Τζώνη Καλημέρης για «Αποκαλυπτικά»: «Κανένας εργαζόμενος δεν πρόκειται να απολυθεί»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
1
Νέα παράταση στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» του Μένιου Φουρθιώτη έδωσε το Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας, όπου συζητήθηκε χθες η αίτηση ασφαλιστικών μέτρων του παρουσιαστή εις βάρος του τηλεοπτικού σταθμού Epsilon και της Dimera του Ιβάν Σαββίδη.

Το δικαστήριο παρέτεινε την ισχύ της προσωρινής διαταγής που είχε εκδοθεί τον περασμένο Ιούλιο και προέβλεπε την παραμονή του Μένιου Φουρθιώτη στο τιμόνι της εκπομπής έως την έκδοση της οριστικής κρίσης του τις επόμενες εβδομάδες. Οι συνήγοροι των αντίδικων πλευρών έδωσαν μάχη, με αιχμή του δόρατος την τροποποιητική σύμβαση που φέρεται ότι υπέγραψε ο παρουσιαστής με τον σταθμό στις 7 Αυγούστου του 2017, τέσσερις ημέρες πριν περάσει το κανάλι στα χέρια του Ιβάν Σαββίδη.

Οι δικηγόροι της Ραδιοτηλεοπτικής Α.Ε. και της Dimera αμφισβήτησαν την εγκυρότητα και τη νομιμότητα της επίμαχης σύμβασης, υποστηρίζοντας ότι έλαβαν γνώση γι' αυτήν τον περασμένο Απρίλιο, όταν γνωστοποίησαν με εξώδικο στον παρουσιαστή την καταγγελία της σύμβασής του, καθώς η διοίκηση δεν επιθυμούσε να συνεχιστεί η συνεργασία. Η πλευρά του Μένιου Φουρθιώτη υποστήριξε πως η επίμαχη σύμβαση ήταν γνωστή στη νέα διοίκηση, ενώ σε πρόσθετες παρεμβάσεις που έκαναν υπέρ του παρουσιαστή, τρεις εταιρίες -μέσω των οποίων διαφημίζονται συγκεκριμένα προϊόντα, στο πλαίσιο της εκπομπής «Αποκαλυπτικά»- υποστήριξαν πως ο παρουσιαστής είναι... χρυσωρυχείο!

«Θεωρούμε ότι για τις εταιρίες μας ο Φουρθιώτης είναι ο καλύτερος για να προωθεί τα προϊόντα μας και να μπορούμε να πληρώνουμε 2.500.000 ευρώ ετησίως στη Ραδιοτηλεοπτική» ανέφερε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος της εταιρίας παραγωγής G Golden Productions, τονίζοντας πως, αν απορριφθεί η αίτησή του, θα υποστούν μεγάλη οικονομική ζημία.

Οι συμβάσεις που έχουν υπογράψει με τη Ραδιοτηλεοπτική Α.Ε. οι συγκεκριμένες εταιρίες έχουν πενταετή ισχύ και δικαίωμα ανανέωσης για ακόμη τρία χρόνια, με… προαπαιτούμενο τη διαφήμιση των προϊόντων τους από τον συγκεκριμένο παρουσιαστή.

Στο δικαστήριο κατέθεσε ο νυν διευθύνων σύμβουλος του καναλιού Τζώνη Καλημέρης, ο οποίος υποστήριξε πως κανένας από τους εργαζομένους στην εκπομπή δεν πρόκειται να απολυθεί, αν αυτή διακοπεί, αλλά θα απορροφηθούν σε άλλες.

Espressonews.gr

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !