Νίκος Μάνεσης: Κατόρθωσε και "ανέστησε" τα Σαββατοκύριακα στον ALPHA!

1

Κατά τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, ο Νίκος Μάνεσης κέρδισε το μεγάλο στοίχημα της τηλεθέασης, καταθέτοντας μια νέα τηλεοπτική πρόταση και φέρνοντας στη μικρή οθόνη την εναλλακτική ενημέρωση, μέσα από τη νέα γενιά infotainment.

Μέσα από το «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» κατάφερε να χτίσει από το μηδέν τη συγκεκριμένη ζώνη του Alpha, να συνδυάσει την ενημέρωση με την ψυχαγωγία, αλλά και να διευρύνει το χάρτη των ενημερωτικών εκπομπών, προτείνοντας στους τηλεθεατές μια εναλλακτική ματιά πάνω στην ειδησεογραφία.

Από τις αρχές Σεπτεμβρίου που το «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» σήκωσε αυλαία έως και την Κυριακή 15 Ιουλίου που η εκπομπή ολοκλήρωσε το φετινό κύκλο της, η τηλεθέαση που κατέγραψε δικαίωσαν τόσο το κανάλι όσο και τον δημοσιογράφο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen για την περίοδο 9/9/2017- 15/7/2018, Σαβ & Κυρ 10:00- 13:00, η εκπομπή του Νίκου Μάνεση έκλεισε με πρωτιά στη ζώνη μετάδοσής της.

Το «Σαββατοκύριακο με τον Νίκο Μάνεση» ήταν πρώτο στη ζώνη μετάδοσής του στο σύνολο πληθυσμού, καταγράφοντας 18,2% και αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό πάνω από 4,2 μονάδες (ΣΚΑΙ 14,0% με ενημερωτικά προγράμματα , Star 11,6% με παιδικά προγράμματα)
Πρωτιά σημείωσε και στο δυναμικό κοινό 18- 54 όπου κατέγραψε 19,7% και άφησε πίσω του τον ανταγωνισμό πάνω από 7,4 μονάδες (Star 12,3%, ΣΚΑΪ 9,1%)

Θυμίζουμε ότι ο Alpha έχει ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Νίκο Μάνεση.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Είναι εξαιρετική η εκπομπή καλοδουλεμένη,με ενδιαφέροντα θεματα.Ενημερωνεσαι χωρίς να αγχώνεσαι και τα εξηγούν όλα απλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !