Εξέλιξη: Τέλος οριστικά από το ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ η Μπάγια- Το μήνυμα που αποκάλυψε τα πάντα...

11

Σήμερα ,μέσα από το μεσημβρινό μαγκαζίνο του Alpha, ''Καλύτερα δε γίνεται'', ήρθε στο φως όλο το παρασκήνιο γύρω από την απουσία της Μπάγιας Αντωνοπούλου από το ''Καλημέρα Ελλάδα'' του ΑΝΤ1. Η επίσημη δικαιολογία ήταν πως η δημοσιογράφος λείπει λόγω άδειας, την οποία δεν πήρε καθώς όλο το καλοκαίρι παρουσίαζε-με επιτυχία μάλιστα-το ''Καλοκαίρι μαζί στις 7''.

Ωστόσο, ο δημοσιογράφος Κώστας Τσουρός αποκάλυψε πως η αιτία είναι άλλη. Πιο συγκεκριμένα, μέσα από την εκπομπή της Γερμανού αποκαλύφθηκε ότι η Μπάγια και ο Γιώργος Παπαδάκης τσακώθηκαν μετά το τέλος της εκπομπής (θυμηθείτε εδώ τη σχετική ανάρτηση ). Όμως, λίγο αργότερα κι αφού δόθηκε το ρεπορτάζ, η παρουσιάστρια δέχτηκε ένα μήνυμα στο κινητό της, από πρόσωπο του στενού περιβάλλοντος της Μπάγιας.

Το μήνυμα ,λοιπόν, την ενημέρωνε πως τελικά η Μπάγια Αντωνοπούλου αποχώρησε οριστικά από την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 και πως  δεν προτίθεται να επιστρέψει ποτέ στη θέση της.Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά είπε η Ναταλία μεταφέροντας το μήνυμα, η απόφαση μάλλον σχετίζεται και με άλλα παρελθοντικά γεγονότα, που έκαναν τη Μπάγια να χάσει την υπομονή της...

Δείτε το βίντεο με την αποκάλυψη:


Δημοσίευση σχολίου

11Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Καλο θα ήταν ο Γιωργος Παπαδάκης να δωσει χωρο σε νεους ανθρωπους και να περάσει πισω απο τις κάμερες... Ας μπει επιτελους νεο αιμα στην τηλεοραση.. Ο Παπαδάκης εχει βγαλει κ χρηματα, εχει κ δοξα κ επιτυχια, δεν του χρειαζεται να ξεσπά στην κοπελίτσα τωρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα τρελαθουμε τώρα; Ο Παπαδάκης είναι ο μόνος που δίνει χώρο στα νέα παιδιά. Δηλαδή η Μπάγια που ήταν πριν; Και ο Σιωμοπουλος και τόσοι άλλοι που τώρα κάνουν καριέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ μόλις είδα την τόση οικειότητα μεταξύ τους, ήμουνα σίγουρη ότι δεν θα τους βγει σε καλό. Παρά γνωρίστηκαν μου φαίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν μπορεί να λέει κάποιος-α ότι ο Παπαδάκης δεν δίνει ευκαιρίες σε νέους, ποιος έβγαλε τη Μπάγια μπροστά; Ποιος έχει βγάλει τόσους δημοσιογράφους τόσα χρόνια; Κοροιδευόμαστε; Όσο για το αν πρέπει να πάει πίσω από τις κάμερες το δείχνει ο κόσμος με τη προτίμηση του στο προσωπό του. Μετά από τόσα χρόνια και τόσους αντιπάλους ακόμα βγαίνει τις περισσότερες φορές 1ος. Είναι για γέλια να λέμε ότι πρέπει να πάει πίσω από τις κάμερες. Αν ισχύει ότι η Μπάγια ήταν συνέχεια με το κινητό τότε καλά τις είπε, τόσα χρόνια πως δεν έχει πει κάποιος από τους συνεργάτες του ότι έφυγε εξαιτίας του; Αν εξαιρέσουμε τον Αυτιά που είχανε μία κόντρα όταν ήταν αντίπαλοι όλοι οι άλλοι μιλάνε με τα καλύτερα λόγια, δεν είναι τυχαίο ότι σε όλα τα πρόσωπα που πήγανε για να κάνουνε το ψυχαγωγικό μετά το Παπαδάκη (στην ώρα) πήγαινε πάντα και τα στήριζε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @Teo μην τρελαθουμε την κοπέλα την είχε για γλάστρα και μίλαγε μόνο λίγο πριν τα διαλείμματα για τον διαγωνισμό και μόνο ενώ το καλοκαίρι τα πήγε περίφημα και @Ανωνυμος δεν μπορούν να τα καταφέρουν τα παιδιά μόνα τους για τον εξής λόγο διότι αν φύγει ο Παπαδάκης η ο Χώρος διάσημος θα αποσύρουν τις χορηγίες και μην μου πεις για το 90 γιατί ήταν άλλη δεκαετία και ήταν η αρχή της ιδιωτικής τηλεόρασης και ρισκαρανε τώρα δεν ρισκάρουν γιατί θα χάσουν τις χορηγίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Παπαδάκης θέλει γλάστρες δίπλα του. Θυμήθηκα τώρα τη Μαρία Μπαλοδήμου πολύ παλιά, που η κακομοίρα δε σταύρωνε κουβέντα και τα βλέφαρά της έκλειναν από τη βαρεμάρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και τώρα ποια θα λέει τους διαγωνισμούς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όντως την Μπαλοδήμου,ποσα χρόνια πίσω πήγαμε και πραγματικα καλή παρουσια που αν ηθελε θα την βοηθουσε ουσιαστικα.Αλλά δυστυχως μόνο γλύφτης ειναι ο Παπαδάκης.Και την οικειοτητα αυτός την απεκτησε,ετσι κάνει θυμηθειτε και την Μαγδα Παπαγιαννη που υποτιθεται ήταν και κουμπάροι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κρίμα...
    Η κοπέλα από την προηγούμενη σαιζόν έδειξε τι αξίζει επειδή την άφηνε περισσότερο χώρο ο Παπαδάκης και γι'αυτό την βάλανε το καλοκαίρι και έκανε εκπομπή με μεγάλη επιτυχία.
    Τσακωμοί λίγο πολύ γίνονται σε αρκετές δουλειές και θεωρώ κάτι άλλο θα προηγήθηκε το καλοκαίρι και είχε τα νεύρα της η κοπέλα και δεν άντεξε (ξέσπασε,μάλωσε) και είπε να παραιτηθεί από την εκπομπή η την σταμάτησαν από το κανάλι.
    Ο Παπαδάκης να έδιωξε κοπέλα χλομό το κόβω.Την προηγούμενη που είχε σταμάτησε μονή της αν δεν κάνω λάθος επειδή παντρεύτηκε.
    Λόγοι υπάρχουν πολλοί ,τώρα τι έγινε τι δεν έγινε η είχε σχέση με την άδεια που δεν πήρε και ήταν η αφορμή ο Παπαδάκης που την φώναξε για λάθος που έκανε η κοιτούσε το κινητό (όπως γράφτηκε πριν μερικά 12ωρα) το ξέρουν εκεί στο κανάλι και οι ίδιοι.
    Τόσα χρόνια έβγαινε πρώτος και φέτος επειδή έχασε έδαφος άρχισε το πανηγύρι (μπορεί και αυτό να παίζει ρόλο για το σταμάτημα της Μπάγιας)Οι γκρίνιες του καλημέρα άρχισαν από νωρίς που τους έφυγε 8% και ανέβηκε ο Οικονόμου με την Αναστασοπούλου.
    Πολλοί παράγοντες παίζουν και δεν είναι μόνο ένας παίδες.

    ΣΗΜ.Να ανοίξει του Σ/Κ Η ζώνη και να την βάλουν να κάνει εκπομπή τι το καλύτερο!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αποχώρησε μόνο από την εκπομπή ή και από τον ΑΝΤ1; Μπορείτε να μας το διευκρινίσετε αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Και επειδή ο Παπαδάκης δίνει, όπως ακούγεται, ευκαιρίες, του δίνεται αυτομάτως η ευκαιρία να τους κάνει όλους σκουπίδια; Για κάντε μου τη χάρη που έχουμε δώσει αξία στον καθένα με αποτέλεσμα να περνιούνται για αυτοκράτορες της φάμπρικας.
    Αν έχει θέμα με τα νούμερα της τηλεθέασης τότε να ψάξει να βρει ποιο είναι το πρόβλημα και να μη κάνει μαγκιές εκεί που του περνάει. Στο φινάλε, αν ήθελε να αποδείξει το αντριλίκι του, να έμπαινε στη μέση όταν ο Κασιδιάρης πλάκωνε στο ξύλο μια ανυπεράσπιστη γυναίκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !