Η δυσαρέσκεια του Έψιλον με τον Νίκο Μουτσινά...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
1
Νέα τηλεοπτική στέγη, το EPSILON, την επόμενη σεζόν για τον Νίκο Μουτσινά που μετά τη σύντομη παρουσία του στον ΑΝΤ1 ως ηθοποιός στη σειρά «Κάτι χωρισμένα παλικάρια» επιστρέφει στην παρουσίαση με την οποία έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό.

Και όπως φαίνεται η συνταγή που θα ακολουθήσει θα θυμίζει πολύ τις προηγούμενες τηλεοπτικές δουλειές του, αυτές που είχε τον κύριο λόγο…! Τι σημαίνει αυτό; «Δέστε τους»… «Ξαναδέστε τους»… με κάτι από «Νικ Ο’ κλοκ» αλλά και λίγο από «Sunday Live». Ναι… αν και από αυτά το μόνο που είχε σημειώσει επιτυχία στους πίνακες τηλεθέασης ήταν το «Δέστε τους» ο Μουτσινάς θέλει την επόμενη σεζόν να κάνει… comeback όλων των –επιτυχημένων, δεν τις λες!- εκπομπών του μέσα σε μία. Βέβαια στελέχη του EPSILON έχουν αντίθετη άποψη πιστεύοντας ότι πρέπει να «χτίσει» κάτι καινούργιο, αλλά φαίνεται ότι ο παρουσιαστής θέλει να αποδείξει ότι… κακώς οι τηλεθεατές δεν είχαν εμπιστευθεί την… πγιότητα των προηγούμενων δουλειών του που πήγαν… πάτος στους πίνακες τηλεθέασης και θέλει να τις… αναστήσει όλες σε μία. Η εκπομπή λοιπόν θα έχει σχολιασμό, πολύ σχολιασμό με το χιούμορ που σίγουρα διαθέτει αλλά και σε… stand up comedy μορφή αλά «Νικ Ο’ κλοκ» και βέβαια παιχνίδια, με την ελπίδα βέβαια ότι αυτή τη φορά δεν θα πέσουν τα σκηνικά στα κεφάλια των παικτών. Προς το παρόν δεν έχει ακόμα κλείσει τους συνεργάτες του αλλά επιθυμία του είναι να είναι «one man show» με… βοηθητικούς. Άλλωστε… για πολλούς λόγους θεωρείται σίγουρο ότι δίπλα του δεν θα είναι η Μαρία Ηλιάκηκαι βέβαια ούτε η τελευταία τηλεοπτική παρτενέρ του, η Ζέτα Μακρυπούλια, που θα είναι… απέναντί του, στον ΑΝΤ1, να κάνει «Ρουκ Ζουκ».

Πάντως, αξίζει να αναφέρω ότι ήδη κάποιοι στο EPSILON έχουν αρχίσει να… δυσανασχετούν με το «χτίσιμο» που κάνει ο Νίκος Μουτσινάς για το επόμενο τηλεοπτικό του βήμα και είναι σίγουρο πως αν η επιστροφή του δεν φέρει τα… υποσχόμενα θα υπάρξουν αλλαγές πριν αλλάξει ο χρόνος…!

newsit.gr-Γρηγόρης Μελάς

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Υπάρχει περίπτωση να είναι ο Γιώργος Δάσκαλος δίπλα του πάλι? Αν και εγώ θα ήθελα να επεστρεφε και η Μαρία Ηλιάκη στην τηλεόραση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !