ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΑΙΔΙΑ: Η σύμπτωση στο σενάριο και το πρώτο επεισόδιο...

0

Μια τρελή ανδροπαρέα! Τρεις άνδρες για πάντα φίλοι και για πάντα παιδιά. Πόσο επηρεάζει ο ένας τον άλλον και κατά συνέπεια τη σχέση του με τους άλλους;
Η σεναριογράφος του Για πάντα παιδιά, Κωνσταντίνα Γιαχαλή, δίνει συνέντευξη στο ένθετο περιοδικό, Tv Έθνος ,κι αναφέρεται στο νέο της εγχείρημα που θα βγει στο νέο Ε...


''Το Για πάντα παιδιά αποτελεί την ελληνική εκδοχή του πετυχημένου αμερικανικού Traffic Light , το οποίο είχε βασιστεί σε ισραηλινό φορμάτ, ενώ ακολούθησε και η ρωσική βερσιόν. Το αμερικανικό το έχω δει φευγαλέα, είδα κυρίως την ισραηλινή και τη ρωσική εκδοχή της σειράς '',αναφέρει ,εξηγώντας παράλληλα πως πάντα στις διασκευές υπάρχει το περιθώριο αλλαγών. ''Το σενάριο της σειράς έχει προσαρμοστεί στην ελληνική πραγματικότητα και θα το χαρακτήριζα πιο ρεαλιστικό. Πάντα παίζει ρόλο ο χρόνος, αλλά και το περιβάλλον που ένας σεναριογράφος καλείται να στήσει μια πλοκή. Ο Σταμάτης (Νίκος Πουρσανίδης) στην πρωτότυπη εκδοχή έχει μαγαζί με ταχυδακτυλουργικά τρικ. Εδώ θα τον δούμε ως μανάβη. Η γυναίκα του η Πέρσα (Έλενα Ασημακοπούλου) είναι στην αρχική ιστορία δημοσιογράφος ακτιβίστρια, εμείς εδώ θα τη δούμε ως συντάκτρια καλλιτεχνικού ρεπορτάζ σε lifestyle περιοδικό. Όσο αφορά τον Γρηγόρη (Αποστόλης Τότσικας), παραμένει και στην ελληνική εκδοχή διοργανωτής εκδηλώσεων, όπως και η κοπέλα του η Ειρήνη (Τζένη Θεωνά), την οποία θα δούμε ως αεροσυνοδό . Για τον single της παρέας, τον Λευτέρη (Λεωνίδας Καλφαγιάννης), υπήρχε σύμπτωση στησίματος του ρόλου μάλλον από... τύχη. Σκεφτόμουν με ποιον τρόπο ένας νέος στην εποχή μας μπορεί να μην κάνει τίποτα αλλά να έχει ένα εισόδημα. Όχι μεγάλο, αλλά τέτοιο ώστε να τα βγάζει πέρα. Σκέφθηκα λοιπόν, χωρίς να έχω διαβάσει την αρχική εκδοχή, να τον κάνω εισοδηματία δύο ενοικίων. Έτσι ήταν ο χαρακτήρας και στην πρωτότυπη εκδοχή του .

Στην κωμωδία, που θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα στο ολοκαίνουργιο πρόγραμμα του Epsilon TV, το οποίο σύντομα αλλάζει όνομα, οι βασικοί πρωταγωνιστές λοιπόν είναι τρεις άνδρες οι δύο σε σχέση και ο ένας ελεύθερος που είναι κολλητοί φίλοι από την Α' Δημοτικού. Και φυσικά συμβουλεύονται πάντα ο ένας τον άλλον για όλα τους τα προσωπικά ζητήματα, με αποτέλεσμα να προκύπτουν διάφορες παρεξηγήσεις και ευτράπελα.

Η σεναριογράφος μάς δίνει γεύση από το πρώτο επεισόδιο... 

''Ο Γρηγόρης παίρνει την απόφαση να μετακομίσει στην Ειρήνη. Κάτι που ήθελε από την πρώτη στιγμή. Βέβαια, αλλιώς λειτουργούν τα πράγματα όταν ο καθένας μένει σπίτι του, διαφορετικά σε μια συγκατοίκηση... Ο Σταμάτης θα έχει να αντιμετωπίσει την απρόβλεπτη εμφάνιση ενός πρώην της Πέρσας. Τον γκεστ ρόλο θα κάνει ο Παναγιώτης Μπουγιούρης. Ήταν ο πρώτος έρωτας της κοπέλας και ο Σταμάτης τη βοήθησε να τον ξεπεράσει.Θα δούμε, λοιπόν, πώς θα αντιδράσει ο Σταμάτης όταν ο πρώην επιστρέψει από την Αμερική και διαπιστώσει πως ο χρόνος δεν τον έχει φθείρει καθόλου. Από την άλλη, ο Λευτέρης έχει βρει την ιδανική κοπέλα. Του κάνει όλα τα χατίρια... Είναι η ιδανική αντρική φαντασίωση. Όμως τα πράγματα φθάνουν στο άλλο άκρο. Με αποτέλεσμα ο ήρωας να... κουραστεί τόσο που να μην μπορεί να αντεπεξέλθει . Η χημεία των πρωταγωνιστών, πάντως, ήταν εμφανής από την πρώτη στιγμή: Τα παιδιά γνωρίζονταν από πριν και αυτό βγαίνει στην κάμερα. Το κοινό θα δει μια πολύ ωραία παρέα''.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !