Όσα έγιναν στις πρώτες οντισιόν...

0


Οι οντισιόν του «The Voice» ξεκίνησαν από τη Θεσσαλονίκη.
Για ένα 48ωρο η παραγωγή του talent show βρέθηκε στην πόλη και είδε από κοντά τους υποψηφίους. Κυρίως νεαρά παιδιά που κυνηγούν το όνειρό τους και επιζητούν να φθάσουν ψηλά. Σε ορισμένους το άγχος ήταν εμφανές, αρκετές κοπέλες έκαναν τα τελευταία δοκιμαστικά στην τουαλέτα, άλλοι είχαν έρθει με την παρέα τους.

Κάποιοι εξ αυτών ήρθαν και με τους γονείς τους, όπως η 16χρονη Αποστολία Ανδρεάδη, την οποία συνόδευε ο πατέρας της, Άρης Ανδρεάδης, ο οποίος, όταν τον ρωτήσαμε για τη συμμετοχή της κόρης του στην οντισιόν, ιδιαίτερα περιχαρής είπε: «Η κόρη μου θέλει ν' ασχοληθεί πολύ με το τραγούδι, αυτό ονειρεύεται από μικρή. Σίγουρα σημαντικό ρόλο έπαιξε και η μητέρα της, που είναι καθηγήτρια μουσικής».

Την αγάπη της για το τραγούδι δεν έκρυψε και η 16χρονη Λυδία Μουσδράκα, η οποία ταξίδεψε από τη Λεπτοκαρυά Κατερίνης για να περάσει από την οντισιόν τραγουδώντας το «Φιλαράκι». Στο πλευρό της ήταν και η θεία της, Ευαγγελία Μουσδράκα, η οποία δήλωσε φαν του ταλέντου της ανιψιάς της.

Το όνειρό του πραγματικότητα θέλει να κάνει και ο Δημοσθένης Τσίντζηρης, 28 ετών, ψαράς στο επάγγελμα, ο οποίος άφησε την πατρίδα του, τον Βόλο, για τις οντισιόν του «The Voice» στη Θεσσαλονίκη, «θέλω να δοκιμαστώ, να δω αν μπορώ να κάνω καριέρα στο τραγούδι, να με ακούσουν και να με κρίνουν» τονίζει ο νεαρός υποψήφιος, ο όποιος επέλεξε να ερμηνεύσει ένα κομμάτι του Γιάννη Πάριου.

Τις ικανότητες του τόσο στο τραγούδι όσο και στο μπουζούκι θέλησε να επιδείξει και ο 18χρονος Γιώργος Πολύχρος από τη Χαλάστρα Θεσσαλονίκης, ο οποίος έπειτα από 3,5 χρόνια ενασχόλησης του με το μπουζούκι δήλωσε συμμετοχή και τραγούδησε μπροστά στους κριτές το «Αγριολούλουδο». «Είναι η πρώτη φορά που συμμετέχω σε οντισιόν και έχω αγωνία, ελπίζω να τα πάω καλά» σχολίασε μεταξύ άλλων.

Τα δυνατά του στην οντισιόν της Θεσσαλονίκης αποφάσισε να βάλει και ο 48χρονος εκπαιδευτικός-καθηγητής Αγγλικών, Δημήτρης Κανελλάκης: «Συμμετέχω για πρώτη φορά σε οντισιόν. Με παρότρυνε η γυναίκα μου. Τραγουδώ ερασιτεχνικά εδώ και χρόνια. Ελπίζω να πάνε όλα καλά» υποστήριξε ο κ. Κανελλάκης, δηλώνοντας παράλληλα λάτρης της τζαζ μουσικής.

«Εγώ μιλάω για δύναμη» τραγούδησε ενώπιον κριτών και η Τατιάνα Μάνιου, 24 ετών, νοσηλεύτρια στο επάγγελμα. Ταξίδεψε από τη Σιάτιστα μαζί με τον σύντροφο της, Μάριο Τζάτσο. Οι δυο τους έχουν στήσει ένα γκρουπάκι και τραγουδούν σε μουσικούς χώρους των Γρεβενών και της Κοζάνης. «Δηλώσαμε συμμετοχή γιατί θέλουμε μια ευκαιρία. Μας αρέσει το τραγούδι και μας ενδιαφέρει ν' ασχοληθούμε επαγγελματικά».

Πηγή: Tv ΕΘΝΟΣ

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !