Αυξάνεται το budget...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
7

Απόφαση να βγάλουν καινούργιο κύκλο του show μεταμορφώσεων έχουν πάρει στον ΑΝΤ1 αλλά με βασικές αλλαγές σε ό,τι είχαμε έως τώρα συνηθίσει.

Όπως έχει γίνει γνωστό με τον έως τώρα προγραμματισμό του σταθμού το «Your Face Sounds Familiar» θα κάνει πρεμιέρα μέσα στον ερχόμενο Ιανουάριο και θα προβάλλεται μία φορά τη βδομάδα. Μόνο που ο πέμπτος κύκλος του δεν θα μεταδίδεται live όπως γινόταν αλλά σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου θα είναι μαγνητοσκοπημένο. Η βασική αυτή αλλαγή προέκυψε από την επιθυμία που έχουν εκδηλώσει για να λάβουν μέρος αρκετοί γνωστοί καλλιτέχνες αλλά δεν μπορούν καθώς την Κυριακή που μεταδιδόταν το YFSF έχουν άλλες επαγγελματικές υποχρεώσεις. Αυτά μάλιστα είχε σταθεί εμπόδιο και σε προηγούμενους κύκλους αποτρέποντας κάποιους να συμμετέχουν σε αυτό. Έτσι λοιπόν τα στελέχη του ΑΝΤ1 αποφάσισαν πως καλύτερα να το μαγνητοσκοπούν μία μέρα τη βδομάδα που θα έχουν όλοι οι συμμετέχοντες πιο ελεύθερο χρόνο από τις υπόλοιπες επαγγελματικές υποχρεώσεις τους. Βέβαια έτσι… αποκλείεται η συμμετοχή και ψηφοφορία των τηλεθεατών αλλά στο κανάλι του Αμαρουσίου αποφάσισαν πως αν κάνουν ένα καλοστημένο show με ενδιαφέροντες και καλούς διαγωνιζόμενους τότε οι τηλεθεατές θα «ψηφίσουν» να το παρακολουθούν κι ας μην μπορούν να ψηφίσουν τον αγαπημένο καλλιτέχνη τους.

Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες  πληροφορίες μου μετά την απόφασή τους αυτή να μαγνητοσκοπούν έχουν βρει σύμφωνους καλλιτέχνες που θα είναι ευχάριστη έκπληξη να συμμετέχουν, οπότε αν τα βρουν… και σε άλλα επίπεδα, τότε ο καινούργιος κύκλος του YFSF θα έχει ενδιαφέρον για τους τηλεθεατές…! Πάντως, αξίζει να αναφέρω ότι στο κανάλι του Αμαρουσίου έχουν επίσης πάρει απόφαση να ανεβάσουν το κόστος παραγωγής του, τουτέστιν τα υλικά που θα δίνονται για τις μεταμφιέσεις να μην θυμίζουν… αποκριάτικες ενδυμασίες όπως γινόταν σε προηγούμενους κύκλους με αποτέλεσμα να βλέπουμε καλές μιμήσεις με χάλια υλικά…!

newsit.gr-Γρηγόρης Μελάς

Δημοσίευση σχολίου

7Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Μπράβο στον ΑΝΤ1 που είναι το μοναδικό κανάλι που ξέρει να στήνει σόου υπερπαραγωγές! Έχει παράδοση στον τομέα αυτό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαγνητοσκοπημενο? Μα ενα απ τα ατου αυτου του σοου ειναι οτι ειναι ζωντανο. Νομιζω ειναι βλακεια αν βγει ετσι και χωρις την ψηφο του κοινου . Και ολοι αυτοι οι θεατρινοι και οι τραγουδιστες που θελουν να μπουν που ηταν τεσσερις κυκλους τωρα? Η μαρια θα ειναι υπεροχη .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφου δεν θα ψηφίζει ο κοσμος που θα πηγαίνουν τα εσοδα? Υποτίθεται ειναι φιλανθρωπικό show.... Πραγματικά ποιος εγκέφαλος εκει μεσα χαλάει τις περισσότερες παραγωγές του ant1?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ακριβώς το ίδιο με τον ανώνυμο ήθελα να γράψω.Τα έσοδα από τα τηλεφωνήματα για τις ψήφους πήγαιναν σε φιλανθρωπικο σκοπό.
    Θα ήθελα πολύ να ειναι λάιβ!!
    Ας ελπίσουμε να μας αποζημιώσουν με τις επιλογές τους σε επιτροπή κ διαγωνιζόμενους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ενδεχομενως να υπαρχει ψηφοφορια του κοινου, απλα τα αποτελεσματα θα ανακοινωνονται καθε φορα στην αρχη του επομενου επεισοδιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εδιωξαν τον Ραφαηλιδη από το open

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν το survivor έχει ενδιαφέροντα ονόματα στους διάσημους και όχι "φέτες" και μπράτσα στους μαχητές έτσι ώστε να μπορεί να "ταυτιστεί" ο τηλεθεατής όπως στο πρώτο survivor (του ΣΚΑΙ) τότε ότι και να κάνουν τα άλλα κανάλια 20% και πάνω μόνο με θαύμα θα κάνουν.
    Από κει και πέρα, αν το yfsf γίνει μαγνητοσκοπημένο θα χάσει πολύ. Άλλη χάρη έχει το live και ειδικά σε σόου που θέλει να χαρίσει γέλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !