Η αντίστροφη μέτρηση για το Mega έχει ήδη αρχίσει καθώς η Ολομέλεια του ΣτΕ αποφάσισε να απορρίψει την αίτηση ακύρωσης του Μεγάλου Καναλιού και των 112 εργαζομένων του κατά της υπ΄ αριθμ. 18/2018 απόφασης του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης, με την οποία δόθηκε εντολή να κλείσει ο τηλεοπτικός σταθμός.
Αό την πλευρά της, τον δικό της αποχαιρετισμό έκανε και η Ναταλί Κακκαβά, που ήταν επι χρόνια το «κορίτσι του καιρού» του Mega μέσω instagram. Δείτε τι έγραψε:
«Και η αυλαία έπεσε…Το μεγαλύτερο και ιστορικότερο ιδιωτικό κανάλι της χώρας ρίχνει τίτλους τέλους…Ήταν τιμή μου που εργάστηκα εκεί..Που γνώρισα υπέροχους ανθρώπους,μαχητές μέχρι το τέλος…Δεν ξέρω αν κάποιους τους χαροποιεί αυτή η εξέλιξη,σίγουρα όμως κάποιους θα τους κατατρέχουν οι ευθύνες..Γιατί εντέλει όταν έχεις εξουσία,πολιτική ή οικονομική υποτίθεται οτι πρέπει να την ασκείς για το κοινό καλό…Στην περίπτωση του Mega μόνο αυτό δεν έγινε… Κρίμα για τους εργαζόμενους που έμειναν στο δρόμο κυριολεκτικά…Κριμα για τους τηλεθεατές που ήταν η παρέα τους για 29 χρόνια.. Όσο για τους υπεύθυνους.. Άς κοιμηθουν ήσυχοι… #megamou»