Φάνης Μουρατίδης για ΠΕΤΑ ΤΗ ΦΡΙΤΕΖΑ: ''Ο Ant1 επενδύει σε εξαιρετικούς επαγγελματίες''

0

Ο ηθοποιός,Φάνης Μουρατίδης, επιστρέφει στη μικρή οθόνη μέσα από το κωμικό σίριαλ, ''Πέτα τη φριτέζα'', όπου και θα τον δούμε να κρατά τον πρωταγωνιστικό ρόλο, εκείνο του δημοφιλούς σεφ που έρχεται να βοηθήσει τον Μπέζο.
Ο ίδιος μιλά για το σίριαλ στον Τηλεθεατή.

Είχατε σχέση με την κουζίνα πριν ή χρειαστήκατε... ιδιαίτερα;  

«Η σχέση μου με την κουζίνα, οφείλω να ομολογήσω ότι κινείται στην κατηγορία τοστάκι, δύο αβγουλάκια, άντε και καμιά μακαρονάδα σε τρελά κέφια. Η αλήθεια είναι ότι ποτέ δεν γοήτευσα άνθρωπο με τη μαγειρική μου. Στηρίχθηκα πολύ στον πλούσιο εσωτερικό μου κόσμο. Η κουζίνα είναι κάτι που -σε αντιδιαστολή με τον Κίμωνα Ορλώφ- η μαμά μου δεν με άφησε ποτέ να μπω. Αυτό το εκμεταλλεύτηκα και μέχρι σήμερα εγώ και η κουζίνα είμαστε σε ένα μόνιμο διαζύγιο. Είχα την τύχη να ζήσω μια σεμιναριακή μικρή εκπαίδευση με τον Έκτορα Μποτρίνι, που μου έδωσε περισσότερο να καταλάβω τις διαδικασίες, γιατί να μαγειρέψω και να κάνω θαύματα σε τόσο λίγο χρόνο, όπως καταλαβαίνετε, είναι εξωπραγματικό».

Η σειρά είναι από τα πιο δυνατά χαρτιά του ΑΝΤ1, που προσπαθεί να ανακάμψει από μια πολύ δύσκολη σεζόν. Σας αγχώνει αυτό;  

«Έχω μια άλλη φιλοσοφία για τα πράγματα στη ζωή μου, δεν μπαίνω σε αυτό το παιχνίδι ποτέ. Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι να κάνω τη δουλειά μου πάντα όσο καλύτερα μπορώ. Εδώ ο ΑΝΤ1 επενδύει σε ένα επιτελείο εξαιρετικών επαγγελματιών και ανθρώπων».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !