Σταματίνα Τσιμτσιλή: Ορίστηκε η πρώτη σύσκεψη της σεζόν! Πότε κάνει πρεμιέρα;

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Το πρώτο κουδούνι για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι έτοιμο να χτυπήσει! Ναι, τι κι αν δεν έχει φύγει ακόμα ο Αύγουστος; Ο χρόνος, ο τηλεοπτικός χρόνος για τη παρουσιάστρια και για την ομάδα της έχει ξεκινήσει να μετρά αντίστροφα.

Το «Happy Day» είναι ένα από τα προγράμματα του Alpha που κλείνει κι αργά τη σεζόν και την ανοίγει και γρήγορα-γρήγορα, κάνοντας κάθε χρόνο ποδαρικό στο brand-new πρόγραμμα του καναλιού.

Καλοκαιράκι είναι ακόμα, όμως, ήδη η πρώτη σύσκεψη έχει οριστεί και το ραντεβού είναι κλεισμένο και προκαθορισμένο για τα τέλη Αυγούστου.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, το πρώτο ραντεβού της ομάδας της Σταματίνας Τσιμτσιλή, έχει κλειστεί για τις 28 Αυγούστου.

Ναι, ναι, πολύ καλά διαβάζεις… Για τις 28 Αυγούστου, όπου και όλη η ομάδα θα συναντηθεί για πρώτη φορά, ενόψει νέας τηλεοπτικής σεζόν.

Όσο για το πότε θα χτυπήσει και το πρώτο κουδούνι του αέρα για τη Σταματίνα Τσιμτσιλή; Η πρεμιέρα του «Happy Day» αυτή τη στιγμή προγραμματίζεται να γίνει τη Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου, μαζί και με το πρώτο κουδούνι που θα χτυπήσει και σ΄ όοοοοολα τα σχολεία της χώρας!

tlife.gr- Νάνσυ Νικολαιδου

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !