Άρχισαν οι ετοιμασίες-Η φωτογραφία του Γρηγόρη για την επιστροφή του 2NIGHT SHOW...

8

Μετά από πολύμηνη απουσία του ίδιου αλλά κυρίως του κόνσεπτ, ο Αρναούτογλου με το επιτυχημένο THΕ 2NIGHT SHOW επιστρέφει! Ο ΑΝΤ1 έδωσε την έγκριση και έτσι ο παρουσιαστής, μετά το τηλεπαιχνίδι, THE WAY , έρχεται ξανά με το γνωστό τοκ σόου, με τη διαφορά ότι τη φετινή σεζόν θα βγαίνει Δευτέρα και Τρίτη.

Ο ίδιος ανέβασε μια φωτογραφία μαρτυρώντας πως άρχισαν οι προετοιμασίες.Η πρεμιέρα προγραμματίζεται για 26 Νοεμβρίου...

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Grigoris Arnaoutoglou (@grigorisarnaoutoglou.official) στις

Δημοσίευση σχολίου

8Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Σε μια εποχή που βασιλεύει η ανοησία, οι σταθμοί δεν μπορούν να καταλάβουν οτι η σοβαρότητα θα ξεχώρισε και θα πουλούσε πολύ περισσότερο. Βλέπε μελέτη: τοκ σοου αλλά χωρίς επιτηδευμένες σάχλες, συζητηση δηλαδή, εμβάθυνση. Ο Γρηγόρης θα μπορούσε να το κάνει αυτό εύκολα. Αλλά ο Αντέννα επιμένει να πιστεύει οτι το αμερικανικο μοντέλο της σάχλας (που δεν πετυχε όσες φορές και αν το προσπάθησαν στην ελλάδα) είναι αυτό που θέλει να δει ο τηλεθεατης....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εχουν εμμονη με την αμερικανικη τιβι οι ελληνες καναλαρχες ενώ στην ευρώπη βασιλευουν τα σοβαρα τοκ σοου και λιγοτερο τα χιουμοριστικά. Ιταλία, ισπανια, πορτογαλία εχουν φοβερά τοκ σοου σοβαρής συζητησης (απο λαιτ μεχρι πολιτικά). Εμεις εδω επιμονη με τον λετερμαν που δεν καταλαβαινει κανεις (και γιατι να καταλαβαινει με το ζορι δηλαδη)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μα δεν ειναι καν αστειες αυτες οι εκπομπές. αν ηθελαν αστειες ας εβαζαν κωμικους να της κανουν. στην αμερικη ολοι ειναι κωμικοι που παρουσιαζουν αυτα τα σοου. Μετα κλαινε για τις μετριες τηλεθεασεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ξερουμε ποτε θα παίζει; θα είναι απεναντι απο την Μελέτη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο κόσμος θέλει και λίγο χαλάρωση , γέλιο και διασκέδαση. Αν κάποιοι θεωρούν τις εκπομπές αυτές όπως λένε σάχλες...να μην τις δουν , δεν τους ανάγκασε κανείς με το ζόρι να τις παρακολουθήσουν. Έλεος πια ...όλοι έγιναν ξαφνικά κριτικοί και ειδήμονες. Δεν σου αρέσει μη το βλέπεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εφοσον η Μελετη ειναι πιο σοβαρη,ο Γρηγορης ας ειναι πιο αναλαφρος για να ισορροπει το πραγμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στο Γρηγόρη πηγαίνουν τα παιχνιδιάρικα κονσεπτ!Αν έκανε κάτι σαν της Μελέτη δε θα ήταν καλός.Ο κόσμος από το Γρηγόρη θέλει κέφι!
    Τώρα το επιχείρημα "στην Αμερική κάνουν αυτό,στην Ευρώπη το κάνουν έτσι" είναι εντελώς άστοχο!Σκασιλα μας τι κάνουν εκεί!Άλλο κοινό το γαλλικό άλλο το αμερικανικό άλλο το ελληνικό!Έλεος με την καραμέλα "δείτε τι εκπομπές έχει η Ιταλία,δείτε τις σειρές της Αγγλίας".Θέλουμε εκπομπές ελληνικής πραγματικότητας.Θελουμε τον παρουσιαστή που θα παίξει με τον καλεσμένο Θέλουμε τις οικογενειακές κωμωδίες,άσχετα αν στην Αμερική τις αγαπούν ή όχι!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ειναι το τουναιτ ελληνικη πραγματικοτητα; κακη αντιγραφη αμερικανικου είναι. δεν συμφωνω μαζι σου, εχει δικιο ο παραπανω οτι συνεχεια κανουν τις αμερικανιες: υπαρχει εμμονη με τα αμερικανικα και μαλιστα χωρις λογο γιατι δεν πετυχαινουν ποτε, δειχνουν επιτειδευμενα και με το στανιο. αφουν δεν κανουν προτοτυπα κονσεπτ και αντιγραφουν ας αντιγραψουν και απο χωρες αλλες, οπως πχ τις γειτονικες ιταλια ισπανια που ειναι πιο κοντα μας σε κουλτουρα. Οταν εγινε αυτο στην τιβι το 90 με την κορομηλα εγινε παταγος γιατι ηταν κατι που μας ταιριαζε το ιταλοειδες. Μετα τους επιασε μανια με τα αμερικανικα και δεν εχουν κοιταξει ξανα τα μεσογειακα καναλια τι κανουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !