Έτσι θα είναι η εκπομπή του Σκαρμούτσου στον ΣΚΑΪ...

0
ξεκινά τον επόμενο μήνα


Η άρνησή του να συμμετέχει στο Master Chef βλέποντας ότι το «παιχνίδι μαγειρικής»... μαγειρευόταν από το STAR ως ριάλιτι - καραριάλιτι, είχε ως αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το κανάλι της Κηφισιάς. Μπορεί, όμως, την προηγούμενη σεζόν να βρέθηκε εκτός τηλεοπτικού τοπίου αλλά μετά την αποχώρηση του «πρώτου ;Eλληνα Master Chef»,  Άκη Πετρετζίκη, από τον ΣΚΑΪ για να πάει στον ALPHA, ο Δημήτρης Σκαρμούτσος τα… έψησε επιτυχώς με το κανάλι του Φαλήρου.

Αυτό μάλιστα που ετοιμάζεται να… σερβίρει στο τηλεοπτικό κοινό εκτός από μαγειρική θα έχει και γέλιο. Τουλάχιστον αυτή είναι η επιθυμία του γνωστού σεφ και του συνεργάτη του που θέλουν να αποδείξουν ότι «γελά καλύτερα όποιος μαγειρεύει»! Τον επόμενο μήνα λοιπόν ο Δημήτρης Σκαρμούτσος θα ξεκινήσει την εκπομπή μαγειρικής του στον ΣΚΑΪ έχοντας δίπλα του τον Ηλία Φουντούλη. Οι δυο τους συνεργάστηκαν και στο «Blind Taste» που παρουσίαζε ο Σκαρμούτσος στο STAR και ο Φουντούλης ήταν αρχισυντάκτης του, ενώ εκτός από food editor είναι μεταξύ άλλων είναι stand up comedian!

Αυτό φαίνεται ότι θα το βάλουν στα συστατικά της εκπομπής καθώς σκοπός τους είναι να είναι… comedy μετά μαγειρικής κάνοντας αστεία μεταξύ τους, καθώς θα μαγειρεύουν κάτι που να ταιριάζει με τον καλεσμένο τους, που θα είναι κάποιο πρόσωπο από τον χώρο του θεάματος, ενώ όλα αυτά θα γίνονται παρουσία κοινού ώστε να… μαγειρευτεί ακόμη πιο φιλικό και παρεΐστικο κλίμα.

Το αν τελικά το ''μαγειρέψουν'' σωστά και ούτε αυτοί... καούν, αλλά ούτε κι οι τηλεθεατές… παγώσουν θα αποδειχτεί με το που η εκπομπή θα σερβιριστεί στο τηλεοπτικό κοινό, κάπου μέσα στον επόμενο μήνα, και θα προβάλλεται το Σαββατοκύριακο. Εντάξει, αν τα γέλια τους βγουν… ξινά θα το γυρίσουν στην… πατροπαράδοτη «συνταγή» μαγειρικών εκπομπών, αλλά αρχικά θέλουν να περάσουν αυτοί καλά και οι τηλεθεατές καλύτερα αποτρέποντας τη ρήση «γελά καλύτερα όποιος… γυρίζει κανάλι»!

Newsit.gr- Γρηγόρης Μελάς

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !