Υπάρχει και αυτή η Αθήνα τον Αύγουστο...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Θέλουμε το κοινό του tvnea.com που μένει στην Αθήνα το καλοκαίρι να έχει πολλές εναλλακτικές διασκέδασης . Μία από αυτές είναι η παράσταση "Πανικός στο υπουργείο" στην ταράτσα του θεάτρου "Λαμπέτη" σε σκηνοθεσία του Βασίλη Θωμόπουλου και σε διασκευή του Δημήτρη Αποστόλου.

Είναι μία εκπληκτική παράσταση, που αξίζει να τη δείτε διότι συνδυάζει με μαεστρία το στοιχεία μίας καλοδουλεμένης φάρσας, το συναίσθημα, την πολιτική σάτιρα που καυτηριάζει χωρίς εμμονή τα δρώμενα και τον κοινωνικό προβληματισμό στο κατά πόσο οι άνθρωποι μπορούν να ευτυχίσουν ερωτικά ανεξαρτήτως ηλικίας.

Ο Κώστας Βουτσάς είναι μοναδικός και απορεί κανείς πως γίνεται στα 86 του να διαθέτει τόσο κέφι και όρεξη. Ο Μάριος Αθανασίου βρίσκεται ίσως στην καλύτερη υποκριτική του φάση, έχοντας πια "σπάσει" κάθε ταμπέλα του ζεν πρεμιέ. Η Μαριάννα Τουμασάτου μας υπενθυμίζει πόσο ικανή είναι να μεταδίδει στο κοινό το συναίσθημα και τους φόβους της κάθε ηρωίδας που ερμηνεύει. Η Άννα Μενεκάκου πείθει ως τη ζηλιάρα πρώην γυναίκα του υπουργού. Τέλος,  Ορφέας Παπαδόπουλος και η Στέλλα Κοσμοπούλου "αναστατώνουν" το κοινό με τη σέξι παρουσία τους και αποδεικνύουν πως η νέα γενιά ηθοποιών μπορούν να σταθούν επάξια δίπλα σε πιο έμπειρους επαγγελματίες του χώρου.

Το σημαντικό είναι πως η παράσταση δεν κάνει καθόλου "κοιλιά" και πως η μία ατάκα διαδέχεται την άλλη. H ταράτσα αυτού του ιστορικού θεάτρου είναι πανέμορφη, ενώ το νεανικό προσωπικό είναι πολύ ευγενικό και έτοιμο να σε εξυπηρετήσει σε καθετί που θα χρειαστείς. 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !