Μετά τη δικαστική απόφαση: Αλλαγές για την εκπομπή «Αποκαλυπτικά»...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
2
Χθες εκδικάστηκε από το αρμόδιο δικαστήριο η υπόθεση των ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσε ο Μένιος Φουρθιώτης εναντίον του Epsilon και αφορούσαν τη διακοπή της συνεργασίας  τους. Το δικαστήριο δικαίωσε τον παρουσιαστή και απεφάνθη πως το κανάλι είναι υποχρεωμένο να διατηρήσει τους όρους της μεταξύ τους σύμβασης και τον επόμενο χρόνο.

Να θυμίσουμε πως ο Μένιος Φουρθιώτης είχε καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα κατά του σταθμού, όταν οι ιθύνοντες του ζήτησαν να σπάσει το συμβόλαιό του. Ο παρουσιαστής της εκπομπής «Αποκαλυπτικά» και εμπορικός διευθυντής του σταθμού είχε συμβόλαιο 1+1, που λήγει το καλοκαίρι του 2019.

Έτσι, εξαιτίας της δικαστικής απόφασης, ο παρουσιαστής θα ξεκινήσει κανονικά την εκπομπή του, «Αποκαλυπτικά», που προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο, μέχρι η δίκη να τελεσεδικήσει. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες του ρεπορτάζ, το δικαστήριο για την τελική απόφαση έχει προγραμματιστεί για τις 11 Σεπτεμβρίου 2018 ενώ η τελεσίδικη απόφαση θα βγει τρεις μήνες αργότερα.

Συνεπώς όποια και αν είναι η τελική απόφαση, όλα δείχνουν πως τα «Αποκαλυπτικά» θα κάνουν πρεμιέρα τη νέα σεζόν στο ανανεωμένο Epsilon. Σύμφωνα με το κοντινό περιβάλλον του παρουσιαστή, ο ίδιος νιώθει δικαιωμένος με τη δικαστική απόφαση και ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της εκπομπής «Αποκαλυπτικά» η οποία προγραμματίζεται για το Σάββατο  8 Σεπτεμβρίου.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο παρουσιαστής έχει σκοπό να προβεί σε πολλές αλλαγές στην εκπομπή με νέα πρόσωπα και στήλες ώστε να συμβαδίζει με το νέο και ανανεωμένο Epsilon TV.

Εκτός όμως από το δικαστήριο για τα ασφαλιστικά μέτρα εκκρεμούν και άλλα δικαστήρια του Μένιου Φουρθιώτη με το σταθμό Epsilon τόσο για την εμπορική του ιδιότητα στο σταθμό όσο και για την παρουσίαση της εκπομπής του στα επόμενα χρόνια.

Επί προσθέτως, να συμπληρώσουμε πως εδώ και λίγο διάστημα ο Μένιος Φουρθιώτης είναι ο νέος ιδιοκτήτης του ραδιοφωνικού σταθμού Party Fm και ετοιμάζει πυρετωδώς το νέο πρόγραμμα με δυνατά ονόματα του ραδιοφώνου αλλά και της ελληνικής showbiz.

peoplegreece.com

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Τέλεια. Τους χορεύει όλους στο ταψί ο μάνατζερ της Τζούλιας. Χίλια μνημόνια να βάλουμε μυαλό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι θα γίνει με τον Μενιο; ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΜΕ!!!! Πώς θα φύγει να ησυχάσουμε; Τίποτα δεν τον πιάνει.Κατσαριδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !