Mediatown: Νέα σεζόν, καινούργια προγράμματα, επιστροφές, νούμερα τηλεθέασης, στρατηγικές καναλιών, κουίζ και απορίες...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
33
Ξεκινάμε και αυτή την τηλεοπτική σεζόν με πολύ όρεξη, κέφι και διάθεση να σχολιάσουμε τα τηλεοπτικά δρώμενα. Τo "Mediatown" επιστρέφει για τρίτη συνεχόμενη σεζόν και ευχόμαστε ολόψυχα να είμαστε το σταθερό σας ραντεβού κάθε Τετάρτη. Φορέστε ζώνες και ετοιμαστείτε να σας ταξιδέψουμε σε πολλά και διάφορα τηλεοπτικά μονοπάτια...Καλή μας αρχή!



           
                                                          

    ΑΝΤ1



 ¨Δεν πετάμε τη Φριτέζα, αλλά την κρατάμε...¨

Είχαμε καιρό να δούμε μία τόσο καλή ελληνική σειρά, όπως το "Πέτα τη Φριτέζα". Είναι μία πολύ καλή προσπάθεια, η οποία είναι άρτια σε όλους τους τομείς. 

Το κείμενο είναι πολύ καλά δομημένο, με δυνατή ατάκα, ενδιαφέροντες χαρακτήρες με υπόβαθρο και συγκινησιακά στοιχεία. Το cast είναι μοναδικό με έναν Γιάννη Μπέζο να επιστρέφει δυναμικά μετά τις αδιάφορες ερμηνείες στα τελευταία σήριαλ που πρωταγωνίστησε, και έναν Φάνη Μουρατίδη που θεωρείται από τους καλύτερους ηθοποιούς της γενιάς του. Απολαυστικός και ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, αλλά και όλοι οι υπόλοιποι ηθοποιοί (είτε μιλάμε για τους μεγάλους, είτε για τους μικρούς). Επιτέλους βλέπουμε σε κάποιο σήριαλ να μην υπάρχουν αμήχανες στιγμές με ηθοποιούς(;) να μην "πείθουν". Η σκηνοθεσία είναι εκπληκτική και τα τοπία υπέροχα! Σε γενικές γραμμές, η σειρά μάς θυμίζει τις πολύ καλές εποχές του Mega με παραγωγές υψηλού επιπέδου.

Είναι πολύ καλό που παράλληλα μας περνάνε όμορφα μηνύματα, όπως ο έγχρωμος κάτοικος του νησιού, ο γιος με το κινητικό πρόβλημα ,και κυρίως οι ανύπαρκτες σχέσεις πατέρα-γιου.

Να σημειώσω πως, την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές δεν έχει γίνει γνωστή η τηλεθέαση του δεύτερου επεισοδίου, αλλά αν το κοινό ξέρει να εκτιμά την καλή μυθοπλασία, τότε κατά πάσα πιθανότητα τα νούμερα θα εκτοξευτούν.




         "Χωρίς Κοινή Λογική στον ΑΝΤ1"

Η ¨Κοινή Λογική¨ λείπει από τον ΑΝΤ1 στις 8.30 το βράδυ, αφού δεν μπορώ να καταλάβω το σκεπτικό εκείνων που επέλεξαν σε μία τόσο κρίσιμη ώρα να τοποθετηθεί ένα τόσο μέτριο πρόγραμμα. Αδιάφορα πρόσωπα να μιλούν με ασχετοσύνη και αμηχανία με μία πολύ κακή σκηνοθεσία. Αυτή η ιδέα ,για να υπήρχε πιθανότητα να ¨τσιμπήσει¨ τηλεθέαση, θα έπρεπε να τοποθετηθούν πρόσωπα που να έχουν πραγματικό ενδιαφέρον και να είναι ιδιαίτερα τα τηλεοπτικά τους χαρακτηριστικά. 

Επειδή είναι δύσκολο να βελτιωθεί το πρόγραμμα, καλό είναι να απομακρυνθεί σύντομα.. Μπορεί η ¨Κοινή Λογική¨ να θεωρείται το πόνημα του Τζώρτζη Ποφάντη για τη φετινή σεζόν, ωστόσο, πάνω από την δική του αισθητική πρέπει να βάλει τον μέσο όρο του ΑΝΤ1. 




    Δυνατό, αλλά...

Η ¨Επιστροφή¨ είναι ένα δυνατό καθημερινό σήριαλ με γρήγορο κείμενο, με καλή αισθητική, ανατρεπτικές εξελίξεις, και δυνατές ερμηνείες των πρωταγωνιστών. Αυτό που με ¨ενοχλεί¨ αρκετά είναι κάποιες μέτριες ερμηνείες, όπως αυτή του αγοριού που υποδύεται τον υποτιθέμενο Μάνο. Από τη στιγμή που η πρόθεση του ΑΝΤ1 ήταν να προβάλλει ένα καθημερινό σήριαλ με ανεβασμένο επίπεδο, θα έπρεπε να φρόντιζαν περισσότερο το θέμα αυτό. Κατά τα άλλα, κανείς δεν μπορεί να παραβλέψει την ανοδική πορεία που σημειώνει στους πίνακες τηλεθέασης. Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε πώς θα κυμανθούν τα νούμερα μόλις σταματήσουν οι επαναλήψεις της σειράς το μεσημέρι,αλλά και όταν το "Τατουάζ" μεταφερθεί μία ώρα αργότερα. Την τελευταία εξέλιξη περιμένουν με αγωνία στο Μαρούσι..


Απορίες:




 1) Για ποιο λόγο φέτος τα νούμερα του "Still Standing" είναι τόσο χαμηλά; Πού πήγαν τα περσινά 18αρια; Σίγουρα το lead in δεν είναι δικαιολογία, διότι και πέρυσι πάνω κάτω τα ποσοστά που έπαιρνε ήταν στο ίδιο επίπεδο.




2) Για ποιο λόγο ο Γιώργος Μαυρίδης μετά από μία τηλεόραση με αισθητική, όπως το "World party" και το "Στον δρόμο", επέλεξε φέτος να κάνει ένα ανούσιο παιχνίδι με σκυλάδικα και παιχνίδια δημοτικού; Σέβομαι τον φιλανθρωπικό χαρακτήρα του παιχνιδιού, αλλά αυτός θα μπορούσε να επιτευχθεί με άλλο επίπεδο τηλεοπτικής πρότασης...

3) Πόσο αστείο να μιλά ο Δημήτρης Αρβανίτης με αυστηρότητα για τους σκηνοθέτες που επιλέγουν στις σειρές τους μη ηθοποιούς, όταν στην πρεμιέρα τού "Έγκλημα και Πάθος" πάθαμε...σοκ από τις ερμηνείες αλά "Οικογενειακές Ιστορίες";


4)Κρίμα ο ΑΝΤ1 να μην αντιλαμβάνεται πως το κενό στην απογευματινή ζώνη 4 με 6 και στο late night πρόγραμμα μετά τις 12 μόνο κακό κάνουν στο κανάλι και τον εμποδίζουν στη διεκδίκηση της πρωτιάς.




             
     ALPHA



"Άρτιο αισθητικά, αλλά άνευρο concept"

Μπράβο στον ALPHA για το καλαίσθητο "Bake off". Άρτια παραγωγή με πολύ δυνατή σκηνοθεσία, πλατό, και ρυθμό. Δεμένη φαίνεται και η κριτική επιτροπή, ενώ η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου ήταν αρκετά αμήχανη (ίσως από το δεύτερο επεισόδιο και μετά να βρει τα πατήματά της). Το πρόγραμμα συμβάλλει στην άνοδο του επιπέδου της ελληνικής τηλεόρασης, ωστόσο, λόγω της φύσης του reality λείπει το νεύρο. Τέλος, η εβδομαδιαία συχνότητα της εκπομπής εμποδίζει το να φανατιστεί το κοινό με τους παίκτες.




"Πολλά προβλήματα-Χαραμίζεται η Τσολάκη"

Η μεγάλη απογοήτευση της σεζόν είναι το ¨Τι λέει;¨ με την Ελένη Τσολάκη και την παρέα της. Η παρουσιάστρια μου αρέσει πολύ και διαθέτει όλα τα εκείνα τα τηλεοπτικά χαρακτηριστικά που μπορούν να την καταστήσουν πρόσωπο πρώτης γραμμής. Το πρόβλημα είναι αλλού...

Με τον Γρηγόρη Γκουντάρα δεν ταιριάζει καθόλου. Το δίδυμο αυτό φαίνεται πως ενώθηκε επειδή υπήρχε στον ALPHA ο πρώην συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη και δεν είχαν πώς αλλιώς να τον αξιοποιήσουν. Δεν χτίζονται έτσι τα τηλεοπτικά ντουέτα...

Ο Δημήτρης Μακαλιάς και η Τζένη Μελιτά είναι συμπαθέστατα πρόσωπα, αλλά δεν μπορούν να σταθούν σε μία εκπομπή που έχει ως βάση το σχόλιο.

Η θεματολογία της εκπομπής δεν έχει καμία συνοχή και προσπαθεί μέσα σε δύο ώρες να τα χωρέσει όλα. Αυτό αυτομάτως σημαίνει πως η εκπομπή δεν μπορεί να στοχεύσει σε συγκεκριμένο κοινό, άρα και να αποκτήσει φανς (παρόμοιο πρόβλημα στη θεματολογία της έχει και η Ελένη Μενεγάκη).

Ο παραπάνω τίτλος ήταν πριν ένα χρόνο αιτία να ¨ξεσπάσει¨ ο Δήμος Βερύκιος κατά του site μας μέσα από το "Happy Day" (τι έχουμε περάσει και εμείς...).



"Ξεφούσκωσε το Τατουάζ"

Κρίνοντας μόνο από τις τωρινές τηλεθεάσεις σίγουρα η παραπάνω φράση επαναλαμβάνεται. Τα ποσοστά δεν έχουν καμία σχέση με αυτά των τελευταίων μηνών και φαίνεται πως υπάρχει διαρροή τηλεθεατών προς στην "Επιστροφή" του ANT1. Τη σειρά την ¨τραβάνε¨ από τα ¨μαλλιά¨, ενώ στην προσπάθειά της η Βάνα Δημητρίου να καλύψει σεναριακά 8 επεισόδια την εβδομάδα, έχουμε σαν αποτέλεσμα τον Ανδρέα Γεωργίου να μιλά για δύο ολόκληρα λεπτά για το...πώς έφτιαξε τον καφέ του.

