Με χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης η πρεμιέρα του NOMADS 2

23
Πρεμιέρα έκανε χθες ένα από τα πιο ακριβά προγράμματα φέτος κι όπως έδειξαν τα νούμερα τηλεθέασης μόνο σαν ικανοποιητικά δεν μπορούν αν χαρακτηριστούν.
Και μπορεί η εικόνα που είδαμε από τον ΑΝΤ1 να ήταν πραγματικά πολύ όμορφη και πολύ καλά σκηνοθετημένη, οι αδιάφοροι παίχτες αλλά και ο χαλαρός σχολιασμός τον παρουσιαστών , μάλλον έκανε μεγάλη ζημιά..., καθώς κούρασε πολύ μέχρι και ύπνος μας πήρε!
Αναλυτικά τα ποσοστά τηλεθέασης στο PRIME TIME.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ
NOMADS 15.3 ΠΡΕΜΙΕΡΑ
ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ 18
ΤΟ ΤΑΤΟΥΑΖ 22
MASTER CHEF JUNIOR 4.6
THE VOICE 22.8

*ΜΗ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ

Δημοσίευση σχολίου

23Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Πιο βαρετό πεθαίνεις!!! Αν εξαιρέσεις την Αλεξανδρακη αδιάφοροι χαρακτήρες και ένα σόου που θυμίζει έντονα το survival secrets του epsilon

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμένα μου άρεσε. Λίγο ζωντάνια να υπήρχε από τους παρουσιαστές και καλύτερους διαγωνιζόμενους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτά τα σκουπιδοπαιχνιδα έχουν πεθάνει και ορθώς έχουν αφού μιλάμε για την απόλυτη ξεφτίλα που δεν αρμόζουν στην ελληνική Tv του 2018 μπορεί το πρώτο να τα πήγε καλά που βγήκε αλλά ο λόγος που έγινε αυτό ήταν ότι ο Σκάι τους έπιασε στον ύπνο μιας και δεν είχε κάτι αξιόλογο η ελληνική τηλεόραση να δείξει για αυτό και στην συνέχεια ο δεύτερος κύκλος η οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι παρόμοιου τύπου πήγε απατο και θα συνεχίσουν να πηγαίνουν αφού η μυθοπλασία είναι πολύ πιο ισχυρή από το πρόσφατο παρελθόν και είναι καιρός να το καταλάβουν για να μην ξοδεύουν υπέρογκα ποσά σε κάτι που δεν αξίζει και δεν θα αποφέρει την απόσβεση των χρημάτων που διέθεσαν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η αμήχανη στιγμή που το survival ήταν καλύτερο από το nomads. Αφού απέτυχε το πρώτο γιατί θέλανε και δεύτερο; Λέγανε για τους παίκτες του survivor 2 αλλά χθες μετά βίας αναγνωριζες έναν-δυο. Και δεν έχει την αγωνία που πρέπει να σου δίνει ένα τέτοιο παιχνίδι. Ο Τούρκος ξέρει καλά. Πρώτο το voice αναμενόμενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν το είδα παρά μόνο τμηματικά, αλλά για τους παίκτες δεν μπορούμε να πούμε ακόμη κάτι αφού ακόμη δεν τους γνωρίσαμε, ας τους αφήσουμε να ξεδιπλώσουν τον χαρακτήρα τους και τα λέμε σε λίγες μέρες.

    Ο σχολιασμός όμως....τι πράγμα ήταν αυτό; Λίγη ενέργεια ρε...νέα παιδιά! Ούτε ο Κωστάλας σε οπερέτα τόσο διακριτικός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το παρακολουθησα εχθες. Θεωρω οτι οι παικτες θα δωσουνε ρεστα οσον αφορα την κιτρινιλα και την ιντριγκα. θα το δειτε και θα με θυμηθείτε. Βρηκα ομως μεγάλο πρόβλημα στην εικονα που ηταν στυλ κουρουτας,κακο μονταζ,κακη επιμέλεια ουτε ενα ηχητικο ρε παιδιά? Ανευρο αγώνισμα χωρις ενταση και το πιο σημαντικο απειροι και ανευροι παρουσιαστες. Επιδέχονται βελτιωσης αλλα ηταν αψυχοι. Προσωπικα εμενα με πηρε ο υπνος απ την περιγραφη και δεν το λεω προς υποτιμηση απλα σαν πραγματικο γεγονος. Ουτε ενταση ουτε ζωντανια τιποτα και αν δεν τον κερδισεις τον τηλεθεατη απ την αρχη θα φυγει και δεν θα ξαναρθει οσο καλος και να γινεις. Κρίμα γι αυτο που είδαμε. Επίσης η φωνη του λεντζα μου φανηκε τοσο αντιαισθητικη οσο δεν παει. Απορω γιατι τον επιλέξανε. Αν λοιπον ζωντανέψουν λιγο και εκμεταλευτουν λιγο την ιντριγκα γιατι θα το ξαναπω οτι οι παικτες μου φαινονται καλοι ισως σταθεροποιηθει σε ενα 16 με 18.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγώ έβλεπα Euroleague στην Nova. Ωστόσο το είδα τμηματικά και μου άρεσε. Παρόλα αυτά θέλω να σχολιάσω κάτι γενικό για τον ΑΝΤ1. Και πέρσι και φέτος αυτό που τον χαρακτηρίζει είναι η καθυστέρηση. Και ειδικά μετά τα περσινά χάλια δε δικαιολογειται. Καθυστέρηση στο Nomads. Καθυστέρηση στην μεσημεριανή ζώνη. Καθυστέρηση το σου Κου με τον Σφηνο. Καθυστέρηση στην late night. Δεν μπορώ να καταλάβω τι μυαλό κουβαλάνε στο Μαρούσι και αφήνουν τον ανταγωνισμό να κτίσει το κοινό του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ήθελα να ήξερα με ποιο σκεπτικό έγινε η επιλογή. Αδιάφοροι οι παίχτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θέλω να κάνω μια ερώτηση στον Πασχαλίδη. Γιώργος, το καλοκαίρι είχα διαβάσει σε διαφορά SITE το όνομα σου για το NOMADS. Ισχύει; Θα πήγαινες;
    Μην διαγράψετε το σχόλιο μου,θα είχε ενδιαφέρον μια απάντησή σας.
    Ευχαριστώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλά αναμενόμενο ότι θα πάτωνε αλλά για το MasterChef Junior δεν θα σχολιάσετε κάτι; Που έπιασε τον απόλυτο πάτο; Και ταινία να είχε εκείνη την ώρα, αποκλείεται να έκανε τέτοια νούμερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και λάθη δεν επιτρέπονται.Ως προς την παρουσίαση και οι δύο ήταν αρκετά καλοί αλλά στο κομμάτι των αγωνισμάτων δεν ξέρω τι έπαθαν χαμηλή φωνή μην ξυπνήσουν κάποιον??? Χάθηκε το όποιο πάθος και η ένταση του αγώνα.Ως προς τις ομάδες αν και είναι ακόμη πολύ νωρίς η μπλε θα αντιμετωπίσει σοβαρό πρόβλημα φαίνεται πολύ αδύναμη μπροστά στην κόκκινη και όσο reality και αν έχουν ως προσωπικότητες θα είναι κουραστικό να βλέπεις μία ομάδα να κερδίζει συνεχώς, έπρεπε η κατανομή των παικτών να γίνει έτσι ώστε να μην υπάρχει αυτή η χαοτική διάσταση ως προς τη δυναμική υπέρ της μιας ακόμη είναι η αρχή αλλά τα πρώτα συμπεράσματα είναι αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 3 λόγοι για τους οποίους το Nomads βούλιαξε και θα οδεύσει προς τον πάτο:
    1. Άνευρη περιγραφή στα αγωνίσματα - κονταροχτυπιέται για το βραβείο "νανούρισμα μέσω περιγραφής" με σχολιασμό του κ. Κωστάλα σε καλλιτεχνικό πατινάζ. Νικητές του βατόμουρου φυσικά οι του Nomads, καθώς ο κ. Κωστάλας έχει πάθος και συναίσθημα.
    2. Αδιάφοροι χαρακτήρες των διαγωνιζόμενων έως και αντιπαθητικοί - με εξαίρεση Αλεξανδράκη, Α. Σιαρς και Mike, οι υπόλοιποι πέρασαν και δεν ακούμπησαν. Κάτι σαν τους πρωταγωνιστές της Κοινής Λογικής, μεγάλη επιτυχία το casting.
    3. Η αλλαγή στο concept - οι 3 ομάδες και η διάκριση σε αθλητές, διάσημους και πολίτες του κόσμου διεκόλυνε την ταύτιση και την υποστήριξη μίας ομάδας. Τώρα με τί να ταυτιστώ, με τον κροκόδειλο; Επίσης προτιμώ να κερδίζει ο καλύτερος βάσει επίδοσης παρά ο πιο δημοφιλής (για την ψηφοφορία του κοινού λέω, αυτού του κοινού που κάποτε στο ίδιο κανάλι ανέδειξε τον Στεργιανούδη νικητή του Fame story). Προτιμώ νικήτρια τη Ζώη δηλαδή αντί του Μαυρίδη, γιατί σε ένα παιχνίδι επιβίωσης, νικητής πρέπει να είναι ο πιο άξιος (αυτός που μπορεί και επιβιώνει), όχι ο πιο δημοφιλής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ωραια πλανα το nomads..ΕΙΝΑΟ ΘΑΡΡΩ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ..ΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΝΕΥΡΟΙ ΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΘΕΛΕΙ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΝΕΥΡΟ..ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΒΑ ΞΕΔΙΠΛΩΘΠΥΝ..ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλησπέρα.

    Φίλε 10:53 π.μ. τα είδα κι εγώ τα συγκεκριμένα δημοσιεύματα.
    Μιας και το ανέφερες, να δηλώσω λοιπόν ότι ισχύει. Μάλιστα τώρα που τα νούμερα δεν είναι καν ικανοποιητικά ετοιμάζομαι για Μαδαγασκάρη... αχαχαχα

    Είμαι κάτι σαν το Λιάγκα..., στα δύσκολα θα με φωνάξουν (αστειεύομαι).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πιο διασημος εισαι εσυ Γιώργο παρά αυτοι που πηγαν τελικα. Θα μας πεις ομως αν ισχυει; Δεν μπορω να καταλαβω εστι οπως το γραφεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. -Πολύ ξενέρα η πρεμιέρα....
    -Με μία Αλεξανδράκη δεν γίνεται...!
    -Παρουσίαση άγευστη και άνοστη.
    -παίκτες αστοχία και ειδικά στους επώνυμους.
    -To survivor παραμένει νούμερο 1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αφηστε το λιγο να τσουλισει,να μαζεψει κοινο σημερα αυριο και την κυριακη θα δειτε οτι θα παει πολυ καλα,θελει το χρονο του,δεν ειχε καλη οργανωση εχθες,πιστευω οτι θα καλυτερεψει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 3 και 17andrik γι αυτο τα γραφουμε μηπως και παρουν χαμπαρι και το διορθωσουν γιατι ειναι ωραιο προγραμμα . αλλιως μονοψηφια.Απορω το ειδαν και το ενεκριναν ως καλο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Tο όποιο συμπέρασμα από το πρώτο επεισόδιο είναι παρακινδυνευμένο.Πάντως, θεωρώ λάθος ότι επελέγη ένα πρότζεκτ,που είχε ξαναδοκιμαστεί και είχε πάει έτσι κι έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ρε παιδια ποιο ποστ ειχατε ενος σκηνοθετη που προεβλεψε ακριβως πως θα πανε ολες οι σειρες του αντ1. θυμαμαι ειχε πει νομαντς 16-17% μαξ. κ οτι μονο αλφα θα σκισει, κι οι αλλοι θα αλληλοφαγωθουν. θυμαστε ονομα; το ειχε ποσταρει φβ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. αντε γεια ο ποφαντης. μονο η γυναικα χωρις ονομα του βγηκε τα αλλα θα καταρρευσουν. Απέτυχε στο 90% και δεν μπορεσε να σταθεί απέναντι σε τατουαζ voice ελληνικες σειρες αλφα και prime time toy star στα νεανικα. . η ζετα δεν ηταν δικη του επιλογη αλλα λλατσιου. αυτος εφερε φριτεζα κανε γονεις να δεις καλο επιστορφη, beat buzzer κοινη λογικη εγκλημα και παθος. ολα μετριια απο νουμερα. Μέχρι τα χριστουγεννα του δίνω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 7:10 μ.μ. @νικος: Ο Κώστας Βαζάκας που είχε γράψει το "Όνειρο ήταν" και κατήγγειλε ότι σε αυτό βασίζεται η "Επιστροφή"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !