To ΟPEN ανακοινώνει το πρόγραμμά του-Οι εκπλήξεις και η ώρα της πρεμιέρας που δεν περιμέναμε

6

δείτε για πρώτη φορά το πρόγραμμα του νέου καναλιού!


Σήμερα το απόγευμα έφτασε η πρώτη επίσημη ανακοίνωση του OPEN , ενώ πριν από λίγο ο νέος σταθμός μάς ανακοίνωσε επίσημα και το μίγμα του ολοκαίνουργιου προγράμματος. Οι εκπλήξεις θα λέγαμε πως είναι αρκετές.

Πρώτον ,αν κι όλοι μιλάγαμε για πρεμιέρα Δευτέρα 22 του μήνα ή Δευτέρα 29, το κανάλι ανακοινώνει πως ξεκινά Τετάρτη 24 .Ακόμη, έκπληξη ,όπως και θα δείτε παρακάτω, είναι και η ώρα της έναρξης .Αν κι όλοι περιμέναμε η πρεμιέρα να γίνει στις 5.30 το πρωί με την πρώτη ενημερωτική εκπομπή , το OPEN θα ξεκινήσει μεν Τετάρτη 24 ,αλλά όχι το πρωί! Η πρεμιέρα του θα γίνει στις 19.00 με το Κεντρικό Δελτίο. Επίσης, έκπληξη μάς περίμενε τελικά κι ως προς τον τρόπο του ξεκινήματος. Το OPEN ,λοιπόν, γνωστοποίησε πως 24 Οκτωβρίου στις 18.30 το απόγευμα θα παρακολουθήσουμε ένα ημίωρο πρόγραμμα για την παρουσίαση του καναλιού γενικότερα και  του προγράμματος ειδικότερα .Ακόμη, να σημειώσουμε πως από τις 5.30 το πρωί έως τις 09.45 θα έχουμε τελικά μια ενημερωτική εκπομπή με τον ίδιο τίτλο, κι απλώς θα αλλάζουν οι παρουσιαστές στις 7.00,κάτι δηλαδή σαν το ΠΡΩΙΝΟ ΑΝΤ1 πριν από χρόνια.

Ας δούμε ,λοιπόν, αναλυτικά για πρώτη φορά το πρόγραμμα του OPEN:
Έναρξη: Τετάρτη 24 Οκτωβρίου

18:30 ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ OPEN HD (το πρόγραμμα μεταδίδεται σε Full High Definition στο EPSILONTV|HD)

19:00 ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ HD (το πρόγραμμα μεταδίδεται σε Full High Definition στο EPSILONTV|HD) ***ΠΡΕΜΙΕΡΑ***

20:00 ΚΟΥΖΙΝΑ ΓΙΑ ΔΥΟ HD (το πρόγραμμα μεταδίδεται σε Full High Definition στο EPSILONTV|HD).

Εκπομπή μαγειρικής με την Αθηναΐδα Νέγκα.
Τι θα συμβεί όταν η νύφη μαγειρεύει κάτω από τις εντολές της πεθεράς της; Ή όταν ο πρώην σύζυγος, πρέπει να εκτελέσει τη συνταγή της πρώην συζύγου του; Πόσες… σχέσεις μπορούν να χωρέσουν σε μία κουζίνα; Αμέτρητες, όταν αυτή η κουζίνα είναι η "Κουζίνα για… δύο!". Το νέο διασκεδαστικό και γεμάτο κόντρες μαγειρικό παιχνίδι, έρχεται καθημερινά να σας χορτάσει με ανατροπές στις σχέσεις μεταξύ των παικτών του και να χαρίσει στον νικητή κάθε εβδομάδα, 4.000 ευρώ.

Αρχισυνταξία: Δέσποινα Γρηγοροπούλου.
Σκηνοθεσία: Πάνος Γεωργίου

***ΠΡΕΜΙΕΡΑ*** 21:00 Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ HD (το πρόγραμμα μεταδίδεται σε Full High Definition στο EPSILONTV|HD) Καθημερινή δραματική σειρά του Γιώργου Κυρίτση που θα ολοκληρωθεί σε 180 επεισόδια.

1ος Κύκλος, Επεισόδιο 01.
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Χρήστος Δήμας
ΠΑΙΖΟΥΝ: Αντίνοος Αλμπάνης, Μάξιμος Μουμούρης, Αλέκος Συσσοβίτης, Πέγκυ Σταθακοπούλου, Φιόνα Γεωργιάδη, Βαγγέλης Γερμανός, Θεοδώρα Τζήμου .

Αθήνα, δεκαετία του 1990. Το παιδικό αποκριάτικο πάρτι τελειώνει. Στο σπίτι του Αλέξανδρου Μωραḯτη και της γυναίκας του Βέρας και η μικρή τους κόρη Μαριάννα ζητά από τον μπαμπά της να της διαβάσει το αγαπημένο της παραμύθι, «Ο Πρίγκιπας της Φωτιάς».

Την ίδια στιγμή ένα τηλεφώνημα στο σπίτι του Σταύρου και της Χριστίνας Κομνηνού προειδοποιεί για τον κίνδυνο που απειλεί τον φίλο τους, Αλέξανδρο Μωραḯτη και την οικογένειά του. Ο Σταύρος φεύγει αφήνοντας πίσω του την γυναίκα του και τον μικρό τους γιο, Μίλτο. Δυστυχώς όμως δεν θα προλάβει. Κάποιοι εισβάλουν στο σπίτι του Μωραḯτη φορώντας αποκριάτικες μάσκες και σκορπούν τη φρίκη. Δολοφονία, βιασμός, φωτιά.

Αθήνα, 20 χρόνια μετά . Ο Ανδρέας Τσακίρης, ένας από τους ισχυρότερους οικονομικά άνδρες της χώρας, προωθεί στη γυναίκα του Κάτια το βιογραφικό μιας νέας κοπέλας με σπουδές κοινωνιολογίας, της Άννας Λαζάρου, για να προσληφθεί στο Ίδρυμα Αμάλθεια, που διευθύνει η Κάτια. Ένα ίδρυμα που δίνει στέγη και ελπίδα για το μέλλον, σε παιδιά που το έχουν ανάγκη. Η Άννα, που είναι αρραβωνιασμένη με τον ευφυή αστυνομικό Μίλτο Κομνηνό, προσλαμβάνεται. Είναι αυτή, απλώς, η πρώτη σελίδα στην καριέρα μιας νέας κοπέλας; Ή είναι η συνέχεια ενός σκοτεινού παραμυθιού, που οι σελίδες του κρύβουν αίμα, κακούς δράκους και ανατροπές, μια από αυτές τις ιστορίες που ξέρει να γράφει μόνο η ίδια η ζωή;

22:00 Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ HD (το πρόγραμμα μεταδίδεται σε Full High Definition στο EPSILONTV|HD) Καθημερινή δραματική σειρά του Γιώργου Κυρίτση που θα ολοκληρωθεί σε 180 επεισόδια.
1ος Κύκλος, Επεισόδιο 02.

Η Άννα πηγαίνει στην δεξίωση στη βίλα Τσακίρη κι εκεί κρυφακούει τη συζήτηση μεταξύ του Λαέρτη και της συζύγου του Υπουργού, που έχει χρηματιστεί για να δώσει το ενεργειακό έργο στον Όμιλο Τσακίρη. Ο Μίλτος τραυματίζεται εν ώρα υπηρεσίας. Η πρόσληψη της Άννας στον Όμιλο Τσακίρη δημιουργεί ερωτηματικά στον Σταύρο για τα κίνητρα του Ανδρέα και για το τι γνωρίζει η Άννα για το παρελθόν. Η Άννα λαβαίνει ένα ανώνυμο email που αφορά τα γεγονότα της μοιραίας νύχτας που της άλλαξε τη ζωή και την αναστατώνει. Ο Ανδρέας επισκέπτεται τον Σταύρο και τον ρωτάει τι γνωρίζει η Άννα για το παρελθόν. Η Άννα ξαναπέφτει πάνω στον Λαέρτη, στην εταιρεία και πάνω στην αναστάτωση της πέφτει το κινητό της χωρίς να το καταλάβει.

***ΠΡΕΜΙΕΡΑ*** 23:00 ΟΥ ΦΟΝΕΥΣΕΙΣ HD (το πρόγραμμα μεταδίδεται σε Full High Definition στο EPSILONTV|HD)
Αστυνομική σειρά που θα ολοκληρωθεί σε 34 επεισόδια.

1ος Κύκλος, Επεισόδιο 01.
ΣΕΝΑΡΙΟ: Βασίλης Ρίσβας – Δήμητρα Σακαλή
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Πάνος Κοκκινόπουλος 
ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ: Μπέση Βουδούρη

ΠΑΙΖΟΥΝ: Στέλιος Μάινας, Γιούλικα Σκαφιδά, Ηλιάνα Μαυρομάτη, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Μυρτώ Αλικάκη, Μπέσυ Μάλφα, Έκτορας Λιάτσος, Αθηνά Καραγιώτη, Τατιάνα Μελίδου

Ο Κώστας είναι ένας μεσήλικας εύπορος άντρας με μεγάλα προβλήματα όρασης. Πάσχει από σπάνια ασθένεια που οδηγεί σταδιακά στην τύφλωση. Η γυναίκα του τον έχει πρόσφατα εγκαταλείψει και ο Κώστας παλεύει με τα «σκοτάδια» του. Η νεαρή Χριστίνα ψάχνει για δουλειά και καταλήγει να δουλεύει ως οικιακή βοηθός στο σπίτι του Κώστα. Εκείνος χαίρεται που βρήκε μια κοπέλα τόσο θετική και αποτελεσματική στη δουλειά της και κείνη είναι απόλυτα ικανοποιημένη και από τον μισθό και από την άψογη συμπεριφορά του. Μέχρι που ο Νίκος, ο σύντροφος της Χριστίνας, της βάζει βέτο να σταματήσει από τη δουλειά. Η Χριστίνα αναγκάζεται να το δεχτεί και το ανακοινώνει στον Κώστα. Εκείνος όμως έχει άλλη γνώμη.

Πέμπτη 25 Οκτωβρίου

05:30 ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ 05:30 (Ζ) HD (το πρόγραμμα μεταδίδεται σε Full High Definition στο EPSILONTV|HD)

Παρουσιαστές: Αμαλία Κάτζου – Βαγγέλης Γιακουμής

Αρχισυντάκτης: Αντώνης Τσουμπός
Σκηνοθέτης – Επιμέλεια: Μαρία Ρίζου
Β. Σκηνοθέτη: Φίλιππος Φιλιππόσογλου

Η Πρώτη ενημέρωση. Ένα δίωρο που προσεγγίζει την ενημέρωση με ανοιχτό μυαλό εστιάζοντας στον τρόπο που οι ειδήσεις επηρεάζουν τον τρόπο ζωής των πολιτών. Ζωντανές συνδέσεις , ανταποκρίσεις από επαρχία και εξωτερικό, ρεπορτάζ και καλεσμένοι συνθέτουν την πρώτη ματιά της ημέρας σε επικαιρότητα , νέα για την οικονομία, πολιτική, κοινωνία, και τη διεθνή ειδησεογραφία.

07:00 ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ 07:00 (Ζ) HD (το πρόγραμμα μεταδίδεται σε Full High Definition στο EPSILONTV|HD)

Παρουσιαστές: Χασαπόπουλος Ιορδάνης – Σαραντάκος Γιάννης

Αρχισυντάκτες: Λινάρδου Γεωργία - Παύλου Μαρία
Σκηνοθέτης – Επιμέλεια: Μαρία Ρίζου
Β. Σκηνοθέτη: Φίλιππος Φιλιππόσογλου  Δημοσιογραφική Ομάδα

Ο παλμός της επικαιρότητας με ειδήσεις και ρεπορτάζ , την ώρα που συμβαίνουν τα γεγονότα, καθημερινά δίπλα στον πολίτη. Καλεσμένοι από τον χώρο της πολιτικής με σκοπό τον ανοιχτό διάλογο. Συνδέσεις, παράθυρα στον κόσμο, αλλά και θέματα ευρύτερου ενδιαφέροντος για όλους. Όλα όσα συμβαίνουν, όλα όσα πρέπει να γνωρίζουμε, όλα όσα θέλουμε να μάθουμε.

09:45 ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ!(Ζ) HD (το πρόγραμμα μεταδίδεται σε Full High Definition στο EPSILONTV|HD)

Παρουσιάζει η Κατερίνα Καινούργιου

Καθημερινό ψυχαγωγικό show κι όχι ακόμη ένα πρωινό! Η Κατερίνα Καινούργιου με την πιο δυνατή ομάδα, παρουσιάζουν την πιο πλούσια τηλεοπτική συνταγή.

Ο γοητευτικός σεφ Γιώργος Τσούλης, βάζει «φωτιά» στην κουζίνα, όχι μόνο με τις πρωτότυπες και γευστικές συνταγές του αλλά και με το κέφι του, ενώ η καταξιωμένη Βίκυ Παγιατάκη, παρουσιάζει και αναλύει τις αστρολογικές προβλέψεις. Η έμπειρη fashion editor Γεωργία Παντελέ, δίνει απαντήσεις σε όλες τις στυλιστικές σας απορίες, ενώ κάθε μέρα ανοίγει τη «μαγική» ντουλάπα της Κατερίνας κι επιλέγουν για εσάς τα απόλυτα outfit και trends. Οι αδελφές Αγάθη και Βαλεντίνη Ράντη, επιμελούνται το πρώτο life style δελτίο ειδήσεων της ημέρας, που μεταδίδεται μέσα στην εκπομπή, με «αναλυτές», τους Ποσειδώνα Γιαννόπουλο και Παναγιώτη Ραφαηλίδη, ενώ με τις super μουσικές επιλογές του dj Pitsi ζωντανά μας φτιάχνει τη διάθεση!

Οι πρωταγωνιστές της ελληνικής showbiz, αποκαλύπτουν ζωντανά κάθε πρωί όλα όσα συμβαίνουν στα τηλεοπτικά πλατό, τις θεατρικές σκηνές αλλά και τις πίστες. Κι επειδή η ευχή είναι κάθε μέρα να… ευτυχείτε, η Κατερίνα με τη βοήθεια ειδικών αλλά και των συνεργατών της, δίνουν λύσεις στα δικά σας ερωτικά αλλά και ιδιαίτερα «διλήμματα», μέσα από την ομώνυμη ενότητα που έχετε αγαπήσει και επιμελείται ο Γιώργος Μιχαηλίδης.

Αρχισυνταξία: Δημήτρης Μαστοράκης - Νεφέλη Τσιναβάλου.
Σκηνοθεσία: Αντώνης Περούλης

12:45 TOP STORY(Z) HD (το πρόγραμμα μεταδίδεται σε Full High Definition στο EPSILONTV|HD)

Παρουσιαστής: Πέτρος Κουσουλός
Μέσα σε 60 λεπτά, το θέμα που απασχολεί την κοινωνία, εξελίσσεται ζωντανά με όλες τις πτυχές του. Ο Πέτρος Κουσουλός και η δημοσιογραφική του ομάδα, παρουσιάζουν το «Top Story» της ημέρας, ένα και μόνο θέμα δηλαδή, με συνδέσεις από τα σημεία της δράσης και του ρεπορτάζ. Αστυνομικά θέματα, δικαστικές και κοινωνικές ιστορίες, αλλά και αποκαλύψεις, αποτελούν την πηγή για το «Top Story» του εικοσιτετραώρου. Μια διαδραστική εκπομπή που για πρώτη φορά στην τηλεόραση, δείχνει το ρεπορτάζ ενός μεγάλου θέματος, τη στιγμή που αυτό συμβαίνει.

Αρχισυνταξία: Κλοντιάν Γκιουζέλης.
Σκηνοθεσία: Αντώνης Περούλης 

14:00 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ HD (το πρόγραμμα μεταδίδεται σε Full High Definition στο EPSILONTV|HD)

15:00 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ… HD (το πρόγραμμα μεταδίδεται σε Full High Definition στο EPSILONTV|HD)

Ο Νίκος Μουτσινάς έρχεται τα μεσημέρια για την… παρέα με το μοναδικό καυστικό χιούμορ του! Σε ένα πολυμορφικό σκηνικό, με τους τηλεθεατές ζωντανά να αποτελούν κομμάτι της εκπομπής , αλλά και με την παρουσία ζωντανής ορχήστρας που συνοδεύει μελωδικά και ανάλογα με την διάθεση αλλά και τις περιστάσεις τον αγαπημένο παρουσιαστή και ηθοποιό, ο ίδιος σχολιάζει τους πάντες και τα πάντα!

Καθημερινότητα, επικαιρότητα, social media αλλά και φυσικά τηλεόραση, περνούν από το … «μεγεθυντικό φακό» του Νίκου, που κρύβει πολλές εκπλήξεις, όπως τις live συναντήσεις του με τα πρόσωπα που απασχολούν και φιλοξενεί ο ίδιος στην εκπομπή. Φυσικά, όλοι οι καλεσμένοι, πέρα από όσα έχουν να …ακούσουν και μάλιστα όχι πίσω από την πλάτη τους, συμμετέχουν σε διασκεδαστικά παιχνίδια στα οποία ωστόσο κερδίζει δώρα το κοινό. Μια εντελώς ανατρεπτική και γεμάτη φαντασία πρωτότυπη και νεανική σχολιαστική εκπομπή που γίνεται κάθε μεσημέρι η απόλυτη παρέα σας, έτσι, για την …παρέα!

Αρχισυνταξία: Αγγελική Γιαννακοπούλου.
Σκηνοθεσία: Βάνιας Βλαχοδημητρόπουλος

17:45 ΔΕΛΤΙΟ ΣΤΗ ΝΟΗΜΑΤΙΚΗ(Ζ) HD (το πρόγραμμα μεταδίδεται σε Full High Definition στο EPSILONTV|HD)

18:00 ΠΟΙΟΣ ΡΩΤΑΕΙ HD (το πρόγραμμα μεταδίδεται σε Full High Definition στο EPSILONTV|HD)

Όλοι θέλουν να ρωτήσουν κάτι! Και τώρα, για πρώτη φορά στην τηλεόραση, έχουν την ευκαιρία να το κάνουν! Εσύ ,όμως, ποιον θα διαλέξεις να σε ρωτήσει;

«Ποιος ρωτάει;» Το ολοκαίνουργιο παιχνίδι που οι άνθρωποι της διπλανής πόρτας αλλά και celebrities, σου κάνουν τις δικές τους ερωτήσεις και… τεστάρουν τις γνώσεις σου. Δύο ομάδες από δύο παίκτες, έρχονται αντιμέτωποι με τις πιο τρελές ερωτήσεις μικρών και μεγάλων. Μαζί με τον συμπαίκτη σου, βάλτε τις γνώσεις αλλά και το… ένστικτό σας, απαντήστε τους σωστά και κερδίστε το μεγάλο έπαθλο των 10.000 ευρώ!.

«Ποιος ρωτάει:» Γιατί η πρώτη εντύπωση… μετράει! Παρουσιάζει η Κατερίνα Ζαρίφη.
Αρχισυνταξία: Στέφανος Παπαγιαννάκης.


19:00 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ HD (το πρόγραμμα μεταδίδεται σε Full High Definition στο EPSILONTV|HD) Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων

20:00 ΚΟΥΖΙΝΑ ΓΙΑ ΔΥΟ HD (το πρόγραμμα μεταδίδεται σε Full High Definition στο EPSILONTV|HD) Τι θα συμβεί όταν η νύφη μαγειρεύει κάτω από τις εντολές της πεθεράς της; Ή όταν ο πρώην σύζυγος, πρέπει να εκτελέσει τη συνταγή της πρώην συζύγου του; Πόσες… σχέσεις μπορούν να χωρέσουν σε μία κουζίνα; Αμέτρητες, όταν αυτή η κουζίνα είναι η «Κουζίνα για… δύο!». Το νέο διασκεδαστικό και γεμάτο κόντρες μαγειρικό παιχνίδι, έρχεται καθημερινά να σας χορτάσει με ανατροπές στις σχέσεις μεταξύ των παικτών του και να χαρίσει στον νικητή κάθε εβδομάδα, 4.000 ευρώ.

Αρχισυνταξία: Δέσποινα Γρηγοροπούλου. Σκηνοθεσία: Πάνος Γεωργίου. 

21:00 Ο ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ HD (το πρόγραμμα μεταδίδεται σε Full High Definition στο EPSILONTV|HD) Καθημερινή Δραματική Σειρά
ΕΠ.3

ΠΑΙΖΟΥΝ: Θέμης Πάνου, Πέγκυ Σταθακοπούλου, Φιόνα Γεωργιάδη, Αντίνοος Αλμπάνης, Μάξιμος Μουμούρης, Αλέκος Συσσοβίτης , Βασίλης Ευταξόπουλος, Κώστας Αρζόγλου

Ο Λαέρτης Μακρής έχει φέρει το κινητό της Άννας, που της είχε πέσει στην εταιρεία, στο σπίτι που μένει με τον Μίλτο, κάτι που θυμώνει τον Μίλτο και του δημιουργεί ερωτήματα. Οι φρικτές μνήμες στοιχειώνουν την Άννα ξανά και ξανά, όχι μόνο εξαιτίας των ανώνυμων email που παίρνει, αλλά και χάρη στη δικογραφία της δίκης της Βέρας Μωραḯτη που φτάνει στα χέρια της, και ενός αποκόμματος εφημερίδας που ανακαλύπτει, όταν ψάχνει στο γραφείο του Ανδρέα. Ο Ηρακλής Τσακίρης, αδερφός του Ανδρέα, συναντιέται με δύο από τους υπαίτιους της μοιραίας νύχτας που κατέστρεψε την οικογένεια Μωραḯτη, τον Χρήστο Κοντογιώργο και τον Βαγγέλη Χατζή. Ο Βαγγέλης ζητά χρήματα από τον Ηρακλή για μια επέμβαση που πρέπει να κάνει. Εν τω μεταξύ, η Άννα γνωρίζεται καλύτερα με τον Λαέρτη, όταν αυτός της προτείνει ένα διάλειμμα από την δουλειά. Εκεί όμως θα τους δει ένας συνάδελφος του Μίλτου

22:00 ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΙΔΙΑ HD (το πρόγραμμα μεταδίδεται σε Full High Definition στο EPSILONTV|HD) Κωμωδία επ.1 Πρεμιέρα 

ΠΑΙΖΟΥΝ: Αποστόλης Τότσικας, Νίκος Πουρσανίδης, Τζένη Θεωνά, Έλενα Ασημακοπούλου, Λεωνίδας Καλφαγιάννης.

Ο Γρηγόρης κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του με την Ειρήνη και μετακομίζει σπίτι της, παρά τις αντιρρήσεις των φίλων του και τις δικές του αμφιβολίες. Ο Σταμάτης πρέπει να φιλοξενήσει την πρώτη αγάπη της γυναίκας του, παρά τη ζήλια του, κι ο Λευτέρης βρίσκει την τέλεια γυναίκα, αλλά του βγαίνει πολύ «απαιτητική».

23:00 PROJECT RUNWAY Πρεμιέρα HD (το πρόγραμμα μεταδίδεται σε Full High Definition στο EPSILONTV|HD)

Παρουσιάζει η Ευαγγελία Αραβανή.  
Κριτική Επιτροπή Δημήτρης Πέτρου, Ρούλα Ρέβη , Μιχάλης Πάντος 
Μέντορας ο Απόστολος Μητρόπουλος

Το reality μόδας που έχει κερδίσει τους τηλεθεατές παγκοσμίως σημειώνοντας τεράστια επιτυχία έρχεται στην Ελλάδα και στο OPEN TV! Ποιος σχεδιαστής θα κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και θα είναι αυτός που θα επηρεάσει τη μόδα του αύριο; Σίγουρα ένας από τους 16 παίκτες του Project Runway! Με όνειρο να γίνουν οι πιο πετυχημένοι σχεδιαστές μόδας, οι διαγωνιζόμενοι έρχονται αντιμέτωποι με πολύ δύσκολες δοκιμασίες.


Να σημειώσουμε πως το OPEN ανακοίνωσε σήμερα πρόγραμμα μόνο μέχρι την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου, και θα ακολουθήσει μες στις επόμενες μέρες κι άλλη ενημέρωση για τις υπόλοιπες εκπομπές που έρχονται. Μάλιστα, όπως πληροφορούμαι, ο λόγος που στην περιγραφή του Κεντρικού Δελτίου δεν υπάρχει ακόμα ούτε πλήρης περιγραφή ούτε η παρουσιάστρια, είναι γιατί η ανακοίνωση για την Έλλη Στάη θα είναι...φυσικά ξεχωριστή!

Θυμηθείτε εδώ την πρώτη ανακοίνωση του καναλιού για την επίσημη έναρξή του.

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. καλησπερα θεωρω οτι ειναι ενα καλο προγραμμα αλλα με μια τεραστια τρυπα αυτη του 20.00-21.00 θεωρω οτι το κουζινα για 2 θα παει απατο ουτε 2%
    ποια η αποψη σας κυριε τσιχλακη? μεγαλυτερο εγκλημα και απο την κοινη λογικη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολλά υποσχόμενο το νέο πρόγραμμα του OPEN. Για να δούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όχι, @Ανώνυμε 11.01...Σε μια ώρα που εν πολλοίς έχουμε Δελτία, τότε χωράει ένα ψυχαγωγικό πρότζεκτ.Μέχρι τώρα παίζει μόνο του το ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ αργά το project runway ρε παιδιά! Δεν νομίζετε; Σε γενικές γραμμές όμως πολύ καλο πρόγραμμα με πολύ καλες προοπτικές. Να δουμε και πως θα παει η Ζαρίφη απέναντι απο φερεντινο, Μπεκατώρου αλλά και elif

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 2 ερωτήσεις:

    1)Τι θα γίνει με τις ξένες ταινίες;Κόβονται εντελώς;
    2)Άραγε το δελτίο ειδήσεων θα είναι native HD?Αν ναι τότε θα είναι η πρώτη φορά που μεταδίδεται δελτίο σε τέτοια ποιότητα στην Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Με τη σειρά "Μπαμπάς με το ζόρι" τι θα γίνει; Θα σταματήσει τελείως;. Όχι ρε και ειναι το μοναδικό κανάλι που προβάλλει λατιν σειρά και με μεταγλώττιση κιόλας και θα την σταματησουν έτσι ξαφνικά; Η εκπομπή του Μουτσινα τελειώνει στις 17:45 η μήπως παίζει πιο πριν κάτι άλλο πχ αυτη σειρα;Όλες τις αλλες ξένες σειρές θα τις προβάλλουν, αλλά αυτή όχι; Τότε γιατί την ξεκίνησαν και την μεταγλώττισαν κιόλας ; Ουφ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !