Απίστευτο! Το μεγάλο μυστικό για τα "Μαύρα Μεσάνυχτα" που γνώριζαν μόνο το MEGA και ο Κοκκινόπουλος...

0

Για ακόμα μία φορά το Mega προβάλλει τα «Μαύρα Μεσάνυχτα» του Πάνου Κοκκινόπουλου σε επανάληψη, με τα νούμερα τηλεθέασης να δικαιώνουν το κανάλι και με το παραπάνω.

Αναμφίβολα, ο πιο αγαπημένος χαρακτήρας της επιτυχημένης μαύρης κωμωδίας αποδείχθηκε η σατανική Σιλβή, η οποία κατάφερε να κερδίσει στο «The Twenty» και τον τίτλο της ωραιότερης γυναίκας – δηλητήριο που πέρασε ποτέ από σειρά του Mega.

Υπάρχουν «Μαύρα Μεσάνυχτα» χωρίς Σιλβή;

Για το κανάλι, κατά κάποιον τρόπο θα υπήρχαν. Κι αυτό διότι αρχικά ο ρόλος της Σιλβής δεν ήταν να δοθεί στην Παναγιώτα Βλαντή που εντέλει τον απογείωσε. Όχι επειδή το κανάλι είχε κάποια άλλη στα πλάνα του, αλλά πολύ απλά επειδή… δεν ήθελε την Παναγιώτα.

«Μα είναι δυνατόν;», θα σκεφτεί κανείς. Κι όμως, είναι. Και μάλιστα το αποκάλυψε ο ίδιος ο Πάνος Κοκκινόπουλος, με την Παναγώτα Βλαντή να επιβεβαιώνει τα λεγόμενά του, σε συνεντεύξεις τους στην Όλγα Παρθενέα-Γεωργάτσου για το "KoolNews"!

«Η Σιλβή ήταν τελείως κόντρα στην Παναγιώτα Βλαντή. Γιατί την επιλέξατε για τον ρόλο;», ρωτήθηκε ο σκηνοθέτης των επιτυχιών.

«Γιατί ήξερα ότι μπορεί να το κάνει. Όταν πρότεινα στο Mega την Παναγιώτα για Σιλβή, δεν τη θέλανε. Λέγανε ‘παραείναι γλυκιά, δεν θα τα καταφέρει’ και τους απαντούσα πως δεν την ξέρουν καλά. Επέμεινα και πέρασε το δικό μου γιατί ήμουν σίγουρος ότι ένας καλός ηθοποιός μπορεί να κάνει τα πάντα. Ο ρόλος της Σιλβής τη ‘σφράγισε’. Ήταν εξαιρετική», είπε ο ίδιος με την τηλεοπτική Σιλβή να επιβεβαιώνει:

«Το έμαθα εκ των υστέρων. Δε μου είχε πει τίποτα! Πέρα από τον Πάνο όμως που έδωσε τη μάχη του για μένα, ο Βασίλης Ρίσβας και η Δήμητρα Σακαλή που έγραφαν το σενάριο με πίστευαν πολύ. Με ξέρουν χρόνια και ήταν βέβαιοι πως θα δουλέψω πολύ γι’ αυτό το ρόλο. Πίστευαν σε μένα γιατί δεν έχω κερδίσει τίποτα άκοπα στη ζωή μου. Έχω κοπιάσει πολύ και πάλεψα να καταφέρω πράγματα και ρόλους που δεν ήταν κοντά σε μένα».


Το μόνο που έχουμε να πούμε εμείς είναι πως… ήξερε τι έκανε ο Κοκκινόπουλος.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !