Σόφη Πασχάλη: Σχολιάζει τον Γιώργο Αγγελόπουλο στο #tatouaz...

0

Η Σόφη Πασχάλη μίλησε στην εκπομπή "Splash" και αναφέρθηκε στην απόφαση της να μπει στο Survivor, τη διένεξη που υπήρχε μέσα στο παιχνίδι, αλλά και την πορεία που ακολούθησε βγαίνοντας από αυτό.

«Θα σου φανεί αστείο, αλλά μιλάω με σημάδια, βλέπω σημάδια και ακούω σημάδια, εκείνη την περίοδο ήθελα κάτι. Ήρθε η πρόταση του Survivor. Μου φάνηκε οιωνός. Αμφιταλαντευόμουν στην αρχή και σκεφτόμουν ότι 5 μήνες θα πρέπει να αφήσω τη δουλειά μου. Τελικά το έκανα.

Είναι δυνατόν έναν άνθρωπος όταν ζει σε ένα χώρο με άλλους ανθρώπους να μην υπάρχουν διαφωνίες; Αν μη τι άλλο, όταν είσαι σε ένα χώρο που συζείς στην ουσία, θα υπάρξουν κάποιες διαφωνίες. προσωπικά εγώ επειδή δεν είμαι άνθρωπος που διατηρώ τις διαφωνίες, εάν είχα μείνει μέσα θα είχαν λυθεί οι διαφωνίες, αλλά έφυγα πάνω στη διαφωνία, πάνω σε κάτι. Περασμένα ξεχασμένα, έχουν τελειώσει αυτά κι έχουμε προχωρήσει τη ζωή μας.

Μετά από τόση προβολή, η δική μου άποψη, ήταν να μείνω εκτός τηλεόρασης. Έβγαλα το βιβλίο μου, έβγαλα τα κοσμήματα μου, έβγαλα μια σειρά μαγιό, έκανα αυτά τα οποία ήθελα. Εμένα δεν μου άρεσε σε αυτή τη φάση να κάνω τηλεόραση», είπε η Σόφη Πασχάλη, η οποία σχολίασε και τη συμμετοχή του Γιώργου Αγγελόπουλου στην σειρά του Alpha Τατουάζ, λέγοντας…

«Τον Γιώργο Αγγελόπουλο στο Τατουάζ τον έχω δει και νομίζω τα πάει εξαιρετικά. Είναι πολύ καλός σε αυτό που κάνει. Έχει πολύ πείσμα. Δεν περίμενα ότι δεν θα τα καταφέρει. Ήμουν σίγουρη ότι θα τα καταφέρει, γιατί ό,τι κάνει, το κάνει με πάθος, οπότε δεν υπήρχε περίπτωση να μην πετύχει. Αν το έβαζε σκοπό θα το έκανε.»


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !