Αποκαλυπτικό: Εκτός προγράμματος ο Γιώργος Λιάγκας και η Δούκισσα Νομικού

Κωνσταντίνος Κότσαρης
5

Στη φετινή παρουσίαση προγράμματος του ΑΝΤ1 η δήλωση του Τζώρτζη Ποφάντη για το τηλεοπτικό μέλλον των Γιώργο Λιάγκα και Δούκισσα Νομικού ήταν πολύ συγκεκριμένη. Συγκεκριμένα, ανέφερε πως και οι δύο θα επιστρέψουν στο πρόγραμμα του καναλιού από το Γενάρη του 2019.

Μετά από λίγες μέρες ο Γιώργος Λιάγκα σε συνέντευξη του ανέφερε πως δεν πιστεύει στις συγκεκριμένες υποσχέσεις επαναλαμβάνοντας τη φράση "Στο τάξιμο δεν χάλασε καμία δουλειά, στο δόσιμο χαλάνε όλα". Ουσιαστικά, ο ίδιος ήταν σίγουρος πως τα συγκεκριμένα λόγια του διευθυντή προγράμματος του σταθμού δεν ήταν παρά ένα απλό επικοινωνιακό τέχνασμα για να σταματήσουν οι τηλεοπτικοί συντάκτες να αναρωτιούνται συνεχώς για το συμβαίνει μεταξύ του παρουσιαστή και του σταθμού.

Το χθεσινοβραδινό ρεπορτάζ του tvnea.com είναι πολύ συγκεκριμένο και σε επικοινωνία που είχαμε με υψηλόβαθμο στέλεχος του ΑΝΤ1 μας μεταφέρθηκε πως τόσο ο Γιώργος Λιάγκας όσο και η Δούκισσα Νομικού δεν συμπεριλαμβάνονται στο πρόγραμμα του σταθμού τη φετινή τηλεοπτική σεζόν. Κάτι που σημαίνει πως τα σχέδια του Τζώρτζη Ποφάντη άλλαξαν ή απλά επιβεβαιώθηκαν όσα υποστήριζε ο Γιώργος Λιάγκας στις συνεντεύξεις που έχει δώσει τους τελευταίους δύο μήνες.

Η ίδια πηγή μας τονίζει αποκλειστικά πως το σύνολο των στελεχών του σταθμού επιθυμούν την αξιοποίηση του παρουσιαστή και πως θα ήταν ένας καλός τρόπος για να μπορέσει ο ΑΝΤ1 να μπει ξανά δυναμικά στο παιχνίδι του ανταγωνισμού, ξεφεύγοντας από την τέταρτη θέση.  Το πρόβλημα φαίνεται πως το έχει ο Τζώρτζης Ποφάντης, που εξαρχής η διάθεση του απέναντι στον παρουσιαστή ήταν αρνητική.

Το ίδιο πολύ υψηλόβαθμο στέλεχος μας ανέφερε πως αν επιβεβαιωθούν οι φήμες που θέλουν την Άλκηστη Μαραγκουδάκη να αντικαθιστά τον Τζώρτζη Ποφάντη, τότε δεν αποκλείεται ακόμα και μέσα στη σεζόν ο Γιώργος Λιάγκας να αναλάβει δράση στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Εξάλλου, η ίδια φαίνεται πως προσέγγισε πρώτη φορά πριν πολλούς μήνες για να εντάξει τον παρουσιαστή στο πρόγραμμα του τότε Epsilon και τώρα Opentv.

Όσο, για τη Δούκισσα φαίνεται πως μένει στον πάγκο για δεύτερη χρονιά λόγω συγκυριών. Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως της έγινε εκ νέου κρούση για την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη, ωστόσο η ίδια αρνήθηκε με αποτέλεσμα να γίνει προσέγγιση στη Ντορέττα Παπαδημητρίου.


Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ο Λιάγκας είναι γενικά καλός παρουσιαστής, ατακαδόρος, εύστροφος, ευπαρουσίαστος. Στα μείον του η αλαζονεία του και η προσβλητικότητά του. Η Δούκισσα δεν νομίζω οτι θα λείψει από κανέναν, είναι πολύ όμορφη αλλά κρύα, γλυκανάλατη και ψεύτικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Θεός να τον έχει καλά. Οι τηλεθεατές τον ευγνωμονούμε για το ότι μας απαλλαξε για 1-2 χρονιές από τον Λιαγκα! Η Δούκισσα τελείως αδιάφορη. Όμορφη αλλά μέχρι εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Λιάγκας ειτε σας αρέσει ειτε οχι, φέρνει νούμερα και τα κανάλια δεν ειναι ιδρύματα, νουμερα θελουν. Το να μην τον βάζουν πουθενα και να μην τον αφήνουν καν να φύγει ειναι εκδικητικό και τραγικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμφωνώ είναι εκδικητικό. Εγώ θίγω το θέμα ότι δεν τον βλέπουμε από πέρυσι και είναι τόσο ωραία! Δεν αντεχόταν ο άνθρωπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τζώρτζη Ποφάντη σπίτι σου τώρα!
    Ο Λάγκιας καλώς η κακώς φέρνει νούμερα κι εσείς τον καταστρέφετε.
    Τα δυνατά χαρτιά δεν τα πετάνε στον κάδο των αχρήστων.
    Ακόμη και η Δούκισσα χρειάζεται σε χορούς και σε μόδες (ακόμη καλύτερα).Γι'αυτές τις εκπομπές μάνα είναι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !