ΑΝΤ1: Συμφωνία 180 εκατομμυρίων ευρώ

Κωνσταντίνος Κότσαρης
4

Το χαρτοφυλάκιο στη Σερβία περιλαμβάνει δύο κανάλια ελεύθερης λήψης, τα PRVA και Ο2TV, έξι συνδρομητικά κανάλια, τέσσερα websites και έναν ραδιοφωνικό σταθμό ενώ στο Μαυροβούνιο περιλαμβάνει ένα κανάλι εθνικής εμβέλειας και ένα ραδιοφωνικό σταθμό.

Ο κ. Θοδωρής Κυριακού, πρόεδρος του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, εξέφρασε την ικανοποίησή του τονίζοντας σχετικά: «Είμαστε υπερήφανοι για τον τρόπο με τον οποίο αναπτύξαμε την επιχειρηματική μας δραστηριότητα στη Σερβία και το Μαυροβούνιο. Η δυναμική παρουσία μας σε αυτές τις χώρες, όλα αυτά τα χρόνια και η επιτυχημένη συμφωνία για την πώληση των δικτύων μας αποδεικνύουν τη δυνατότητά μας να επενδύουμε σε ταχέως αναπτυσσόμενες αγορές εδραιώνοντας την παρουσία μας στην εγχώρια και διεθνή αγορά. Συνεχίζουμε να επενδύουμε διεθνώς σε νέες ευκαιρίες στο χώρο των Media και παραγωγής περιεχομένου».

Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ εισήλθε στην αγορά της Σερβίας εξαγοράζοντας το κανάλι Fox Televizija Serbia του Rupert Murdoch με μερίδιο αγοράς 4% αναπτύσσοντάς το σε κυρίαρχο Media Όμιλο της Σερβίας με ηγετικό μερίδιο αγοράς. Διακρίνοντας εγκαίρως την ευκαιρία στην αγορά της Σερβίας επένδυσε στην παραγωγή πρωτότυπου περιεχομένου υψηλής ποιότητας και κατέστη ο αδιαμφισβήτητος πρωταγωνιστής στην τοπική αγορά με περισσότερες από 4.000 ώρες τοπικού προγράμματος, ενώ είναι στρατηγικός εταίρος και ένας από τους βασικούς μετόχους της επενδυτικής τράπεζας Raine Group. Με παρουσία σε 20 χώρες στην Ευρώπη, τη βόρεια Αμερική και την Αυστραλία και απασχολεί περισσότερους από 2.600 εργαζόμενους.

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Πέρα από τα κανάλια που έχουν έξω, μάλλον και η Nova και η Forthnet καταλήγει στον όμιλο του ant1. Ακούγεται ότι οι τράπεζες προκρίνουν τη προσφορά εξαγοράς του ant1 και όχι της wind/vodafone.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν γίνετε να σκας του κόσμου τα μύρια στο εξωτερικό και να δίνεις ψίχουλα στο εγχώριο κανάλι.
    Φιάξε πρώτα το κανάλι όπως πρέπει και όχι να κάνεις απανωτά λάθη δεν λέει...


    ΣΗΜ.Έχει ψωμί ακόμη η υπόθεση για την NOVA και τίποτα δεν είναι δεδομένο ποιο θα την πάρει.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας δώσει κάνα ψιλό και στο κανάλι μήπως και σώσει την κατάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στη θέση τους θα έκανα περικοπές στον Αντεννα και θα έπαιρνα κι άλλα κανάλια στο εξωτερικό. Εδώ δεν έχει νόημα να ασχολούνται πια. Έχουν δώσει ένα σκασμό λεφτά για τις σειρές φέτος και κάνουν 15%. Το ίδιο πρέπει να κάνει κι ο Σαββίδης. Να κόψει τις σειρές και όλες τις ακριβές παραγωγές. Δεν έχει νόημα, 3% θα κάνουν. Καλύτερα να πάρει κανάλια στη Ρωσία, πιο επικερδή θα είναι. Εδώ ο κόσμος είναι συνηθισμένος να βλέπει σειρές στον Αλφα και ριάλιτι στο Σκαι. Δεν θα αλλάξει αυτό, κακώς ασχολούνται με την ελληνική αγορά. Και ειδικά στη περίπτωση του Αντεννα, θα ήταν λάθος σας να βάζετε τα κέρδη από τα άλλα κανάλια στη μαύρη τρύπα του ελληνικού Αντέννα. Αξιοποιήστε τα με άλλα ντηλ που θα πιάσουν τόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !