Αντώνης Ρέμος – Υβόννη Μπόσνιακ: Αυτές είναι οι άγνωστες λεπτομέρειες για τον πολυαναμενόμενο γάμο!

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Ποτέ δεν ήθελαν να προκαλούν ή να συζητιούνται για την προσωπική τους ζωή. Και στο ίδιο πνεύμα κινήθηκαν σε κάθε σημαντική στιγμή της κοινής τους ζωής. Ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ μετά από 10 χρόνια μαζί και την απόκτηση της μονάκριβης κόρης τους, της Ελένης, που ήρθε στον κόσμο ημέρα σημαδιακή (στις 14 Φεβρουαρίου 2015, του Αγίου Βαλεντίνου) αποφάσισαν να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου το φετινό καλοκαίρι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, η πρόταση γάμου ήρθε λίγο πριν από την έλευση του 2018, μάλιστα εκτός Ελλάδος. Ο Αντώνης Ρέμος έκανε πρόταση στην Υβόννη του μία μέρα πριν από τη συναυλία του στο Nammos, στο Κουρσεβέλ των Γαλλικών Άλπεων, στις 28 Δεκεμβρίου. Σύμφωνα με θαμώνες του μαγαζιού, το ζευγάρι βρισκόταν στο σαλέ που φιλοξενεί το χειμερινό Nammos at the top of the world (αγαπημένο hot spot της Μυκόνου που τα τελευταία δύο χρόνια μετακομίζει στην Ελβετία το χειμώνα), όταν ο Αντώνης Ρέμος πήρε από το χέρι την αγαπημένη του και την έβγαλε έξω από το μαγαζί, παρά την έντονη χιονόπτωση. Η πρόταση έγινε με φόντο το μαγικό χιονισμένο τοπίο και εκείνη είπε το μεγάλο «ναι».

Κι ενώ οι φήμες ήθελαν το γάμο να γίνεται πριν από τον Αύγουστο στο νησί της Μυκόνου όπου το ζευγάρι έχει το δικό του σπίτι, σε εκκλησάκι στην παραλία Φωκός, τα σχέδια ήταν διαφορετικά – ή έστω άλλαξαν στην πορεία.

«Μπορεί να είναι και εκτός Αθήνας, δεν ξέρουμε ακόμα πού θα γίνει. Ο γάμος μας θα είναι σε κλειστό, φιλικό κύκλο και σε μυστικό μέρος…» δήλωνε ο αγαπημένος τραγουδιστής στις κάμερες λίγο μετά τη ραδιοφωνική του εκπομπή στο σταθμό Μουσικός στις 20 Ιουνίου.

Το save the date που έφυγε, όμως, λίγες μέρες μετά έδινε νέα στοιχεία. «15 Σεπτεμβρίου, Αθήνα». Η πρόσκληση που πήγε σε μόλις 200 καλεσμένους δεν έδινε περισσότερα στοιχεία. Λίγο αργότερα γράφτηκε πως ο γάμος θα γίνει σε κτήμα στενού φίλου του ζευγαριού στα βόρεια προάστια.


Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η θρησκευτική τελετή θα γίνει πιθανότατα στο ιδιωτικό εκκλησάκι της οικίας του πρόεδρου του Alpha, Δημήτρη Κοντομηνά (με τον Αντώνη Ρέμο τον συνδέει μια πολυετής σχέση αμοιβαίας εκτίμησης), στη Βαρυμπόμπη, με κουμπάρο τον Κώστα Πηλαδάκη, ενώ στη συνέχεια θα ακολουθήσει στο ίδιο μέρος δεξίωση για τους μόλις 200 προσκεκλημένους.

Η όμορφη νύφη θα φορέσει νυφικό που θα σχεδιάσει η ίδια (άλλωστε εδώ και χρόνια έχει τη δική της σειρά ρούχων Yvonne Bosnjak), ενώ είναι πολύ πιθανό η ίδια η Υβόννη να σχεδιάσει και το κοστούμι του αγαπημένου της, κάτι που έχει ξανακάνει, δημιουργώντας ξεχωριστές εμφανίσεις για τον τραγουδιστή που έκανε την επιτυχία της χρονιάς στο Αθηνών Αρένα, σε ένα πρόγραμμα που ήταν σταθερά sold out.

To ζευγάρι ονειρεύεται μια παραμυθένια βραδιά για αυτή τη σπουδαία στιγμή στην κοινή ζωή του και υπάρχουν σκέψεις τα τραπέζια της δεξίωσης να στηθούν γύρω από την όμορφη λίμνη που υπάρχει στο κτήμα. Για τη βραδιά είναι πολύ πιθανό να βρεθεί στην Ελλάδα ένας διεθνής τραγουδιστής που έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Αντώνη Ρέμο. Ο λόγος για τον Eros Ramazzotti, με τον οποίο είχαν δώσει μαζί συναυλία στο Nammos της Μυκόνου.

Ανάμεσα στους στενούς φίλους του ζευγαριού που έχουν ήδη λάβει πρόσκληση για τη σημαντική αυτή στιγμή στη ζωή τους είναι η Άννα Βίσση και η Μαρινέλα, ενώ τις λεπτομέρειες της οργάνωσης του γάμου έχει αναλάβει η ίδια η νύφη μαζί με τη μάνατζερ του Αντώνη Ρέμου και δεξί του χέρι εδώ και πολλά χρόνια, Κατερίνα Σιδερίδου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !