Τα τρία σενάρια για το «Ταίρι Ξέρει»...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
6

To "Ταίρι Ξέρει" του Τόνι Σφήνου στον ΑΝΤ1 έχει κάνει τη διαφορά στα νούμερα τηλεθέασης, αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό του ομοειδούς προγράμματος στον ΣΚΑΙ, παρά το γεγονός πως στο δεύτερο κανάλι κυριαρχεί μία δυναμική ελέω "Survivor".

Το κανάλι του Αμαρουσίου "ποντάρει" πολλά στο συγκεκριμένο project, όχι μόνο για ικανοποιητικές αποδόσεις στην prime time του καλοκαιριού, αλλά και για να ενταχθεί στο νέο πρόγραμμα από το Φθινόπωρο. 

Αν τα νούμερα τηλεθέασης συνεχίζουν να φέρνουν τα προσδοκώμενα, τότε εννοείται πως η εκπομπή θα πάρει το πράσινο φως. Αυτό που ακόμα δεν έχει αποφασιστεί είναι σε ποια ζώνη θα το βλέπουμε. Τα επικρατέστερα σενάρια είναι τρία. Το πρώτο είναι να μειωθεί η διάρκεια από τις δύο ώρες στη μία ή μιάμιση και να προβάλλεται στην καθημερινή μεσημεριανο-απογευματινή ζώνη του σταθμού. Το δεύτερο να προβάλλεται σε δίωρη μορφή κάθε Σαββατοκύριακο στο slot 6-8, δίνοντας "πάσα" στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Το τρίτο σενάριο είναι να το βλέπουμε εβδομαδιαίως στην prime time του Σαββάτου, αν και για εκεί προγραμματίζονται παραστάσεις γνωστών stand up comediens με τη συνολική ονομασία "Commedy Room".

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Απο που κι ως που κανει τη διαφορα? Μονο στην πρεμιερα περασε τον σκαι κ μετα εκανε μονοψηφια. Καλο ειναι τα κειμενα να ειναι αξιοπιστα, μην επαναληφθει η ιστορια του wall που εκανε τρεις εκπομπες 16% και μετα επεσε στο 7-11... γιαυτο κ κοβεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ κ. Χρήστο είδατε τι είχε απέναντι την προηγούμενη εβδομάδα το ταίρι; Ξέρετε ότι είχε μουντιαλ ξέρετε ότι είχε προημιτελικούς, ημιτελικούς και τελικό του survivor; Το να λέτε ιστορίες μόνο για να τις λέτε σας προσβάλει ανεπανόρθωτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καμία μέρα το "My man can" δεν πέρασε το "Ταίρι Ξέρει"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πιστεύω ότι θα ανέβει ακόμα. Το My Can ειδικά στα νεανικά είναι από κάτω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το συγκεκριμενο προγραμμα ειναι ευχαριστο και διασκεδαστικο ,αλλα αν συνεχισουν εκει στον αντ1 να φέρονται ετσι ερασιτεχνικα προβαλοντας το 50 φορες επαναληψη μεσα στη μερα, τοτε το μονο σιγουρο ειναι οτι θα το καψουν ο κοσμος θα το βαρεθει και θα παει για φουντο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κατ' αρχας εχει αλλη διαρκεια το ταιρι, και την τεταρτη ηταν κι εκτος τοp 10.επισης το μουντιαλ ηταν κοινος αντιπαλος γ ολους. Τα νουμερα ειναι αξιοπρεπη για αντ1,απλα ' η διαφορα στα νουμερα ' ειναι επιπλαστο σχολιο που θυμιζει τα σχολια γ το τηλεπαιχνιδι του αρναρναουτογλου, που εξελιχθηκε σε βατερλω γ τον αντ1 κι ειχαν ολοι σπευσει να χαρακτηρισουν οτι εσωσε την παρτιδα. Χθες εκανε κατω κ απτις θανασιμες πεθερες στο μεγκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !