Η απάντηση της Πόπης Τσαπανίδου για τη μεταγραφή της στον ΑΝΤ1...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Ιδιαίτερος ντόρος έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες  και το βρίσκω απόλυτα λογικό κι αναμενόμενο, για το που θα βρει η επόμενη τηλεοπτική σεζόν τη Πόπη Τσαπανίδου.

Η γνωστή δημοσιογράφος αποκάλυψε η ίδια μέσα από τον λογαριασμό της στα social-media το τέλος της συνεργασίας της με το Star και το τηλεοπτικό ρεπορτάζ πήρε «φωτιά», μιας και οι πάντες άρχισαν ν΄ασχολούνται με το ποιά θα μπορούσε να είναι η επόμενη τηλεοπτική στάση της Πόπης Τσαπανίδου.

Κάπως έτσι είδαν το φως της δημοσιότητας ρεπορτάζ, που παρουσίαζαν τη μέχρι πρότινος παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του Star, να βρίσκεται σε συζητήσεις με τους ιθύνοντες του Epsilontv και κάποια άλλα, που τη συσχέτιζαν με την άφιξη του Κωστή Τσιακανίκα στον ΑΝΤ1, όπου κι ανέλαβε ,ως γνωστόν, τη θέση του διευθυντή ειδήσεων και με τον οποίο η Πόπη Τσαπανίδου έχει συνεργαστεί άψογα στο παρελθόν και διατηρεί φιλικές σχέσεις.

Τι απαντά ,όμως, για όλα αυτά η ίδια η… πρωταγωνίστρια στο tlife.gr και στην Νάνσυ Νικολαίδου;

«…Αχ, πραγματικά, αλήθεια σου λέω, σ ΄ευχαριστώ που με πήρες. Τόσες μέρες δεν με έχει πάρει κανείς να με ρωτήσει το τι γίνεται και το τι μπορεί να ισχύει. Διαβάζω κι εγώ διάφορα, τα οποία ,όμως, δεν έχουν καμία σχέση με τη πραγματικότητα. Διάβασα μέχρι ότι μπορεί να αποφασίσω  το τι θα κάνω του χρόνου, ανάλογα με το που έχουν πιάσει δουλειά, φιλικά μου πρόσωπα. Φίλους έχω και στο CNN! Λες να με πάρουν; (γέλια)», αποκάλυψε χαρακτηριστικά στο TLife η δημοσιογράφος κι έσπευσε να συμπληρώσει:

«Δεν ισχύει τίποτα απ ΄όλα αυτά. Δεν έχω κάνει κουβέντες με κανέναν… Μακάρι να έρθει μία καλή πρόταση για του χρόνου. Πάντα οι καλές προτάσεις είναι ευπρόσδεκτες. Για την ώρα κάνω διακοπές!»

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !