Η άβολη στιγμή για Σίσσυ Χρηστίδου – Ντορέττα Παπαδημητρίου

Κωνσταντίνος Κότσαρης
14
Η Ντορέττα Παπαδημητρίου κάνει πρεμιέρα με το Μαριχουάνα Stop και κάλεσε όλους τους συντελεστές της εκπομπής Έλα Χαμογέλα, εκτός από μία… την Σίσσυ Χρηστίδου.
«Άβολη στιγμή», είπε ο Παύλος Σταματόπουλος, ενώ η Σίσσυ διαμαρτυρήθηκε λέγοντας: «Θέλω να αισθάνομαι ότι με καλούν. Μου θυμίζει δημοτικό όλο αυτό, στεναχωρήθηκα». Δευτερόλεπτα αργότερα, το κινητό της Σίσσυς Χρηστίδου χτυπούσε και στην άλλη άκρη της γραμμής ήταν η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η οποία δικαιολογήθηκε λέγοντας ότι ευθύνεται το κινητό της και το μήνυμα που δεν έφυγε ποτέ. Η Ντορέττα κάλεσε on air την Σίσσυ στην παράσταση και το θέμα λύθηκε…


Δημοσίευση σχολίου

14Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. η χρηστιδου εστελνε εξωδικα για να "προσταστεψει τα παιδια της" πριν μια εβδομαδα αλλα σημερα μαζι με τους υπολοιπους της εκπομπης πίεζαν τον βασαλο να τους αποκαλύψει ποιοι παικτες του σαρβαιβορ ειχαν δει ψυχολογο, να εκθεσουν δηλαδη τα πλεον ευαισθητα προσωπικα δεδομενα ενός ανθρώπου. Και όταν λέμε πίεζαν εννούμε πίεζαν, το παιδάκι ήρθε σε δύσκολη θέση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι σαχλή προς το άθλια η εκπομπή. Εκτός πραγματικότητας. Η δε Σισσυ είναι όπως πάντα αγενής, ανασφαλής, υπερβολική και με ζήλο για το πως θα πει την μεγαλύτερη κοτσάνα (φαντάζεται οτι αυτό μας διασκεδάζει). Συμφωνώ οτι ήταν εντελώς απαράδεκτο αυτλο με τον ψυχολόγο και τον βασάλο, ιδίως μετά τον ντόρο και τα εξώδικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. υπερέβαλαν δηθεν οτι θιχτηκαν την προηγουμενη εβδομαδα και τώρα όλοι (δικαίως) θα παρατηρούν οτι λενε στην εκπομπή και θα τους περιμένουν στην γωνία μέχρι να κάνουν φάουλ, οπως αυτό με τον ψυχολόγο. Όπως έστρωσαν έτσι θα κοιμηθούν. Ασε που δεν θελουν και πολύ αυτοί να πετάξουν άκυρο γιατι μιλάνε πολύ και δεν τους λες και ευγενείς ανθρώπους, μια χοντροκοπιά την έχουν. Ο Βασάλος δεν κολλάει καθόλου με το παρεάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δεν υπαρχει η βλακεια που ακουγεται σε αυτή την εκπομπή. Κάθε 5 λεπτά πετάει κάποιος μια κοτσάνα. Ο Βασάλος είναι ο μόνος νορμάλ εκεί μέσα και όταν λέει κάτι λογικό τον κοιτάνε σαν να είναι ούφο. Όταν καλούνε τον δημοσιογράφο για τα πιο σοβαρά ρεπορτάζ τον ρωτάνε την μία ανοησία μετά την άλλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η κοπέλα έμεινε εκτός τηλεόρασης γιατί ήταν άχρηστη ως παρουσιάστρια, δεν είχε λόγο ύπαρξης, δεν είχε άποψη και σοβαρότητα. Ο μόνος λόγος που επέστρεψε είναι επειδη είναι σαλονικιά και ο σαββίδης ήθελε με τον πλέον επιφανειακό τρόπο σαλονικιό προφίλ για το κανάλι. Του χρόνου η κοπέλα θα επιστρέψει στο ράφι της και θα σιγουρευτούν οι καναλάρχες οτι εκεί ανήκει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. To paizoun sostoi kai political correct alla gia na mathoun poios paiktis survivor eide psyhologo lyssane san tis katinoules. Sto panellinio.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η πλάκα για να σταθεί στην τιβί θέλει ή να είναι πανέξυπνη (δεν είναι) ή να υπάρχει κάποιος σοβαρός άνθρωπος για να εξισοροπείται η κατάσταση (δεν υπάρχει), βλέπε γερμανου. Το στυλ που θελουν να κανουν ειναι της γερμανου, αλλα η χρηστιδου δεν ειναι γερμανου. Η πλάκα τους είναι ξεπερασμένη, τα ρεπορτάζ παλιακά, οι συνεντεύξεις αδιάφορες. Η χρηστίδου μόνο για καμια μάσκαρα το πολύ. Μόνο όταν εχουν μάσκαρα θέμα την βλέπεις παίρνει τα πάνω της, ξέρει ξαφνικά τι της γίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο βασάλος με την ειλικρίνια του είπε στον μουτσινά οτι δεν του αρέσει καθόλου το περιεχόμενο της εκπομπής. Σε κανέναν μας δεν αρέσει πές τους Βασάλε μου. Αντί να ακούσουν ένα νέο παιδί προσπαθούν να το προσαρμόσουν σε μια άνοστη εκπομπή δικής τους αισθητικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. EINAI APO ALLO AIONA I XRISTIDOU. THELEI LEEI NA KANEI EKPOMPI APO TIN ONEIROUPOLI DRAMAS TA XRISTOUGENNA. AFTA POU EKANE PRIN 15 XRONIA ME TON ARNAOYTOGLOU STO MEGA. KOLLIMENA MIALA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. το μονο που μου αρεσει είναι τα βίντεο με τον βασάλο που πανε αποστολές σε διάφορες πόλεις και κάνουν σπορ. Η υπολοιπη εκπομπή είναι παλιατζούρα. Το ίδιο και της καινουργιου, απο το 90. Μόνο του μουτσινά είναι ωραία εκπομπή, ο τύπος ξαναγεννήθηκε από τις στάχτες του. Η μόνη από τις εκπομπές του οπεν που θα φουντώσει σε τηλεθέαση στο μέλλον, οι υπόλοιπες θα πέσουν στα τάρταρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ο σταματόπουλος είναι αρχισυντάκτης; γιατι η εκπομπή δεν έχει καμία σχέση με της ντορέτας που ήταν φρέσκια και του ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ειδα την πρεμιερα και δεν μου αρεσε καθολου. μου θυμισε το πρωινο του αντεννα πριν χρονια ωπου η χρηστιδου ελεγε τα κουφά της και οι υπολοιποι γυρω της δεν ηξεραν πως να αντιδρασουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. η γερμανου κανει εκπομπή φεράρι εδώ και πολλά χρόνια, όλες οι άλλες εκπομπές το ΣΚ είναι αγχωμένες κόπιες της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !