Ελένη Τσολάκη:.«Δεν είναι δύσκολη ζώνη για τον Alpha, είναι δύσκολη ζώνη για όλους»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
1
Με την Ελένη Τσολάκη να βρίσκεται και πάλι στο πλατό της εκπομπής του Happy Day ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας το μαγκαζίνο του Alpha.

 Η παρουσιάστρια του «Τι Λέει;», η οποία πριν το καλοκαίρι είχε βρεθεί ξανά στο Happy Day, καλύπτοντας το κενό της Σταματίνας Τσιμτσιλή η οποία απουσίαζε για την γέννηση του τρίτου της παιδιού, κάθισε στον καναπέ του Happy Day αυτή τη φορά ως καλεσμένη.

Τόσο ο Δημήτρης Παπανώτας όσο και ο Κώστας Φραγκολιάς σχολίασαν ανοιχτά πως δεν μπορούν να ξεπεράσουν ότι η Ελένη Τσολάκη δεν ανήκει στην παρέα τους, με την ίδια να δηλώνει: «Δεν μπορούν να συγκριθούν ο Γρηγόρης Γκουντάρας και ο Δημήτρης Μακαλιάς μαζί σας. Οι παλιές αγάπες παραμένουν και μένουν στην καρδιά με έναν άλλον τρόπο. Και το έχω ξαναπεί. Αυτό που συνέβη με εμάς τότε, ήταν ευλογία. Να ταιριάξουμε τόσο γρήγορα, να γίνουμε φίλοι και αυτό να διατηρηθεί στα χρόνια χωρίς καμία δεύτερη σκέψη και κυρίως με αλήθεια. Αυτό είναι πράγμα πολύ σπάνιο για την τηλεόραση».

Δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην «ατυχία» που συνοδεύει τη συγκεκριμένη ζώνη του Alpha, ειδικά μετά το τέλος του «Δέστε Τους» πριν οκτώ χρόνια. «Θα σου πω ψέμματα αν σου πω ότι δεν με αγχώνει. Και δεν είναι μια δύσκολη ζώνη για τον Alpha, είναι δύσκολη ζώνη για όλους. Είναι στην “καρδιά του πολέμου”. Το ήξερα αυτό, το είχα σκεφτεί καλά. Πιστεύω ότι αν δουλέψεις κάτι καλά και το προσπαθήσεις πολύ κι αυτό που παράγεις ενδιαφέρει τον κόσμο και μπορεί να περάσει καλά μαζί σου, τότε για όλους υπάρχει χώρος στην τηλεόραση. Δεν πάω να συγκριθώ με κάτι άλλο που παίζει εκείνη την ώρα στην τηλεόραση. Πιστεύω στις παρέες, πιστεύω στο χιούμορ, πιστεύω στην αισιόδοξη ματιά της ζωής» τόνισε.

Σε σχετική ερώτηση για το αν σκέφτηκε να αποχωρήσει από τον Alpha κατά την μεταγραφική περίοδο, εκείνη δήλωσε μεταξύ άλλων πως «θα μου ήταν πολύ δύσκολο να φύγω από τον Alpha, γιατί είναι η πρώτη μου δουλειά στην Αθήνα. Είμαι πολύ συναισθηματικός άνθρωπος. Θα μου ήταν δύσκολο να πάρω την απόφαση του επόμενου βήματος εκτός Alpha. Παρ' όλα αυτά αν έπρεπε να το κάνω, γιατί επαγγελματίες είμαστε, θα γινόταν. Αλλά εκ του αποτελέσματος, χάρηκα πολύ που αυτό που ονειρευόμουν και που ήθελα να κάνω, το κάνω εδώ που είμαι».

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Καλά τώρα μεταξύ μας για το Σταρ δεν το λες ότι είναι δύσκολη ζώνη. Το λες κάνει πάρτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !