόλις δει αρνητικό σχόλιο, σπεύδει να απαντήσει στο ίδιο πάντα 'ναι μεν αλλά' ύφος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ Ανώνυμος 1:35 εγώ τουλάχιστον λέω τη γνώμη μου με επιχειρήματα. Εσύ εκτός από το να κράζεις όποιον δεν συμφωνεί μαζί σου θα μου πεις σε τί διαφωνείς με αυτά που έγραψα; Υγ: εσύ φαντάζομαι συνήγορος των Κου Κου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Φετος τα πρωιναδικα ειναι περισσοτερα οποτε δεν υπαρχει περιπτωση να υπαρχουν σαρανταρια κλπ.για κανεναν Εχει ενδιαφερον οταν υπαρχουν πολλες ιδιες εκπομπες..και ο καλυτερος ας κερδισει..Αντικειμενικα πρωτη ερχεται η Φαιη..μας αρεσει δεν μας αρεσει αυτη ειναι η αληθει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @Maria13 Επωνύμως; Το Μαρία το μικρό σου και το 13 το επίθετο; Όσο για τα επιχειρήματα, απλώς επισημαίνω, ότι δεν έχει να κάνει με το ότι τώρα έχουμε σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθούμε. Θυμίζω ότι τις σεζόν 2010-2013 τα μνημόνια διαδέχονταν το ένα το άλλο και η χώρα βίωνε πρωτόγνωρες καταστάσεις. Κι όμως. Η εκπομπή το πρωινό, στο mega τότε, χτυπούσε ασύλληπτα νούμερα. Ο λόγος έχει ονοματεπώνυμο. Γιώργος Λιάγκας. ΥΓ Λάθος φαντάζεσαι. Αυτό που έγραψα, έστω και άκομψα προς το πρόσωπό σου, ήταν ότι σχολιάζεις ανελλιπώς και, σε σχέση με τη Σκορδά, κάθε μέρα γράφεις τα ίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τατιάνα 24% στο γενικό σύνολο χθές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Σκάι πως γίνετε να σαρώνει Γενικό και στο δυναμικό να είναι πεσμένος?
    Οι κούκου 6 μονάδες κάτω από την Φαίη και με στεναχώρησαν!
    Το Κατερινάκι ξύπνησε και ανέβηκε μία ιδέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο συνταξιουχος θελει την τατιανα του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Νίκη και οι άνεργοι άνω των 55 επίσης την θέλουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μαρία13 δικηγόρους υπεράσπισης δεν θέλουμε...να μας λείπουν!
    Αν δεις τα τέταρτα των δύο θα φρικάρεις με την Φιλενάδα σου την Σκορδά.
    Έχει θέμα! μην το ψάχνεις!
    17-18-20 βγάζει τελευταία και το δίδυμο έχασε 6 μονάδες χτες.Και από που τις έχασε είναι το θέμα.Όχι από την Σκορδά πάντως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @ Ανώνυμος 3:45 φαντάζομαι ή δεν ξέρεις ελληνικά ή πρώτα αποφασίζεις να κραξεις και μετά διαβάζεις το σχόλιο. Έγραψα εγώ πουθενά το επωνύμως; Είπα ότι γράφω με ονοματεπώνυμο; Επίσης εάν παρακολουθούσες καθημερινά τί γράφω θα ήξερες ότι όταν είμαι σπίτι το πρωί δεν βλέπω πρωινά παρά μόνο στο κομμάτι του gossip, αλλά αντίθετα έβλεπα φανατικά τις σειρές του Μέγκα στις επαναλήψεις του. Και τώρα που έμεινα σπίτι την Τετάρτη είδα τον Σόμμερ Κρητικό στο Μακεδονία. Επίσης ακόμη και εσύ καταλαβαίνεις ότι από την στιγμή που χώρισαν Σκορδά Λιάγκας δεν θα μπορούσαν να κάνουν μαζί εκπομπή. Και τέλος δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται στα τέταρτα να έχει χαμηλά νούμερα, αλλά στο στο τρίωρο να είναι πρώτη. Αυτά δεν είναι μαθηματικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @Maria13 χαλάρωσε. Παραδέχτηκα ότι εκφράστηκα άκομψα, δεν κράζω όμως. Σου εξήγησα, γράφεις συνέχεια τα ίδια και αυτό κουράζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !