Το «ROUK ZOUK» με τη Ζέτα Μακρυπούλια είναι η πρώτη επιλογή του τηλεοπτικού κοινού για τον
μήνα Νοέμβριο, με μέσο όρο μερίδιο τηλεθέασης 19,1% στο δυναμικό κοινό «18-54». Το καθημερινό τηλεπαιχνίδι συνέχισε να καταγράφει ανοδική πορεία.

Oι πλέον φανατικοί τηλεθεατές του είναι άνδρες. Πιο συγκεκριμένα, στους άνδρες ηλικίας «18-24» το «ROUK ZOUK» καταγράφει κατά μέσο όρο 30% ενώ στο ανδρικό κοινό των ηλικιών «25-44» σημειώνει 25% κατά μέσο όρο. 

Και φέτος, η Ζέτα Μακρυπούλια μάς υποδέχεται καθημερινά στις 15:00 για να ζήσουμε τις πιο fun και απολαυστικές «ROUK ZOUK» στιγμές ,με τις πιο ευφάνταστες ομάδες και αντιδράσεις. Το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι θα είναι κοντά μας καθ’ όλη τη διάρκεια των εορτών. Φέτος, το «ROUK ZOUK» ετοιμάζεται μέσω της πρωτοβουλίας Κοινωνικής Υπευθυνότητας του ΑΝΤ1, «Κάνε την Αγάπη, Πράξη» να στηρίξει με ειδικά επεισόδια τα παιδιά στα «Παιδικά Χωριά SOS».

4 σχόλια:

natasa είπε...

ΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ

Ανώνυμος είπε...

ναι ναι εχει μονο ΔΥΟ live προγραμματα , ειδησεις, μια σειρα ή το my style rocks.. για να ικανοποιηθεις νατασσα ας βαλουν και δυο show και 5-6 ταινες μεσημεριατικα .....τι αλλο θα ακουσουμε...

Ανώνυμος είπε...

Νατάσα δεν σου φτάνουν τόσα που έχει θέλεις κι άλλα να βάλουν?
Δεν χορταίνεις με τίποτα εσύ....


Η Ζετάρα φέτος είναι πολύ καλύτερη και αν κάνουν το λάθος και κόψουν το ΡΟΥΚ ΖΟΥΚ κακό τους κεφαλιού τους εκεί στον Αντ1!
Οι Ναυαρχίδες δεν κόβονται,δεν αλλάζουν ώρα και ας το βάλουν καλά μέσα στο κεφάλι τους. 1

Ανώνυμος είπε...

Ωραίο δελτίο τύπου πάντως .....
Ποιος το έφτιαξε ;