Για να δούμε πώς θα εξελιχθεί, αλλά νομίζω πως στον ALPHA δεν περίμεναν ούτε την ήττα από το ¨Next top model¨, αλλά ούτε και την τόσο μικρή ψαλίδα με την ¨Επιστροφή¨. 

Απορίες

1) Άραγε το "Happy Day" θα μπορεί να επιβιώσει στην περίπτωση που ο Γιώργος Λιάγκας βρεθεί απέναντι στο Open; Μία Τσιμτσιλή και μία Μεσσαροπούλου για πόσο μπορούν να σώζουν την κατάσταση;

2) Πώς εξηγούνται τα πολύ χαμηλά νούμερα του "Deal"; (κάτι αντίστοιχο θα συμβαίνει και με το "Still Standing").


STAR



"Πιο κεφάτοι..."

Πιο κεφάτοι από ποτέ είναι οι συντελεστές της εκπομπής, "Στη φωλιά των κου κου". Φαίνεται να έχουν έρθει φορτσάτοι να ανεβάσουν τα ποσοστά τηλεθέασής τους, με δυνατά ρεπορτάζ και ενδιαφέρουσες στήλες. Από εκεί και πέρα, τα βασικά προβλήματα της εκπομπής είναι τρία: Το ζεύγος κάνει πολύ κακές συνεντεύξεις, η Κατερίνα Καραβάτου δεν έχει το star quality άλλων παρουσιαστριών με αποτέλεσμα να μην έχει τόση διείσδυση στο γυναικείο κοινό στα αντίστοιχα θέματα, και το κανάλι φαίνεται να μην προσπαθεί να προωθήσει όσο θα έπρεπε τη συγκεκριμένη εκπομπή. 




"Bingo το Next top model"

Η Βίκυ Καγιά είναι αδιαμφισβήτητα φέτος η βασίλισσα του STAR και ίσως και της φετινής τηλεοπτικής σεζόν. Η κίνηση-ματ που κάνει είναι να ασχολείται με αυτό που έχει εξειδικευτεί, δηλαδή τη μόδα. Όσον αφορά το ¨Next top model¨ έχουμε να κάνουμε με μία άρτια αισθητική, γρήγορο ρυθμό, έξυπνο μοντάζ, αυστηρή κριτική επιτροπή, ανατρεπτικές συμμετοχές και κόντρες (χωρίς τη φθήνια του ¨My style rocks¨). Οι κριτικές περί σκληρότητας και έντονων ριάλιτι στοιχείων γίνονται μάλλον μόνο για να γίνονται, αφού ξέρουμε πολύ καλά τους τηλεοπτικούς κανόνες που χρειάζονται για έρθει η απαιτούμενη τηλεθέαση.

Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε πώς θα κυμανθούν τα νούμερα μόλις το "Next top model" περάσει στην επόμενη φάση που είναι ο εγκλεισμός των κοριτσιών που θα επιλεχθούν. 


Απορίες: 


1) Ο ¨Τροχός της τύχης¨ είναι το τρίτο τηλεπαιχνίδι στη σειρά με έντονη πτώση στην τηλεθέαση. Τι να συμβαίνει άραγε; Οι ερμηνείες του φαινομένου που ¨κυκλοφορούν¨ περί αποχώρησης της Τζούλιας Νόβα είναι αστείες.

2) Τι ξαφνική δυναμική είναι αυτή που έχει αποκτήσει το τούρκικο «Elif»;



SKAI




"Πόσο κρίμα..."

Για άλλη μία φορά αποδεικνύεται περίτρανα πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι η χειρότερη παρουσιάστρια των τελευταίων ετών. Και εκεί που νομίζαμε ότι είχαμε ξεμπερδέψει από εκείνη, ξαφνικά βρίσκεται στο τιμόνι ενός μεγάλου project. 

Λίγο αβίαστα δεν το δεχόμαστε αυτό; Είπαμε πως τα κανάλια είναι ιδιωτικές επιχειρήσεις, αλλά είναι παράλογο να δίνεται ξανά τόσο μεγάλη ευκαιρία σε αυτή την κοπέλα. Πώς να νιώθουν άραγε τα κορίτσια εκείνα που είναι ικανά και δεν τους δίνεται βήμα;


Όσο για τα νούμερα, το "My style rocks" μπορεί να ανέβει, διότι ο κόσμος φαίνεται να εθίζεται στο ξεκατίνιασμα, έστω και αν αυτό δεν είναι καθόλου αληθοφανές.





"Την αδικούν και αδικείται..."

Σίγουρα η Σάσα Σταμάτη αδικείται από την ανύπαρκτη στήριξη του καναλιού, αλλά και η ίδια αδικεί τον εαυτό της. Η αισθητική του πανηγυριού "βαραίνει" πολύ τον τηλεθεατή μεσημεριάτικα, ενώ η εικόνα της να χορεύει τσιφτετέλι πάνω στο τραπέζι είναι ακραία!

Ακόμη, δεν καταλαβαίνει η Σάσα ότι δεν πρόκειται να κάνει νούμερα όσο απουσιάζει από την εκπομπή της το καυστικό σχόλιο, το οποίο και την καθιέρωσε στα 7 χρόνια παρουσίας της στα πρωινά του Mega και του ANT1. Το να παίζουν τις συνεντεύξεις κάποιων προσώπων και μετά να τα "γλείφουν" είναι αδιάφορο. Και το πάνελ έχει στηθεί πολύ λάθος, αφού λείπει η δυνατή άποψη που θα ξεχωρίσει. Δεν είναι δυνατόν η εκπομπή της Σάσας να είναι σχολιαστικά τόσο άνευρη. Τέλος, η ενότητα με την κριτική στις εμφανίσεις των επωνύμων μόνο κακό στο πρόγραμμα κάνει. Είναι αδιάφορο ,και μην ξεχνάμε πως στο "Δέστε τους" αυτή η στήλη είχε επιτυχία διότι γινόταν με έναν πολύ χιουμοριστικό τρόπο και όχι με αυτό το σοβαρό ύφος που θα θυμίζει κριτική σε φλέγοντα γεγονότα της καθημερινότητας. 

Απορίες: 


1) Ποιος σκέφτηκε να τοποθετήσει στη μεσημεριανή ζώνη τη "Νύφη"; Πάντως, σίγουρα όχι κάποιος που ξέρει να κάνει τηλεόραση...

2) Για ποιο λόγο να το τραβήξει από τα μαλλιά τη δεύτερη μέρα προβολής της το θέμα του Ζακ η Τατιάνα Στεφανίδου;  Από ένα σημείο και μετά ακούγαμε τα ίδια και τα ίδια που ειπώθηκαν στην πρώτη εκπομπή. Δεν γνωρίζω την τηλεθέαση της Τρίτης, αλλά...





OPEN-Έψιλον

Λόγω της ιδιαιτερότητας της περιόδου αυτής για το συγκεκριμένο κανάλι, για την ώρα έχω μόνο απορίες:


1) Δεν είναι λίγο απογοητευτικό ένα από τα πρώτα δείγματα των αποφάσεων της νέας διοίκησης να είναι το "Splash";



2) Δεν μπορώ να μην παραβλέψω τη στροφή 180 μοιρών της αισθητικής της εκπομπής "Αποκαλυπτικα", ωστόσο, είναι σίγουροι πως αυτή η μόνιμη καλοσύνη για όλους και για όλα είναι ενισχυτική για την τηλεθέαση;




3) Μα "Ευτυχείτε"; Αυτός είναι ο νέος τίτλος της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου. Ασχολίαστο...Πόσο γελάω όταν ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης στο "Splash" δήλωνε συγκλονισμένος με την επιλογή του τίτλου, που μάλιστα δεν μας αποκάλυπτε. Έχει δίκιο...Συγκλονιστήκαμε!



Κουίζ

Ποιο βασικό μέλος ελληνικής σειράς έχει δυσαρεστηθεί πολύ με την επιλογή του καναλιού που την προβάλλει όσον αφορά τον προγραμματισμό; Απλά προφανώς δεν μπορεί να πει και πολλά, αφού οι τελευταίες τηλεοπτικές απόπειρες δεν στέφθηκαν με ιδιαίτερη επιτυχία...





Αυτά τα πολλά και για σήμερα! Εύχομαι ολόψυχα να περάσατε καλά διαβάζοντας το πρώτο "Mediatown" της φετινής σεζόν. Τα σχόλια σας είναι φυσικά ευπρόσδεκτα. Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την επόμενη Τετάρτη...

Δημοσίευση σχολίου

33Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. μια χαρα τα λες αλλα που ξεφουσκωσαν τα νουμερα του τατουαζ ? εχθες ας πουμε εκανε 27 τοις εκατο και 26 και η διαφορα απ την επιστροφη που τοσο πολυ παινευετε ειναι χαοτικη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. pan550
    χαλαρωσε εσυ, και δες τον Γεωργιου να μας το παιζει γκομενος. Γελάνε και οι πετρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σχόλιο για την γυναίκα χωρίς όνομα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ...Ναι και προπάντων έχει πολύ γερές ερμηνείες (για όσκαρ) μιας και αναφερθήκατε σε ερμηνείες. Απλά έχει γίνει συνήθεια όμως από ότι βλέπω θα τα βρεί σκούρα παίζοντας απέναντι από τη φριτέζα από εβδομάδα (βάσει των χθεσινών τηλεθεάσεων ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλά την σειρά του Αρβανίτη την είδαν στον ΑΝΤ1 προτού την προβάλουν? Τραγική σαν ερασιτεχνικός θίασος είναι μη πω και χειρότερα.
    Το Τατουάζ από την στιγμή που μπήκε ο Γεωργίου το έχει κάνει αστα να πάνε, δεν βλέπεται. Η Επιστροφή σχετικά καλά ξεκίνησε να δούμε πως θα συνεχίσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ποτε ξεφουσκωσε το τατουαζ ποτε το περασε η καγια; οτι να ναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για το τελευταιο ερωτημα υποπτευομαι τη Ρενα Ριγγα,σεναριογραφο του ''οσο εχω εσενα''....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σοβαρά αυτός είναι ο τίτλος της εκπομπής της Καινούριου; Ασχολίαστο ειλικρινά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλή αρχή αλλά μη τα παραλέμε. Το τατουάζ δεν ξεφουσκωσε. Το ότι μπορεί να το πέρασε στο νεανικό το ΣΤΑΡ μια φορά δεν λέει κάτι. Τα νούμερα είναι πολύ μεγάλα. Επίσης θέλω να πω ότι το παιχνίδι του Μαυρίδη δεν με ενθουσίασε. Πολύ βαβούρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Υπέροχη στήλη!είμαι φαν και τις 3 σεζον Με δυνατή άποψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Διαφωνω σε αρκετα πχ στην "Επιστροφη" δεν ειναι μόνο ο νεος που υποδυεται τον Μανο "αδυνατη ερμηνεια" αλλά και η Παπαχαραλαμπους(και θα μου πειτε πως υπαρχει λεπτη γραμμη στο να μη βγει συνεχως η "κλαμμενη","πικραμενη" μανα),ομως οταν θυμαμαι την αντιστοιχη ερμηνεια της Καβογιαννη δεν γινεται να μην το πω....και η Παπαχαραλαμπους εχει το αβανταζ γιατι θεωρειται δραματικη ηθοποιος και εχει παιξει πολλες φορες σε δραμα-σε αντιθεση με την Καβογιαννη τότε-οπότε περιμενα καλυτερη ερμηνεια.Διαφωνω και στο θεμα "Εγκλημα και παθος" δεν θα πω ψεματα τη σειρα δεν την ειδα(εσκεμμενα,αποφευγω να βλεπω τετοιες σειρες οπως και του Κοκκινοπουλου,γιατι δεν μου αρεσουν)οπότε δεν γνωριζω για πόσο μετριες ερμηνειες μιλαμε(ομως θεωρω καλυτερο να υπαρχει ενας ηθοποιος απο εναν ασχετο σε μια σειρα,ακομη και αν εχει μετρια ερμηνεια)Αλλωστε ειναι νωρις να κρινουμε γιατι στο 1ο επεισοδιο απ'οτι ακουσα επαιξε ο Νικολας Μπραβος(που αν και ηθοποιος δεν φημιζεται για την υποκριτικη του δυνοτητα),ίσως τα επομενα ειναι καλυτερα..Το "Πετα τη φριτεζα" οντως εχει ωραιες ατακες και καλογραμμενο για μεταφορα ξενου concept.Αν και νομιζω πως τη διαφορά θα κάνει σήμερα το "Κανε γονεις να δεις καλό".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οι Κου Κου δεν κάνουν κακές συνεντεύξεις. Δεν κάνουν καθόλου συνεντεύξεις. Κάνουν δημόσιες σχέσεις. Η Κατερίνα χωρίς τον Κρατερό θα ήταν καλύτερη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 5:02 μ.μ.
    Eχεις απολυτο δικιο! Συνεντευξεις δεν γινονται και για μενα δεν κανει για παρουσιαστης ο κατσουλης. Και νομιζω οτι παει πισω και την καραβατου. Θα μπορουσε να ταν καλυτερη μονη της. Δεν καταλαβαινω προς τι η επιλογη να ναι συνεχως μαζι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Θα διαφωνησω με το next top model.Ξαναζεσταμενο φαγητο.Τιποτα παραπανω.Ανουσιο και βαρετο μεχρι αηδιας.Δεν θα επρεπε να υπαρχει στην τηλεοραση αυτο το πραγμα.Τα καλιστεια του Ant1 ειχαν πολυ περισσοτερο ενδιαφερον απο αυτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η αληθεια ειναι οτι γινονται συζητησεις σε πολυ φιλικο κλιμα(γιατι οι περισσοτεροι καλεσμενοι συνηθως ειναι οι ηθοποιοι)οπότε ειναι λογικο να προσεχουν τι θα πουν και στην ουσία να μην κανουν συνεντευξη αλλά φιλικη κουβεντα κυρίως.Παντως και η Σκορδα δεν το πολυεχει με τις συνεντευξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  16. Φριτέζα;Η σειρά είναι πάρα πολύ καλή και συμφωνώ απόλυτα μαζί σου …..αυτό φάνηκε και από τα νούμερα τηλεθέασης την αγκάλιασε ο κόσμος ...από τα αρνητικά είναι ότι λείπει η έντονη ατάκα και ο αυτοσαρκασμός που έχουμε συνηθίσει τις προηγούμενες σειρές του Γ.Μπέζου άλλα κερδίζει στα κοινωνικά μηνύματα που είναι σημαντικά να περνάνε από την τηλεόραση
    Κοινή Λογική :Το 30λεπτο που κατέστρεψε το Prime time του ΑΝΤ1 κάλλη η ιδέα άλλα αν πετύχει.. καθόλου καλά ζευγάρια..σαν να σου λέει βρες αποτυχημένα τηλεοπτικά ζευγάρια για να σχολιάζουν ….ότι χειρότερο... όπως τα λες ..καλύτερα τα ζευγάρια έχουν βρει οι Κου-Κου με μια παρόμοια στήλη ...οι διορθωτικές κινήσεις είναι πλέον ελάχιστες ,για να βρεις πρόγραμμα αντικαταστασης 30 λεπτού γιατί τα υπόλοιπα προγράμματα πριν ... βρίσκουν σιγά-σιγά το κοινό τους και θα φέρει χειρότερα αποτελέσματα …..το μεγαλύτερο λάθος του ΑΝΤ1 φέτος που δεν δικαιολογείται
    ¨Επιστροφή¨:Καλή ιδέα ..να θυμίσουμε ότι παρόμοια ιδέα είχε καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό στο Mega με το Χαρά Αγνοείται ... αν εξαιρέσεις τους πρωταγωνιστές οι υπόλοιποι ηθοποιοί… πολλοί μέτριοι ....το σενάριο έχει προβλήματα πολλά
    τηλεπαιχνίδια : έχουν κουράσει ειδικά ο τρόχος και το Deal…….
    "Happy Day":Ο Λιάγκας με καλή ομάδα θα τo ισοπεδώσει... η επιτυχία του Happy Day βασίζεται Μεσσαροπούλου Τσιμτσιλή Βερύκιος, Παπανωτας
    Κου-Κου: Ωραία ομάδα καλά αποκλειστικά θέματα αλλά το πάνελ δεν τα δουλεύει καθόλου….. ο Κρατερός δεν αφήνει το έντονο σχόλιο καθόλου στην εκπομπή και ακολουθεί η Κατερίνα
    το ΣΚΑΪ της πήγε της Τατιάνας Διότι το πρωινό κοινό δεν την έχει συνηθίσει …..έχει τα συνηθισμένα προβλήματα στα νεανικά κοινά... τράβηξε τα θέματα από τα μάλια οπως με τον Ζακ επειδή της πήγε καλά η πρεμιέρα
    ο σκαι δεν υποστηρίζει καθόλου τη Σάσα Σταμάτη δουλεύει μόνη της το έχει πάρει πάνω της το πάνελ δεν τη βοηθάει και γενικά γλύφει τις συνεντεύξεις όπως λες και πρέπει να επαναφέρει το καυστικό σχόλιο που που την έχει συνηθίσει ο κόσμος….όπως τα λες...Ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί στο σκληρό ανταγωνισμό του Σαββατοκύριακου
    Το Τατουάζ έχει το ποιο φανατικό κοινό σε καθημερινή σειρά ....ανεξάρτητα σεναρίου ....είναι δύσκολο να πεθάνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Συμφωνω απολυτα με τον 4:35,ο τηλεοπτικος Μανος δεν ειναι το μεγαλυτερο προβλημα της σειρας,η πιο αδυναμη της υποθεσης ειναι η Παπαχαραλαμπους κ αυτο φανηκε κυριως απο το πρωτο επεισοδιο που ειχε δυο πολυ απαιτητικες σκηνες 1)αυτην στη παραλια 2)αυτην που συναντησε το παιδι της μετα απο 20 χρονια και γενικοτερα η εικονα του χαρακτηρα σε εκεινο το επεισοδιο ως μια θλιμενη μανα που περιμενει 20 χρονια το παιδι της ,οπως και να το κανουμε δε το ειχε σε εκεινο το επεισοδιο στα μετεπειτα που οι σκηνες ειναι πολυ πιο λαιτ δε φαινεται η αδυναμια της αλλα και παλι υπαρχει η συγκριση με αλλες πρωταγωνιστριες αναλογων ρολων οπως φυσικα η Καβογιαννη στη Χαρα Αγνοειται που μ κανει μεγαλη εντυπωση γιατι κ εκεινη ηταν σειρα του ιδιου σκηνοθετη και περιμενα κατι πολυ καλυτερο,με τη Ναταλια Δραγουμη στο για τη καρδια ενος αγγελου ακομα και με τη πιο προσφατη Τουμασατου στη φετινη σειρα που πρωταγωνιστει ,οσο υπαρχει η συγκριση με ολες αυτες η πρωταγωνιστρια της επιστροφης χαλαει τη σειρα.Προσωπικα παντα σε μια αναλογη σειρα θα συγκρινω τη πρωταγωνιστρια με Καβογιαννη και Δραγουμη γιατι ειναι οι δυο που ανεβασαν πολυ ψηλα τον πηχη.Κατα τ αλλα ακομα κ αν εφτιαξε η ερμηνεια της λογω των πιο λαιτ σκηνων σκομα πιστευω οτι αν ηταν καποια αλλη στη θεση της θα ηταν πολυ πιο πειστικη και θα μπορουσε να φτασει τις 2 που προανεφερα και για να αναφερω και παραδειγματα θα ηταν πολυ ανωτερη η σειρα αν στη θεση της ηταν καποια απο τις: Ελισαβετ Μουταφη,Κατια Νικολαιδου,Μαριαννα Τουμασατου,Κλειω Δαναη Ωθωναιου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Συμφωνω απολυτα για τη Σασα Σταματη περιμενα απο περσυ να διαβασω μια τετοια κριτικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Νομίζω ότι είναι λάθος να συγκρίνουμε την Επιστροφή με την Χαρά και την Καρδιά ενός Αγγέλου. Αυτές οι δύο σειρές πραγματεύονταν ξεκάθαρα την απώλεια ενός παιδιού. Στην Επιστροφή δεν είναι το κυρίαρχο θέμα,αν και έτσι πλασαρίστηκε. Θίγονται πολλά ακόμα θέματα στην ίδια έκταση. Όσο για την Σάσα Σταμάτη δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο. Νομίζω ότι η εκπομπή του Μένιου με παρουσιάστρια την Σάσα και χωρίς αυτόν θα ήταν ο τέλειος συνδυασμός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. "Bake off":Η Τριανταφιλιδου μου βγάζει μια τηλεοπτική ΄΄ αγένεια ΄΄΄και ναι πολύ αμήχανη συμφωνώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ακριβως 7.05.Σαφως και παγματευονταν την απωλεια ομως και το βασικο θεμα της "Επιστροφης" ειναι η απωλεια(οχι θανατου)αλλά παλι με απωλεια εχει να κανει(σαφως πραγματευεται και άλλα θεματα)ομως η απωλεια ειναι το βασικο της θεμα.Το ιδιο συνεβη και με την "καρδια ενος αγγελου"(και εκει υπηρξε απωλεια αλλά οχι θανατος)όπως και στην "Επιστροφη".Τωρα στη "Χαρα αγνοειται" ηταν πραγματι ξεκαθαρα απωλεια παιδιου ομως πριν το αποτελεσμα αυτο υπηρχε κατι αλλο,κατι κοινο που εχουν οι τρεις σειρες,οι τρεις μαναδες(την αγωνια μιας αρπαγης).Αρα το αισθημα μιας μανας ειναι το ιδιο πονεμενο και η Παπαχαραλαμπους δεν ακουμπησε ούτε λιγο το αισθημα της Καβογιαννη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Πέτα την φριτέζα πάρολο που παίζουν δυνατά ονόματα σε κάποια σημεία θυμίζει προηγούμενες σειρές.
    Επιστροφή μία χαρά είναι η σειρά όπως και η γυναίκα χωρίς όνομα.
    Ο Άλφα έχει θεματάκια φέτος με τις εκπομπές (λίγα αλλά έχει) ,η Τσολάκη χάνετε στην Εκπομπή της.
    Ο Σκαι και ο Αντ1 έχουν μεγάλο θέμα με τον προγραμματισμό τους.
    Τι έγινε ο Μένιος που ξεκίνησε εκπομπή? φέτος χαντακώνετε.

    Σημ.Πρώτον:Προσωπικά εγώ θα ήθελα να ξέκινάνε όλα τα κανάλια από την Πρώτη του μήνα μαζί με όλο το νέο πρόγραμμά τους και να μην το βγάζουν λάου λάου και δεύτερον:Ότι γουστάρω βλέπω και ας λέτε εσείς είναι δεν είναι καλό...Εγώ κολλημένος δεν είμαι έβλεπα πέρυσι ριάλιτι και φέτος δεν βλέπω επειδή τα βαρέθηκα όπως πέρυσι βαριώμουν τις σειρές έτσι και φέτος τα ριάλιτι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 8:47 οπως τα λες το κυριο θεμα ειναι το ιδιο αλλα εγω δε θα εβγαζα εξω τη Χαρα μιας και ειχαν περασει τουλαχιστον τα μισα επεισοδια μεχρι να μαθουμε οτι η Χαρα ηταν νεκρη,η επιστροφη αν ηταν εβδομαδιαια σειρα δεν νομιζω οτι θα εθιγε κ αλλα θεματα.Επισης, μαρια13 δε συγκρινουμε τα θεματα της σειρας αλλα τις ερμηνειες των πρωταγωνιστριων που εχουν παρομοιες σκηνες κ αλλες πειθουν λιγοτερο αλλες περισσοτερο αλλωστε ειπα οτι κ η Τουμασατου με αγγιξε στη γυναικα χωρις ονομα παρολο που ειναι εντελως διαφορετικες σειρες σε αντιθεση με τη Παπαχαραλαμπους κ μη νομιζεις οτι εχω κατι με τη συγκεκριμενη ηθοποιο απλα μ αρεσει μονο σε κωμωδιες η τουλαχιστον σε οχι τοσο δυνατες δραματικες σκηνες τα ιδια ακριβως ελεγα και για τη Σακκα στην εκδρομη.Κατα τ αλλα συμφωνω απολυτα για τη Σασα μια εκπομη σαν του Μενιου επρεπε να εχει με το αναλογο πανελ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Σωστες καποιες τοποθετησεις του κειμενου καποιες αλλες δυστυχως ατοπες.
    ΑΝΤ1
    Επιστροφη στη μυθοπλασια ειναι σειρες οπως το 'λογω τιμης΄, 'η λεξη που δεν λες', 'εισαι το ταιρι μου' κτλ..ολα τα σεναρια του ΑΝΤ1 γραφονται απο μεσηλικες βυσματουχους σεναριογραφους με μικρη επαφη με τη σημερινη εποχη και την εξυπνη ατακα η αποτελουν διασκευες..κανενα νεο κοφτερο μυαλο.κανενα ανοιγμα σε νεα ταλεντα και ιδεες...εξ ου και οι καλοι σκηνοθετες απεχουν απο την ΤV. Οσο για την επιστροφη, περα απο τα αθλιας αισθητικης σκηνικα και την 90ς φωτογραφια, η Παπαχαραλαμπους ειναι ανεκδιηγητα κακη -οπως παντα- και σ αυτην οφειλεται ενα μεγαλο μερος του κακου αποτελεσματος..απλα το παιδακι που παιζει δεν εχει τοσες γνωριμιες οσο οι παλιοτεροι, οποτε ολοι κραζουν μονο αυτο..
    ΑΛΦΑ
    η μεσημεριανη ζωνη του αλφα ειναι το δεστε τους με αλλα προσωπα και με wannabe κεντρικους..η τσολακη ειναι καλη για τσαχπινιες αλλα χωρις κονσεπτ για ποιο λογο κπ να τη δει? το προτυπο μενεγακη εχει πεθανει προ πολλου..
    ΣΤΑΡ
    Εξυπνη επιλογη μεσα στα ριαλιτι επιβιωσης να επαναπροβαλλουν κτ διαφορετικο(GNTM) με εκπληκτικη συνθεση επιτροπης με απολυτη συναφεια με το αντικειμενο και ατακες να δινουν κ να παιρνουν. Θα παει καλυτερα απο το nomads. το παιζω και στοιχημα..
    Οι κου κου ειναι καλη εκπομπη αλλα το κεντρικο διδυμο αν κ πολυ πιο αξιοπρεπες απο την αμορφωτη σκορδα, δεν εχει γκελ και δεν ειναι καλο ουτε σχολιαστικα ουτε στις συνεντευξεις που θμιζουν τηλεοραση του 90.ειδικα ο κατσουλης με τους μορφασμους ειναι εντελως εκτος πραγματικοτητας..
    ΟΠΕΝ
    Βλεποντας κ κανοντας, αλλα οπως πολυ σωστα γραφτηκε και στο κειμενο, με πρωτα δειγματα τον πρωην μανατζερ πορνο και το σπλας και με εναρξη 15 οκτωβρη απο μυαλα που περασαν κ απο αλλα καναλια επαναλαμβανοντας κακιες κ ανουσιες ιδεες μιας αλλης εποχης, προσωπικα δεν περιμενω τιποτα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Οντως 9.14,οχι τη "Χαρα αγνοειται" τη βγαζω εξω μόνο στο κομματι που αφορα το αποτελεσμα(δηλαδη οτι υπηρξε θανατος στο τελος)διαφορετικα τα ίδια συναισθηματα,την ίδια απόγνωση και διακυμανση συναισθηματων ειχαν και οι τρεις αυτες οι σειρες.Τωρα πραγματικα δεν ξερω αν δεν ηταν καθημερινη σειρα τι σκοπο θα ειχε πρισσοτερο να προβαλλει,αλλά και εγω θεωρω πως αν ηταν εβδομαδιαιο θα ειχε κινηθει περισσοτερο γύρω απο την απωλεια του παιδιου,τα αισθηματα των αδερφων του και την πορεια τους απο τότε φτανοντας στο σημερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Η Τατιανα στον ΣΚΑΙ δεν ταιριάζει καθολου.Η εικονα της και η εκπομπη της θυμιζει τηλεοραση του 98.Επισης, δεν θεωρω οτι η Επιστροφη παιρνει κοινο απο το Τατουαζ, γιατι δεν υπαρχει πτωση στα ποσοστα του. Το μεγαλο crash test για τα νεα σίριαλ του Αντ1 θα ειναι οι πρεμιέρες του ΣΚΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Νομιζω πως υπαρχει μια γενικευμενη ισοπεδωση ως προς τους σεναριογραφους του ant1 και για φετος τουλαχιστον νομίζω πως εχετε αδικο.Συγκεκριμενα μια κωμωδια φετος στον ant1 γινεται απο σεναριογραφους που μονο μικρη επαφη με την ατάκα δεν εχουν και δ2ν εχουν διαδκευασει πότε ξένη σειρά.Επισης το "γυναικα χωρις ονομα" εχει μια αξιολογη σεναριογραφο.Οπότε δεν ειναι δεδομενο το "μεσηλικες βυσματουχοι".Και ας μην ξεχναμε πως η πιο εξυπνη και ατακαδορικη σειρα υπηρξε στον ant1.Επιπλεον το "λογω τιμης",το "εισαι το ταιρι μου" γραφτηκαν επισης απο μεσηλικες,θελω να πω ας μην κρινουμε αυτο αλλά το αποτελεσμα και τώρα θα συμφωνησω στο οτι σήμερα δεν υπαρχει ενα κοφτερο μυαλο και καταληγουν σε διασκευες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Καλή αρχή Άγγελε! Η στήλη σου είναι ήδη επιτυχημένη αν κρίνω από την πληθώρα σχολίων. Το tvnea είναι το καλύτερο site για τα τηλεοπτικά νέα γιατί εκτός του ότι κάνει εξαιρετική δουλειά όλο το team, δίνει βήμα στους αναγνώστες του για να πουν τη γνώμη τους. Εύγε! Συμφωνώ με την άποψή σου για όσα έθιξες αλλά το Τατουάζ δεν "ξεφούσκωσε". Διατηρεί τα μεγάλα νούμερα της περσινής σεζόν. Καλή συνέχεια και καλή επιτυχία σε όλες τις στήλες και σε όλα τα παιδιά ξεχωριστά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Σας ευχαριστώ παιδιά για τα καλά σας λόγια, αλλά κυρίως για τις διαφωνίες.

    Όσο για το "Τατουάζ", η λογικη μου ειναι πως οταν φετος κανει μικρότερα νούμερα από τα περσινά, που είχε απέναντι το "Survivor", τοτε κατι δεν παει καλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Το Τατουάζ πέρσι είχε αντίπαλο και το Μάστερ Σεφ. Αν όντως τα νούμερα ήταν μεγαλύτερα, τότε υπάρχει πτώση αλλά και πάλι είναι πρώτο στην ζώνη του (εκτός Δευτέρας στο νεανικό)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !