Βίκυ Καγιά: Απαντά, για πρώτη φορά, για την "κρίση πανικού" παίκτριας στο #GNTMgr!

0

Στη σκληρή κριτική από μία μερίδα τηλεθεατών και δημοσιογράφων που δέχθηκε η στάση της ίδιας και της Έλενας Χριστοπούλου απέναντι σε μία παίκτρια του GNTM απάντησε η Βίκυ Καγιά.

Η παρουσιάστρια και κριτής του "Next Top Model" απάντησε σε ένα από τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε στο instagram με το εξής μήνυμα:

"Παρόλο που δεν συνηθίζω ποτέ ν’ απαντώ σε σχόλια, νιώθω πως αυτήν την φορά το θέμα είναι λεπτό και πρέπει να ξεκαθαρίσω κάποια σημεία που πιθανόν δεν έχετε λάβει υπόψιν σας δεδομένου ότι σ’ ένα μονταρισμένο επεισόδιο με πολλή πληροφορία πρέπει να υπάρχει σχετικά μοιρασμένος χρόνος για όλα τα κορίτσια στο παιχνίδι. Η Σοφία είναι ένα όμορφο και γλυκό κορίτσι στο οποίο πιστεύω πολύ κι έχω υποστηρίξει. Αν πραγματικά γνωρίζετε όπως πολλοί λέτε, πώς λειτουργούν οι κρίσεις πανικού, κάτι τρομερά δύσκολο που χρειάζεστε ειδική φροντίδα επιτόπου και για αρκετό χρονικό διάστημα, τότε θα δείτε ότι αυτό που έπαθε η Σοφία δεν ήταν αυτό! Η Σοφία κρύωνε πολύ γιατί έμεινε αρκετή ώρα στο νερό και φοβόταν. Δεν έπαθε ΠΟΤΕ καμία κρίση πανικού. Είχε απλά κλειδώσει και αποφασίσει ότι δεν μπορεί να κάνει έστω και μια μικρή προσπάθεια για να μείνει στο παιχνίδι εφόσον γνώριζε τους κανόνες πριν ακόμη μπει σε αυτό! Ήξερε επίσης από την αρχή ότι θα υπάρχει δοκιμασία με νερό. Όλα τα κορίτσια υπογράφουν τους κανόνες του παιχνιδιού και γνωρίζουν από πριν ότι θ’ ακολουθήσουν δύσκολες δοκιμασίες , δεν έφερε ποτέ αντίρρηση και ο ψυχολόγος που εξέτασε όλα τα κορίτσια πριν μπουν στο σπίτι, μας μίλησε για ένα κορίτσι χωρίς θέματα ψυχολογικά και υγιές! Στα γυρίσματα υπάρχουν πάντοτε ειδικοί γιατροί και νοσηλευτές όπως και ναυαγοσώστες για την ασφάλεια των κοριτσιών ειδικά όταν είναι μέσα στο νερό. Ήθελα πολύ να με ακούσει και να βάλει έστω και μόνο το στόμα της στο νερό αν όχι όλο το πρόσωπο για να μην χρειαστεί ν’ αποχωρήσει. Οι κανόνες είναι ίδιοι για όλες και δεν τους φτιάχνω εγώ αλλά οι Αμερικανοί οι οποίοι έτυχε να είναι εκεί σ’ αυτό το γύρισμα και ειναι και αυστηροί με αυτούς. Αν δεν υπάρχει προσπάθεια και φωτογραφία δυστυχώς θεωρείται άδικο για τ’ άλλα κορίτσια και πρέπει να φύγει. Δεν μας επιτρέπεται λοιπόν κανένας διαχωρισμός! Σε κανονικές συνθήκες δουλειάς φυσικά και μπορείς ν’ αρνηθείς κάτι που σε φοβίζει,αλλά στο παιχνίδι όλες καλούνται να κάνουν τις ίδιες προσπάθειες για μπορούμε να είμαστε δίκαιοι και σωστοί. Καλή συνέχεια και καλημέρα σε όλους!"

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !