Κλεοπάτρα Πατλάκη: Τα δεδομένα στην μετά Ατζούν εποχή...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Αν οι προηγούμενες τηλεοπτικές χρονιές σημαδεύτηκαν από την ηχηρή κατάρρευση του κραταιού ως τότε Mega, την επέλαση του "Survivor", την κυριαρχία του Ντάνου, η φετινή τηλεοπτική σεζόν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως χρονιά αποδόμησης των μεγάλων πρωταγωνιστών της τηλεοπτικής μαρκίζας.

 Ξαφνικά είδαμε πρόσωπα που "έγραψαν" όμορφα στη συνείδηση του τηλεοπτικού κοινού να παρουσιάζουν εκπομπές κατώτερες της δικής τους τηλεοπτικής αξίας, πρόσωπα που βγήκαν από ένα ριάλιτι να γίνονται παρουσιαστές μέσα σε λίγα λεπτά, ενώ παρουσιαστές που έχουν γράψει την δική τους ιστορία να μην μπορούν να σηκώσουν κεφάλι σε νούμερα τηλεθέασης ή Α list παρουσιαστές να βρίσκονται στον πάγκο περιμένοντας τον προπονητή να τους "ρίξει" κάποια στιγμή μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Τι ακριβώς συμβαίνει; Η περσινή επέλαση του Survivor, "παγκόσμιο τηλεοπτικό παράδοξο" το χαρακτήρισαν άνθρωποι των media, πέρα από τον πανικό έφερε και το... χάος. Το ηθικό δίδαγμα της Acun Medya είναι "φθηνά εργατικά χέρια" και σ' αυτήν την προσταγή εμπεριέχονται τεχνικοί, δημοσιογράφοι και παρουσιαστές. Όλοι είναι αναλώσιμοι και ανακυκλώσιμοι για τον Τούρκο παραγωγό. Έτσι ο παρουσιαστής γίνεται κριτής σε talent show (Καπουτζίδης, Τανιμανίδης) ή... βοηθός παρουσιαστή (Γιώργος Λιανός) και μετά ξαναγίνεται παρουσιαστής (Γιώργος Λιανός στο "My man can"). Παράλληλα όμως και ένας παίκτης που βγήκε από ριάλιτι και έχει γκελ στον κόσμο μπορεί να πλαισιώσει διάφορες εκπομπές, όπως έγινε με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο ή -στην πλέον ακραία εκδοχή- να χρηστεί εποχικός παρουσιαστής, όπως έγινε με τους νικητές του "Power of love" που θα παρουσιάζουν το καλοκαιρινό παιχνίδι "Σκάσε και κολύμπα". Και βέβαια μη ξεχνάμε ότι κι ένας καναλάρχης (όπως είναι ο Ατζούν Ιλιτζαλί) βεβαίως και μπορεί να είναι και πετυχημένος παρουσιαστής, μιας και εξακολουθεί να παρουσιάζει το τουρκικό Survivor που προβάλλεται στο κανάλι του!

Στην π.Α (προ Ατζούν) εποχή, ο παρουσιαστής είχε μια αξία, καθόταν σ' έναν θώκο και πολλές φορές είχε σημαντικότερο λόγο και από τον διευθυντή προγράμματος. Τα media ασχολούνταν με τα ακριβά τους συμβόλαια, τις μεταγραφές τους ή το "σπάσιμο" συμβολαίων. Τώρα φτάνουμε στο σημείο να αναζητάμε εκπομπή για τον παρουσιαστή που φαίνεται να περισσεύει!

Κάπως έτσι φτάσαμε στο Εpsilon. Είδαμε να διαλύεται ένα πρόγραμμα και να αδειάζει το roaster από πρωτοκλασάτους παρουσιαστές, όπως η Τατιάνα Στεφανίδου. Προκειμένου να έρθει τι; Η Δευτέρα Παρουσία; Ο εξωγήινος κυβερνήτης του πλανήτη Τ24; Κανείς δεν γνωρίζει και κανείς μέχρι στιγμής δεν έχει καταλάβει. Απλά ακούμε προτζεκτ, ανακοινώνονται ονόματα και ξεκινά την καλοκαιρινή της εκπομπή η Μαντώ Γαστεράτου.

Κλεοπάτρα Πατλάκη-yupiii.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !