Αποκαλυπτικό: Πληροφορίες για τον δεύτερο κύκλο του «Nomads»! Δείτε μόνο στο tvnea.com...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
1

Με γοργούς ρυθμούς προχωρά το "Nomads" στον ΑΝΤ1 με σκοπό να κάνει πρεμιέρα στις αρχές του Οκτώβρη. Το tvnea.com αλίευσε κάποιες νέες πληροφορίες και σας τις παρουσιάζει αποκλειστικά.

Αρχικά, η ημερομηνία που έχει οριστεί ως τελική για την ολοκλήρωση των διαγωνιζομένων είναι η Δευτέρα 27 Αυγούστου. Πολύ κοντά στο να "κλειδώσουν", σύμφωνα με το αποκλειστικό μας ρεπορτάζ είναι η Δήμητρα Αλεξανδράκη από το "Next top model" και ο Πρόδρομος Καθηνιώτης από το "Big Brother". Αρκετά πιθανή είναι και η συμμετοχή του Ηλία Βαλάση από το "Survivor". Έτσι, για το "Nomads", όπως αντιλαμβάνεστε, συζητούν τρία πρόσωπα που γνωρίσαμε μέσα από πολύ πετυχημένα ριάλιτι του παρελθόντος.

Απομακρυσμένες θεωρούνται οι συμμετοχές των Κατερίνα Στικούδη, Νικολέττα Καρρά και Έλενα Παπαβασιλείου. Μαθαίνουμε πως η παραγωγή έχει "κλειδώσει" πολύ δυνατές γυναικείες παρουσίες, που ωστόσο δεν είναι αναγνωρίσιμες. Τα στελέχη του ΑΝΤ1 νιώθουν πως τα πρόσωπα που υπάρχουν στη λίστα είναι άτομα που μπορούν να δημιουργήσουν φανατισμό στους τηλεθεατές.

Για την ώρα, 4 φορές την εβδομάδα είναι προγραμματισμένο να προβάλλεται το "Nomads", ενώ στο άμεσο διάστημα θα εξετάσουν και τι αλλαγές θα γίνουν μετά την απόφαση του ΕΣΡ σχετικά με την ώρα προβολής αυτών των ριάλιτι επιβίωσης.

Τέλος, μία μεγάλη αλλαγή είναι πως καταργείται η "βίλα", όπως τη γνωρίζαμε. Θα γίνει πιο "tribal" (φυλή), χωρίς τα στοιχεία της χλιδής. Επίσης, δεν θα τρώνε όσο θέλουν και όποτε θέλουν. Η άλλη ομάδα θα ζει στην παραλία, σε συνθήκες αρκετά σκληρές και δύσκολες. 

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ενδιαφερουσες πληροφοριες . αν προσεξουν θεωρω θα βγει πολυ καλο. Μακαρι να κλεισει η στικουδη θα ναι πολυ δυνατο μαζι της. Η αλεξανδρακη θα κανει χαμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !