OPEN: Ανακοινώθηκαν οι υπόλοιπες εκπομπές - Αλλάζει ώρα ο Φουρθιώτης...

6

Πριν από μερικές μέρες το OPEΝ ανακοίνωσε το πρόγραμμά του μέχρι και 26 Οκτωβρίου. Έτσι, σήμερα ήρθε η ανακοίνωση και για το υπόλοιπο πρόγραμμα, στο οποίο και έχει προστεθεί η Σίσσυ Χρηστίδου,  η Λίνα Δρούγκα, η νέα αθλητική εκπομπή του Μανώλη Σφακάκη, η Στέλλα Γκαντώνα ,η σειρά του Θωμόπουλου, και φυσικά η Έλλη Στάη. Μάλιστα, όπως και θα δείτε, όσον αφορά τον Μένιο Φουρθιώτη, αλλάζει ώρα ,καθώς πλεον θα βγαίνει με το ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ LIVE στις 2 και 20 .

ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 27 -28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ:  

05:30 ΤΩΡΑ Ο,ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ HD (το πρόγραμμα μεταδίδεται σε Full High Definition στο OPEN|HD) 

Η ενημερωτική εκπομπή του Σαββατοκύριακου με τη Φαίη Μαυραγάνη.
Παρουσίαση: Φαίη Μαυραγάνη
Αρχισυνταξία: Μαρία Αχουλιά
Σκηνοθεσία: Νεκτάριος Δεληγιάννης

Επειδή η ενημέρωση δεν τελειώνει την Παρασκευή. Η πολιτική, η οικονομία, η διεθνής επικαιρότητα, και οι αγωνίες των πολιτών είναι "Τώρα ότι συμβαίνει" σε Αθήνα, επαρχία και εξωτερικό. Με ρεπορτάζ που παρουσιάζουν τις πραγματικές ανάγκες από τον ίδιο τον τηλεθεατή και καλεσμένους που θα απαντούν στα ερωτήματα των πολιτών, η εκπομπή παρέχει όλες τις πληροφορίες που χρειαζόμαστε για την επόμενη μέρα.   

09:45 ΕΛΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ HD (το πρόγραμμα μεταδίδεται σε Full High Definition στο OPEN |HD) Ψυχαγωγική εκπομπή Σαββατοκύριακου με τη Σίσσυ Χρηστίδου.

Παρουσίαση: Σίσσυ Χρηστίδου, Παύλος Σταματόπουλος, Κωνσταντίνος Βασάλος, Ελένη Βουλγαράκη, Άννα Πρέλεβιτς
Αρχισυνταξία: Βασίλης Δριμούσης
Σκηνοθεσία: Άρης Λυχναράς

Η θεσσαλονικιά Σίσσυ Χρηστίδου, παραφράζει την ατάκα του τόπου της και μαζί με τους Παύλο Σταματόπουλο, Κωνσταντίνο Βασάλο, Ελένη Βουλγαράκη και Άννα Πρέλεβιτς … χαλαρά, μας κρατούν την πιο διασκεδαστική συντροφιά τα πρωινά του Σαββατοκύριακου. Η παρουσιάστρια, γεμάτη κέφι και διάθεση, έχει μόνο μια αποστολή: Να μας κρατά την πιο χαρούμενη συντροφιά τις καλύτερες μέρες της εβδομάδας, γιατί… σαν το Σαββατοκύριακο, δεν έχει!

Νέα από την εγχώρια και διεθνή showbiz, έρευνες που θα συζητηθούν, μόδα, ιδέες για το σπίτι και τη διακόσμηση, όλες οι τάσεις του σήμερα, καλεσμένοι έτοιμοι για όλα μα κυρίως με χιούμορ και όρεξη για παιχνίδι, συνθέτουν μία εντελώς διαφορετική πρωινή τηλεοπτική πρόταση.

Η εκπομπή παρουσιάζει επίσης θέματα που αφορούν τη μητρότητα, την ανατροφή των παιδιών, αλλά και τις σχέσεις, όπως επίσης και συνεντεύξεις με ανθρώπους-πρότυπα, ενώ υπάρχει πάντα και το στίγμα της επικαιρότητας, που παρουσιάζουν έγκυροι δημοσιογράφοι, έξω όμως από τα «κλισέ» της κλασικής παρουσίασης της ειδησεογραφίας. Κι επειδή το Σαββατοκύριακο είναι γεμάτο προκλήσεις για αποδράσεις αλλά και διασκέδαση, η Σίσσυ και η παρέα της, παρουσιάζουν προορισμούς με ταξίδια σε όλη την Ελλάδα, και προτάσεις για έξοδο!

12:50 OPEN GOAL HD (το πρόγραμμα μεταδίδεται σε Full High Definition στο OPEN |HD) Αθλητική ψυχαγωγική εκπομπή με τον Μανώλη Σφακάκη.

Παρουσίαση: Μανώλης Σφακάκης
Αρχισυνταξία: Άγγελος Τόμπρος

Αθλητική εκπομπή ενημερωτικού αλλά και ψυχαγωγικού χαρακτήρα, με έμφαση στο ποδοσφαιρικό θέαμα, που θα περιλαμβάνει ρεπορτάζ από τις μεγάλες ομάδες της Super League, αποκλειστικές συνεντεύξεις Αθλητών, Highlights και δηλώσεις από τους αγώνες της Euroleague μπάσκετ, μεγάλα αφιερώματα σε σταρ του αθλητισμού, μόνιμες εβδομαδιαίες στήλες.

14:00 ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ HD (το πρόγραμμα μεταδίδεται σε Full High Definition στο OPEN |HD)

Παρουσίαση: Ματίνα Παπαδέα, Καμούδη Μαρίτα, Βασίλης Τσεκούρας  
Αρχισυνταξία: Γιώργος Πολύμερος
Σκηνοθεσία: Θανάσης Γκραβέας

14:20 ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ LIVE HD (το πρόγραμμα μεταδίδεται σε Full High Definition στο OPEN |HD)

Παρουσίαση: Μένιος Φουρθιώτης
Αρχισυνταξία: Γωγώ Σαμπάνη
Σκηνοθεσία: Γιάννης Γαλανούλης

Η αγαπημένη συνήθεια του Σαββατοκύριακου κοντά σας, ζωντανά μόνο με αλήθειες! Αυτά είναι τα "Αποκαλυπτικά" Live. Αποκλειστικές συνεντεύξεις, αποκαλύψεις των πρωταγωνιστών, πλούσιο τηλεοπτικό ρεπορτάζ, όλη η life style επικαιρότητα, αλλά και ανθρώπινες ιστορίες που συγκλονίζουν και συγκινούν. Η έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής κάθε Σαββατοκύριακο παρουσιάζει, περιγράφει και σχολιάζει, όλες τις εκφάνσεις τις ζωής. Όχι μόνο τη λάμψη της δημοσιότητας αλλά και τις αθέατες πλευρές της καθημερινότητας. Ζωντανές συνδέσεις σε όλη την Ελλάδα, μαρτυρίες αλλά και έγκυρο ρεπορτάζ, μαζί με την πιο ανάλαφρη διάθεση του σαββατοκύριακου, συνδυάζουν ένα δυνατό τηλεοπτικό "κοκτέιλ", που μας κρατά συντροφιά για έκτη χρονιά. Μαζί με τον Μένιο Φουρθιώτη η Νανά Παλαιτσάκη, η Νάνσυ Νικολαΐδου, η Μάρτζυ Λαζάρου, η Έλενα Πολυκάρπου, η Βιβύ Παπουτσάκη και ο Βασίλης Σίμος.

17:45 ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΣΤΗ ΝΟΗΜΑΤΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ HD (το πρόγραμμα μεταδίδεται σε Full High Definition στο OPEN |HD)

19:00 ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ(Ζ) HD (το πρόγραμμα μεταδίδεται σε Full High Definition στο OPEN |HD)

Παρουσίαση: Στέλλα Γκαντώνα
Σκηνοθεσία: Θανάσης Γκαβέας

Τα δελτία του Σαββατοκύριακου για μας αντιμετωπίζονται όπως τα δελτία των καθημερινών. Με το ίδιο δυναμικό δημοσιογράφων και τεχνικών, με πηγές από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό, και το ίδιο αίσθημα ευθύνης για την ταχύτερη και συγχρόνως αξιόπιστη και διασταυρωμένη ενημέρωση. 

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 14.00
ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ(Ζ) HD (το πρόγραμμα μεταδίδεται σε Full High Definition στο OPEN |HD)  

Παρουσίαση: Λίνα Δρούγκα

Αρχισυνταξία: Βασίλης Αδαμόπουλος
Σκηνοθεσία: Νίκος Μαυροκέφαλος

Στην καρδιά της ημέρας το πρώτο ολοκληρωμένο δελτίο .Δίνοντας βάση στην επικαιρότητα της καθημερινότητας, ενημερώνουμε τον τηλεθεατή με σοβαρότητα, νηφαλιότητα, και ψύχραιμη ματιά συγκεντρώνοντας τα θέματα της ημέρας σ' ένα γρήγορο, σαφές και περιεκτικό δελτίο με όσα χρειάζεται ο πολίτης να γνωρίζει.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 19.00
ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ(Ζ) HD (το πρόγραμμα μεταδίδεται σε Full High Definition στο OPEN |HD)  

Παρουσίαση: Έλλη Στάη  

Αρχισυνταξία: Αλέκος Βασιλόπουλος
Σκηνοθεσία: Βερενίκη Καραμανώλη

Κατά τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, το δελτίο ειδήσεων του σταθμού, θα έχει κεντρικό ρόλο στην ενημέρωση του πολίτη, με αξιοπιστία, συνέπεια, και βαθιά γνώση της ειδησεογραφίας. Η πολυθεματικότητα, η ασύγκριτη τεχνολογία, η ταχύτητα της είδησης και το έγκυρο δυναμικό των δημοσιογράφων του σταθμού που θα αποτελούν τη δομή του καθημερινού δελτίου, φιλοδοξούμε ότι θα κερδίσουν την εμπιστοσύνη του τηλεθεατή και θα σταθεροποιήσουν το κεντρικό δελτίο στις πρώτες θέσεις της τηλεθέασης.

ΔΕΥΤΕΡΑ 29 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ,KAI ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ , ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ
***ΠΡΕΜΙΕΡΑ*** 22:00 ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΧΕΣΗ HD (το πρόγραμμα μεταδίδεται σε Full High Definition στο OPEN |HD)  .

Κωμική σειρά που θα ολοκληρωθεί σε 100 επεισόδια.

1ος Κύκλος, Επεισόδιο 01.

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Βασίλης Θωμόπουλος
ΣΕΝΑΡΙΟ: Γιώργος Φειδάς

ΠΑΙΖΟΥΝ: Μάριος Αθανασίου, Δήμητρα Ματσούκα, Παύλος Χαϊκάλης, Λουκία Παπαδάκη, Άννα Μενενάκου, Ιωάννης Παπαζήσης, Γεράσιμος Γεννατάς .

Τα γενέθλια της Κλαίρης (Δήμητρα Ματσούκα) δεν ξεκίνησαν καλά. Ο άντρας της ,ο Μάνος (Μάριος Αθανασίου) ,της ετοιμάζει ένα πάρτυ έκπληξη που δεν θέλει, οι γονείς της (Παύλος Χαϊκάλης-Λουκία Παπαδάκη) μόλις της ανακοίνωσαν ότι θα πάρουν διαζύγιο, η κολλητή της (Άννα Μενενάκου) ετοιμάζεται να παντρευτεί την ίδια ώρα που εκείνη βρίσκεται ένα βήμα πριν το διαζύγιο και ένας γοητευτικός άντρας στο κολυμβητήριο (Ιωάννης Παπαζήσης) αναστατώνει τις πιο βαθιές ορμές της και την κάνει να βλέπει οράματα.Το οποίο θα ήταν οκέι αν η Κλαίρη δεν ήταν ψυχολόγος.

Τώρα, μέσα από μια σειρά απρόσμενων γεγονότων, η Κλαίρη κι ο Μάνος συζητάνε ανοιχτά τις διαφορές τους σε έναν καβγά που θα μπορούσε να οδηγήσει σε διαζύγιο. Αν η Κλαίρη δεν έκανε την ύστατη προσπάθεια να σώσει τον γάμο τους, προτείνοντας ένα πείραμα που έκανε ένας συνάδελφος στο γραφείο: την «Ελεύθερη Σχέση».

Τρεις μήνες χωρίς καμιά επικοινωνία και με απόλυτη ελευθερία να κάνουν ό,τι θέλουν και με όποιον θέλουν. Ώστε στο τέλος των ενενήντα ημερών, να αποφασίσουν αν θα συνεχίσουν τον γάμο τους ή αν θα πάρουν διαζύγιο. Θα δεχτεί ο Μάνος την πρόταση της Κλαίρης; Πώς θα αντιδράσει ο κοινωνικός τους περίγυρος στην ιδέα μιας Ελεύθερης Σχέσης; Θα καταλάβει η Βάσω (Άννα Μενενάκου) ότι ο αρραβωνιαστικός της ο Στέργιος (Γεράσιμος Γεννατάς) την απατάει δύο με τρεις φορές την ημέρα; Θα προλάβει ο Μάνος να τελειώσει τις ετοιμασίες για το άνοιγμα του μπαρ; Θα μπορέσει η Κλαίρη να σώσει τον γάμο των γονιών της; Και τι σημαίνει «Ελεύθερη Σχέση»;

23:00 ΟΥ ΦΟΝΕΥΣΕΙΣ HD (το πρόγραμμα μεταδίδεται σε Full High Definition στο OPEN |HD) Αστυνομική σειρά που θα ολοκληρωθεί σε 34 επεισόδια. 1ος Κύκλος, Επεισόδιο 02. 

ΣΕΝΑΡΙΟ: Βασίλης Ρίσβας – Δήμητρα Σακαλή
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Πάνος Κοκκινόπουλος
ΠΑΡΑΓΩΓΟΣ: Μπέση Βουδούρη


ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΙΔΙΑ: Κάθε Πέμπτη-Παρασκευή στις 22.00
PROJECT RUNWAY: Κάθε Πέμπτη-Παρασκευή στις 23.00

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Έφυγε τελείως το λογότυπο του epsilon

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα Σαββατοκύριακα στις 18:00 τι θα προβάλλεται ; Mακάρι να βάλουν την σειρά ''Μπαμπάς με το ζόρι''. Αλλιώς γιατί την αγόρασαν; Για να παίζει 2-3 φορές την μέρα πριν ανοίξει το Οpen και μετά να την πετάξουν; Aυτό σημαίνει έλλειψη σεβασμού προς τους τηλεθεατές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άθλιο το σηματάκι του open ουτε που φαινεται καθόλου και πιξελιάζει και ολας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το σήμα δεν μου αρέσει. Έχει πάρει γνωστά ονόματα. Για να δούμε τί θα κάνουν και αυτοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στο λογότυπο του open θα υπάρχει από κατω το beyond tv όπως το βλέπουμε τώρα; Αυτη θα είναι η γραμματοσειρά του λογοτύπου; Πολύ μεγάλο δεν είναι; Γιατί έβγαλαν το λογότυπο του epsilon tv; Αφού δεν έχει βγει ακόμα στον αέρα το πρόγραμμα του open. Προτιμότερο θα ήταν να έχουν και τα δύο λογότυπα με την αντίστροφη μέτρηση όπως χθες. Τώρα έβγαλαν την αντίστροφη μέτρηση και εβαλαν τη ημερομηνία 24/10

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν θα ειναι έτσι το λογότυπο πιστεύω. Δεν ειναι το τελικό logo αυτό. Απλώς γίνεται για να αρχίζει ο κόσμος να το συνηθίζει ώστε να ξεχαστεί το E.Και το HD δεν αναφέρεται ακόμα δίπλα απο το λογότυπο. Υπομονή..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !