Ορθούλα Παπαδάκου: Η συγκλονιστική της εξομολόγηση για τη μάχη με τη σκλήρυνση κατά πλάκας!

0

Για το σοβαρό πρόβλημα υγείας αλλά και τη μάχη με το αυτο-άνοσο νόσημα μίλησε η Ορθούλα Παπαδάκου στην Ελεονώρα Μελέτη το βράδυ της Τετάρτης.

Λίγο «Μετά τα Μεσάνυχτα» η πρώην παίκτρια του Survivor και γυμνάστρια έκανε μια κατάθεση ψυχής μιλώντας για τη σκλήρυνσης κατά πλάκας και κατά πόσο της αυτή της έχει αλλάξει τη ζωή.

«Στην αρχή μου ήταν πάρα πολύ δύσκολο. Κατ' αρχήν τους πήρε περίπου δυο μήνες να καταλάβουν τι έχω. Στα καλά καθούμενα άρχισε να τρέμει το χέρι μου και λέω “κάτι γίνεται”. Τότε έκανα πάρα πολύ έντονη γυμναστική. Ύστερα, είχα μουδιάσματα και πήγα στο νοσοκομείο. Μπαινόβγαινα στο νοσοκομείο, δεν έβρισκα τι είχα και στο τέλος μου έφεραν ψυχολόγο και μου είπαν ότι είμαι τρελή» είπε μεταξύ άλλων αναφερόμενη στην πρώτη φορά που συνειδητοποίησε το πρόβλημα υγείας της, ενώ τόνισε πως για αρκετό καιρό οι γιατροί προχωρούσαν σε λάθος διαγνώσεις, λέγοντάς της μάλιστα σε κάποια από αυτές πως ίσως έχει πάθει μικρά εγκεφαλικά.

«Θυμάμαι τότε ήμουν τόσο ψυχολογικά χάλια που δεν ήξερα τι είχε συμβεί. Έλεγα “έχω καρδιά; Θα τη βγάλω μέχρι αύριο;”, “δεν είμαι καλά ψυχολογικά, θέλω βοήθεια τι γίνεται; “Δεν με πίστευαν οι άνθρωποί μου που παθαίνω αυτά που παθαίνω;» είπε χαρακτηριστικά μιλώντας για τις κρίσεις και τα συμπτώματα που άρχιζε να εμφανίζει ειδικά το πρώτο διάστημα.

Τέλος, αποκάλυψε ότι στην αρχή ένιωθε μεγάλη ντροπή...


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !