Γιάννης Βούρος: Πώς ένιωσε όταν έμαθε ότι η Μαρία - Λουίζα Βούρου δεν είναι κόρη του;

0

Μπορεί ο Γιάννης Βούρος να έχει το ίδιο επίθετο με τη Μαρία Λουίζα Βούρου, ωστόσο όπως είναι γνωστό δεν είναι ο βιολογικός της πατέρας.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στον Κώστα Τσουρό και στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε Γίνεται» και περιέγραψε τα συναισθήματά του όταν πληροφορήθηκε πως η γνωστή παρουσιάστρια έμαθε την αλήθεια.

Όπως εξήγησε, «όταν αποκαλύφθηκε το θέμα αυτό, κάτι που ήξερε ένα ή δυο χρόνια πριν η Μαρία Λουίζα και εγώ, μιλήσαμε την επόμενη μέρα και έκλεισε εκεί το θέμα. Οι γονεϊκές σχέσεις δεν στηρίζονται σε σχέσεις αιματολογικές ή DNA. Στηρίζονται σε πολύ πιο ουσιαστικά πράγματα, σε πράγματα ψυχής, σε πράγματα που έχουν να κάνουν με μια αγκαλιά, βασίζονται σε συναισθήματα».

 Πως αντέδρασε ο ίδιος όταν έμαθε πως η Μαρία Λουίζα πληροφορήθηκε για το συγκεκριμένο θέμα; «Ήμασταν σχεδόν μαζί. Μπορεί να υπήρχε στο μυαλό του καθενός οτιδήποτε που να αφορούσε το θετικό ή το αρνητικό πρόσημο της εξέτασης του DNA. Όταν όμως βρίσκεσαι με ένα χαρτί που δεν χωράει καμία αμφιβολία για το αποτέλεσμα, εκεί δεν ξέρω αν η λέξη σοκ είναι κάτι που μπορεί να χαρακτηρίσει την κατάσταση, απλά πρέπει να αντιμετωπίσεις την αλήθεια» δήλωσε.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !