ΤΙΒΙ-ΜΠΑΛΟΘΙΑ: Βγάζουμε το καπέλο στο Οpen! -Aνεβαίνει ο ΑΝΤ1-Πατάει γερά ο ALPHA- Kατρακυλά το δελτίο του ΣΚΑΪ-Ώρα για μετακίνηση-Δεν εγκαταλείπει ο ΑΝΤ1-Μάχη για OPEN & ALPHA

14


Τρίτη και...13 σήμερα ,αλλά εμάς δεν μας πτοεί τίποτα ! 
Η ΤΙΒΙ-ΜΠΑΛΟΘΙΑ, λοιπόν, είναι εδώ, στο tvnea, για ακόμη μια ματιά στο τηλεοπτικό τοπίο. 







#ΜΠΑΛΟΘΙΑ_πρώτη: ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΣΤΟ OPEN









Αναμφισβήτητα, η είδηση της εβδομάδας είναι η απομάκρυνση του Μένιου Φουρθιώτη από το OPEN, καθώς ο παρουσιαστής έχασε τα ασφαλιστικά μέτρα, κ' έτσι ο σταθμός έλυσε αυτόματα τη συνεργασία τους. Τα ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ LIVE δεν ξαναβγήκαν στον αέρα, όμως, το κανάλι, σαν από πάντα έτοιμο, το Σάββατο 10 Νοεμβρίου είχε κανονικά ολοζώντανο πρόγραμμα, και η ΜΠΑΛΟΘΙΑ δεν μπορεί παρά να βγάλει το καπέλο στο OPEN! Αντί να αφήσει νεκρή τη ζώνη και το κοινό να γυρίσει την πλάτη, με τρομερά αντανακλαστικά έβγαλε εκπομπή στον αέρα. Επιστράτευσε τα ''Παιδιά'' του καλοκαιριού και τα ξαναέβαλε στο ''Σπίτι'', κ' έτσι, κυριολεκτικά σε μια μέρα τα Παιδιά από σπίτι βγήκαν ξανά στις οθόνες μας. 

Η εκπομπή προς το παρόν φιλοξενείται στο πλατό της Χρηστίδου, όμως, όπως κι η ίδια είπε, δεν θα είναι για πολύ, κάτι που δεν γνωρίζουμε αν φανερώνει πως στήνουν σκηνικό ή στήνουν νέο εκπομπή. Ομολογώ πάντως πως η Τζωρτζέλα μού αρέσει κ' έχει τηλεοπτικό τσαγανό, και, ειλικρινά, βγαίνοντας στον αέρα μόλις σε μια μέρα και χωρίς καν προετοιμασία σε πολλά επίπεδα,αυτό που είδαμε το πρώτο αυτό Σαββατοκύριακο είναι το λιγότερο άθλος! Με σωστή διαχείριση, πρωτογενή θέματα, και μια δουλεμένη εικόνα η εκπομπή ,αν μείνει, μπορεί να γίνει συνήθεια...  





#ΜΠΑΛΟΘΙΑ_δεύτερη: ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Ο ΑΝΤ1





Ο ΑΝΤ1 είναι τη φετινή σεζόν σε μια διαδικασία ανάκτησης του κοινού του, και παρά το γεγονός πως όλο του το πρόγραμμα εξ αρχής έδειχνε φιλόδοξο αλλά κυρίως δουλεμένο, κάποια πράγματα δεν του βγήκαν (βλ. Έγκλημα και πάθος, Beat Buzzer κ.ά.) ,ενώ μέσα στην όλη προσπάθεια άρχισαν να φυτρώνουν και οι ίντριγκες για διάφορα πρόσωπά του. Σίγουρα το όλο κλίμα δεν ευνόησε, κι αν κάτι πρέπει άμεσα να φροντίσει ο σταθμός είναι να δει πώς θα μάθει να προστατεύει και να μαζεύει το τι κυκλοφορεί στο παρα-τηλεοπτικό ρεπορτάζ.  

Ωστόσο, τις τελευταίες μέρες γίνεται ξεκάθαρο πως ο ΑΝΤ1 ανεβαίνει, και στις περισσότερες ζώνες βλέπει κυριαρχία. Το 7-1 και παρά τον σκληρό ανταγωνισμό, του ανήκει, ενώ τα μεσημέρια έχει δυνατά ποσοστά με Σαράφογλου στις 13.00 και Ζέτα που σαρώνει. Ακόμη, παρατηρείται μια απίστευτη άνοδος στο Still της Μπεκατώρου που μοιάζει να ξαναμπαίνει στο τηλεκοντρόλ του κοινού, ενώ αργότερα στις 18.00 η ''Γυναίκα'' χτυπά -για τα δεδομένα της ζώνης- κόκκινο, και είναι κάθε απόγευμα πρώτη με διαφορά. Έπειτα ,το ΑΝΤ1 NEWS με τον Χατζηνικολάου όχι απλά έχει βρει την ταυτότητά του (θυμηθείτε κι εδώ) αλλά φέρνει εκπληκτικά ποσοστά. 

Φυσικά, το πρόβλημα εξακολουθεί ,αλλά με βελτιώσεις, να υπάρχει στην prime time , όπου μόνο η ''Φριτέζα'' φαίνεται να αντέχει. Όμως, σύντομα το κλίμα επιχειρούν να ανατρέψουν με την προσθήκη του Γρηγόρη ενώ ως προς το NOMADS ο ντόρος έγινε και τσίμπησε νούμερα.  Παράλληλα, γίνεται γνωστό ότι από αρχή Δεκεμβρίου το κανάλι επιχειρεί τρόπον τινά μια εκ νέου μίνι επανέναρξη. Αν όντως κλείσουν, Ντορέττα και Καμπουράκης έρχονται στο κανάλι για ν' ανοίξουν δυο ζώνες που -ειδικά η πρώτη-είχε σκουριάσει χρόνια, ο Αρναούτογλου πιάνει ξανά θέση στο επιτυχημένο του σόου, και το ''Κάτι ψήνεται'' επιστρέφει για να τονώσει τα απογεύματα του ΑΝΤ1. 

Θα έχει ενδιαφέρον ο Δεκέμβρης. Και θα δείξει πολλά...  






#ΜΠΑΛΟΘΙΑ_τρίτη: ΠΑΤΑΕΙ ΓΕΡΑ Ο ALPHA! 








Αυτό που έχει καταφέρει ο ALPHA τον τελευταίο χρόνο είναι αξιοσημείωτο και ζηλευτό. Ο σταθμός ,χωρίς πολλά πολλά περιτυλίγματα και υπερπαραγωγές του θεαθήναι ,αλλά με πίστη σε ό,τι έχει χτίσει και προσθήκη δυνατών ονομάτων ( Ναταλία-άσχετα αν αυτό που κάνει δεν είναι για εκείνη έτσι όπως το κάνει-,Ελεονώρα), πήρε την ψήφο του κόσμου. Ο ALPHA πατάει γερά στα πόδια του, και είναι πια καθημερινά πρώτος, με την prime time να του δίνει τη μεγάλη εκτόξευση. 

Λάθη έχουν γίνει όπως και τρύπες υπάρχουν (βλ. ΤΙ ΛΕΕΙ ,DEAL κ.λπ.), αλλά με τέτοια ώθηση και τέτοια απήχηση, ούτε ο πανικός υπάρχει για άμεση διόρθωση-αντικατάσταση, ούτε και κινήσεις σπασμωδικές .Χώρια που πια με τον ''αρραβώνα'' ,όλα μοιάζουν...καλοκαίρι!





#ΜΠΑΛΟΘΙΑ_τέταρτη: ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΣΚΑΪ 






Μπορεί πέρσι να ήταν άνετο, όμως, η επιτυχία ήταν...προσωρινή! Το Δελτίο του ΣΚΑΪ φέτος κατρακυλά! 

Σχεδόν κάθε βράδυ τα νούμερα αγγίζουν το 10 και το 11, τη στιγμή που ο Χατζηνικολάου(19.30) για...πλάκα είναι στο 17 και η Ζαχαρέα -το έτερο δελτίο που βγαίνει κοντά με του ΣΚΑΪ (19.55)- αγγίζει το 13-15. Ο σταθμός είναι ξεκάθαρο πως χάνει κοινό, και η ψήφος πάει σε ΑΝΤ1 -STAR. Πτώση λόγω ...θεματολογίας; 

Υ.Γ.:Παρεμπιπτόντως, τα γραφικά και συνολικά η εικόνα του Δελτίου, είναι το λιγότερο... παρωχημένα. Κρίμα που δεν συμπλέουν με όλη την υπόλοιπη εικόνα του καναλιού.





 #ΜΠΑΛΟΘΙΑ_πέμπτη: ΩΡΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ...





Εδώ και περίπου έναν μήνα ,ο Τόνι Σφήνος με το ΤΑΙΡΙ του βρίσκονται στην απογευματινή ζώνη του Σαββατοκύριακου ,και συγκεκριμένα στις 17.15. Το τηλεπαιχνίδι το θεωρώ πολύ διασκεδαστικό ,με χιούμορ, ωραίες δοκιμασίες, γέλιο, κάτι που έχω ξαναεπισημάνει. 

Ωστόσο, τα νούμερα ,πλην του πρώτου Σαββατοκύριακου, είναι στα...υπόγεια, και νομίζω πως το ''Ταίρι'' είναι ένα κόνσεπτ ξεκάθαρα βραδινό. Ώρα, λοιπόν, για μετακίνηση στη βραδινή ζώνη ,ίσως μετά το Nomads.Θα είχε άλλη φόρα...  






#ΜΠΑΛΟΘΙΑ_έκτη: ΔΕΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ Ο ΑΝΤ1








Σίγουρα την εβδομάδα που μας πέρασε το NOMADS βρέθηκε στο επίκεντρο των συζητήσεων και του ενδιαφέροντος, καθώς μπήκαν στο ριάλιτι οι παίκτες που ο ΑΝΤ1 ''τσίμπησε'' από το...αρχείο τού SURVIVOR. Έτσι, από κει που το πρόγραμμα έκανε 10 και 11, οι 3 πρώτες μέρες τού έφεραν ξαφνικά 19 και 20 %. Αναντίρρητα ,μιλάμε για εκπληκτικά ποσοστά, ή τουλάχιστον εκπληκτικά για ένα πρόγραμμα που με το ζόρι ανέπνεε! 

Δεν θα μείνω σήμερα στο αν αυτά τα νούμερα διατηρηθούν (εξαιρώ την Κυριακή γιατί είχε το απόλυτο ντέρμπι των αιωνίων), αλλά θα μείνω σε κάτι άλλο, στο ότι ο ΑΝΤ1 δεν εγκαταλείπει. Το κανάλι, είτε αυτό σχολιάστηκε θετικά είτε όχι, πήρε απόφαση να στηρίξει το προϊόν του, αντί να παραδοθεί κ' απλά να περιμένει τον τελικό. Πήρε το -οικονομικό εν πολλοίς-ρίσκο και έκανε την κίνηση αυτή ώστε να ενισχύσει το ΝOMADS με ...δόσεις SURVIVOR. Κι αν με ρωτάτε, νομίζω πως και ντόρο έκανε όπως πόνταρε ο ΑΝΤ1 ,και πολλοί ψάχνουν πλέον το ριάλιτι ...έτσι για την κουβέντα! 

Το αν του βγει, είναι νωρίς να το πούμε...Αλλά καθαρά επικοινωνιακά ,του βγαίνει ήδη.  






#ΜΠΑΛΟΘΙΑ_έβδομη: ΜΑΧΗ ΓΙΑ ALPHA- OPEN 








Μια απίστευτη μάχη μεταξύ ALPHA- OPEN διεξάγεται κάθε μεσημέρι .Ένα απίστευτο...ντέρμπι που νομίζω κανείς δεν φανταζόταν πως θα μας απασχολήσει. Κάθε μέρα στις 3, Τσολάκη και Μουτσινάς διασταυρώνουν τα...θέματά τους και ο νικητής είναι ξεκάθαρος .

 ''Για την παρέα'',λοιπόν, συντονίζεται το κοινό στις 3 και όχι για να δει...ΤΙ ΛΕΕΙ, και έτσι, η ήττα της Τσολάκη από έναν νέο τηλεοπτικό σταθμό, είναι για να προκαλεί εγκεφαλικά στην Κάντζα! 
 
Αυτά και σήμερα από την ΤΙΒΙ-ΜΠΑΛΟΘΙΑ! 

Να μου επιτρέψετε στο σημείο αυτό να αφιερώσω τη σημερινή μου στήλη σε ένα μικρό πλασματάκι, που ήρθε στη ζωή πριν από κάποιες μέρες, και πριν καν με πει ''νονό'' ,είμαι περήφανος! Δική σου, μικρέ μου...

Ραντεβού την επόμενη Τρίτη, στο #1 site μιντιακής ενημέρωσης!

Δημοσίευση σχολίου

14Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Σήμερα δεν θα σχολιάσω απλά θα σου πω μόνο ότι έτσι ακριβώς είναι όπως τα γράφεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενταξει εσας η δουλεια σας ειναι παρακολουθειτε και να λέτε τη γνωμη σας συμφωνω με αυτα που πιστευετε.Εμένα προσωπικα δεν μου αρεσει στην τηλεοραση τιποτα.Ωραια θα κατσεις να δεις Μουτσινα στα 5 πρωτα λεπτα εχεις ήδη βαρεθει(τα ίδια και τα ίδια κάνει),εχει εκει τη Νικολαου που την παιρνει μαζι του σε σειρές,παραστασεις,εκπομπες κλπ.Και τι κάνει;Οπως και ολοι βγαινουν....κατακρινουν τους παντες και μετα τα λένε οπως τους συμφερει.Οχι τέτοια τηλεοραση αρνουμαι να δω.Βάλτε και μετρησεις ραδιοφωνων,απο πολυ κοσμο ακουω πως το προτιμα.Λιγοτερο βέβαια στις μεγαλες πολεις που καθονται σπιτια τους και βλεπουν φτηνιαρικη τηλεοραση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σχόλιο 2:07
    *συμφωνα(εννοειται)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι μεν...αλλα για τα ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΣΠΙΤΙ.
    Ο ALPHA εχει γινει συνηθεια και πιστευω οτι τον βοηθησε κιαλο το κλεισιμο του MEGA
    Ο ΣΚΑΙ καλος, αλλα νομιζω θα κουρασουν τα ιδια και τα ιδια. --Η εικονα στο δελτιο του πλεον τραγικη.Και σιγουρα ενας ενημερωτικος σταθμος δεν μπορει να μοιραζεται το πλατο των ειδησεων με το OHLALA!! Ειναι αστειο... Βγαινει η Κοσιωνη , μπαινεις η Σασα;
    Το δελτιο του OPEN ειναι καλο, και θεωρω θα ανεβει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όσο ο ΆΛΦΑ στηρίζεται στις είδη υπάρχουσες σειρές θα σαρώνει. Το μεγάλο πρόβλημα θα το αντιμετωπίσει όταν κάποια στιγμή τελειώσουν. Επίσης σήμερα είπαν στο ΣΤΑΡ ότι ο Σφηνος κόβεται. Ξέρετε εάν ισχύει κάτι τέτοιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συγγνώμη αλλά πως προέκυψε ο Δεκέμβριος για το Κάτι ψήνεται; Στην αρχή λέγανε Οκτώβριο, μετά Νοέμβριο και τώρα Δεκέμβριο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν αναφέρομαι σε Δεκέμβριο για το ''Ψηνεται'' ,αλλά για το ότι εν συνόλω ο επόμενος μήνας θα δώσει ολοκληρωμένη εικόνα αφού βγουν τα πρότζεκτ που ''ακούγεται'' πως κλείνουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. το οπεν απατο ....το δελτιο του σκαι στο συνολο μια χαρα παει ....αλφα παντα πρωτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 12:27 π.μ.
    Ααα μάλιστα. Σ' ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν κοιτά κάποιος σύνολο,καλώς ή κακώς! Βέβαια, μόνο αν τους συμφέρει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το Open θα ανέβει. Μέχρι το τέλος της σεζόν το βλέπω κάπου στο 8%. Το πρόγραμμα που έχει δεν αξίζει τα νούμερα που κάνει τώρα. Οι συνήθειες δεν αλλάζουν εύκολα, είναι νέο κανάλι και υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός. Ο ΑΝΤ1 έχει τις καλύτερες σειρές φέτος και για αυτόν ισχύει το ίδιο. Θα ανέβει αλλά χρειάζεται χρόνος λόγω τις συνήθειων του τηλεθεατών όπως έχουν διαμορφωθεί από πέρυσι. Ο ΣΚΑΙ έχει αρχίσει να κουράζει, σίγα σιγά τα νούμερα του θα πέφτουν. Εκτός αν το καταλάβουν και από τη νέα σεζόν παρουσιάζουν κάτι καινούργιο κι όχι ξανά τα ίδια και τα ίδια ριάλυτι. Το ίδιο και ο Alpha, οι σειρές του μπορεί στη φάση αυτή να κάνουν καλά νούμερα αλλά σιγά σιγά θα πέφτουν. Οι ίδιες και οι ίδιες σειρές, ο ΑΝΤ1 με καλύτερες σειρές όλο και θα τους παίρνει κοινό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το Deal κάνει μεγάλα νούμερα, ειδικά στο σύνολο. Οπότε λίγο άκυρο αυτό που λες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πρώτον, το σύνολο δεν νοιάζει κανέναν. Δεύτερον, το Deal είναι πια κουρασμένο, μα κυρίως εντελώς άκαιρο εν έτει 2018 ( κάτι που υποστήριξα από όταν το ξανασέρβιρε ο ALPHA).Εξ ου κι η κριτική μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !