Η μεγάλη ανατροπή στα live του "The Voice"!

2

Οι τέσσερις coaches: Κωστής Μαραβέγιας, Πάνος Μουζουράκης, Έλενα Παπαρίζου και Σάκης Ρουβάς στη φάση των knockouts επέλεξαν τους επτά καλύτερους από την  ομάδα  τους με τους οποίους θα συνεχίσουν στα live του "The Voice", ενώ έκλεψαν και από έναν παίκτη αντίπαλης ομάδας.

Όμως, τα λόγια του Γιώργου Καπουτζίδη "έφεραν" την ανατροπή...

«32 διαγωνιζόμενοι, 8 από κάθε ομάδα προκρίθηκαν στα cross battles. Σε αυτό το σημείο του παιχνιδιού και πέρυσι και πρόπερσι ανανεώναμε το ραντεβού μας για τα live. Φέτος δεν θα το κάνουμε έτσι. Φέτος οι coaches έχουν το δικαίωμα να επαναφέρουν διαγωνιζόμενους από τα battles και τα knockouts που αισθάνονται ότι χρειάζονται άλλη μία ευκαιρία, ας το πω έτσι, να μην π αδικήθηκαν. Μπορείτε λοιπόν να φέρετε πίσω στην σκηνή του The Voice αυτούς τους διαγωνιζόμενους που θέλετε περισσότερο, να τους ακούσετε άλλη μια φορά, και στο τέλος αυτής της διαδικασίας, ένας από κάθε coach προκρίνεται για τα live cross battles του The Voice. Έτσι οι ομάδες δεν θα έχουν 8, αλλά 9 διαγωνιζόμενους. Οπότε πριν από τα live θα μεσολαβήσει ένα συναρπαστικό και συγκινητικό επεισόδιο για να δοθούν τα τελευταία εισιτήρια για τα live του "The Voice"»


Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. "συγκινητικό επεισόδιο";;;
    Αν ήταν όπως το παλιό the voice (εποχές ΑΝΤ1) που κάθε coach μετά τα blinds είχε από 16 παίκτες ναι θα ήταν ίσως ωραίο,γιατί τους ξέραμε.Τωρα που ο καθένας έχει 32 δεν τους θυμόμαστε.
    Επιπλέον στους 2 πρώτους κύκλους του στην Ελλάδα το the voice είχε φωναρες!!!
    Φέτος ο ΣΚΑΪ έχει βάλει στοίχημα να ξεφτιλισει το φορμάτ με την ποιότητα των διαγωνιζομένων κ ως τώρα τα καταφέρνει περίφημα.Με άλλα λόγια όλοι οι διαγωνιζόμενοι είναι εξίσου αχρωμοι και αδιάφοροι,δεν υπάρχουν φωνές που θα ανατριχιασεις ακούγοντάς τις.
    Εγώ ακόμα θυμάμαι πολλούς παίκτες των δύο πρώτων κύκλων ακόμα κι αν έφτασαν ως τα battles! Αντίθετα από το περσινό δε θυμάμαι ούτε τον νικητή κ από το φετινό (δεν το βλέπω φανατικά) δε μου θυμίζει κανείς τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ από τα μουσικά σόου των τελευταίων 5 χρόνων θυμάμαι μόνο τον Λευτέρη Κιντάτο με την λαική φωνάρα του που τον "έφαγαν" οι Κύπριοι στο πρώτο Voice και την φωνάρα τον Σωτήρη Καρυστινό που τον "έφαγε" ο ΑΝΤ1 για να νικήσει ένας πιτσιρικάς στο (στημένο) Rising Star.

    Πάντως δεν συμφωνώ ότι δεν έχει καλές φωνές και φέτος. Υπάρχουν 4-5 που έχουν πολύ καλές φωνές, οκ ονόματα δεν θυμάμαι εκτός από την Κλαυδία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !