Οι πραγματικές εξελίξεις για την αντικατάσταση της Δάφνης Λαμπρόγιαννη...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
2
Οι υπεύθυνοι του Alpha αποφάσισαν, εν τέλει, να συνεχίσουν για 6η σεζόν την κωμική σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» και πρέπει να βρουν την ηθοποιό που θα καλύψει το κενό της Δάφνης Λαμπρόγιαννη.

Αν και οι υπεύθυνοι του καναλιού είχαν αποφασίσει να πέσουν οι τίτλοι τέλους για τη κωμική σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», πριν από λίγο καιρό αναθεώρησαν και άναψαν το «πράσινο φως» για έκτη σεζόν!


Oι συντελεστές χάρηκαν ιδιαίτερα με αυτή την εξέλιξη αλλά τώρα καλούνται να αντιμετωπίσουν έναν νέο πονοκέφαλο, καθώς η Δάφνη Λαμπρόγιαννη δεν επιθυμεί να συνεχίσει. Έτσι, άρχισαν συσκέψεις επί των συσκέψεων για να βρουν την ιδανική ηθοποιό που θα υποδυθεί τη νέα σύντροφο του τηλεοπτικού «Ηλία» (Βλαδίμηρου Κυριακίδη) με ηχηρά ονόματα να μπαίνουν στο «στόχαστρο»: Ελένη Ράντου, Βίκυ Σταυροπούλου, Μαρία Καβογιάννη, Κατερίνα Λέχου, Λήδα Ματσάγγου. Σύμφωνα με πληροφορίες του «MYtv» και του Παναγιώτη Μουλόπουλου, η Ελένη Ράντου ήταν η πρώτη που δέχτηκε πρόταση για την ήδη επιτυχημένη σειρά. Ενώ ήταν ιδιαίτερα θετική, αποφάσισε να απαντήσει «όχι» λόγω ότι πρόκειται για  αντικατάσταση.

Στην ίδια τροχιά κινήθηκε και η Βίκυ Σταυροπούλου. Δεν ισχύει το ίδιο και για τη Μαρία Καβογιάννη η οποία ενθουσιάστηκε με αυτό το ενδεχόμενο και το συζήτησε εκτενέστερα. Στην προκειμένη περίπτωση, όμως, προέκυψε μία άλλη εμπλοκή: η ηθοποιός είχε κάνει γκεστ εμφάνιση ως μητέρα της «Ξένιας» (Άννα Κουτσαφτίκη) και θα ξανά χρειαστεί για τις σεναριακές ανάγκες του νέου κύκλου επεισοδίων. Όσον αφορά τη Κατερίνα Λέχου και τη Λήδα Ματσάγγου, δεν δέχτηκαν επίσημη πρόταση. Μετά από αυτά, λοιπόν, οι ιθύνοντες έριξαν νέα ονόματα στο τραπέζι των συσκέψεων.

Οι  πληροφορίες του περιοδικού θέλουν τη λίστα να περιλαμβάνει: Μπέσυ Μάλφα, Παναγιώτα Βλαντή, Υρώ Λούπη, Έμιλυ Κολιανδρή και Γαλήνη Χατζηπασχάλη. Οι δύο τελευταίες, μάλιστα, τη φετινή σεζόν κέρδισαν θετικές εντυπώσεις με τις ερμηνείες τους στο θεατρικό έργο «Με δύναμη από την Κηφισιά». Αξίζει να σημειωθεί ότι, μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, δεν έχει παρθεί κάποια οριστική απόφαση, καθώς έχουν σύμμαχο τον χρόνο. Και αυτό γιατί τα γυρίσματά αναμένεται να αρχίσουν τον Σεπτέμβρη, ενώ η προβολή το πρώτο δεκαήμερο του Οκτώβρη όπως κάθε χρόνο…

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Και η Παναγιώτα Βλαντη έχει κάνει guest. Και σε ένα όνειρο της "Μαρίνας" ο "Ηλίας" την απατούσε μαζί της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όπως και η Μπεσυ Μαλφα, πάλι σε επεισόδιο με το ζευγάρι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !