Ετοιμάζουν τα «Εγκλήματα πάθους»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Περισσότερο χώρο στη μυθοπλασία δίνουν στον ΑΝΤ1 για το πρόγραμμα της επόμενης σεζόν. Ανάμεσα σε αυτές που θα βγουν είναι και μία που φέρει την υπογραφή του Δημήτρη Αρβανίτη και στην οποία θα ξεδιπλώνονται ιστορίες... που ίσως κάτι να θυμίζουν, αλλά να θέλουμε να τις ξεχάσουμε.

Προσωρινός τίτλος της «Εγκλήματα πάθους» και πρόκειται για μία εβδομαδιαία σειρά αυτοτελών επεισοδίων με πρωταγωνιστές ήρωες που οι ιστορίες τους… μπορεί και να θυμίζουν κάποιες ειδήσεις από το αστυνομικό δελτίο.

Η σειρά θα είναι προϊόν μυθοπλασίας, αλλά τις καλύτερες ιδέες, έστω και με δυσάρεστες και άσχημες περιπτώσεις τις δίνει η ζωή. Πρωταγωνιστές της… άνθρωποι της διπλανής πόρτας, που αγάπησαν τόσο πολύ που έχασαν τον έλεγχο.

Εγκλήματα που σοκάρουν και σχέσεις που καταλήγουν στο έγκλημα θα είναι ο κύριος καμβάς των αυτοτελών ιστοριών που θα ξεδιπλωθούν μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 την καινούργια σεζόν με την υπογραφή του γνωστού σκηνοθέτη και σεναριογράφου.

Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν λίγο πριν το τέλος του Αυγούστου αφού σύμφωνα με τον προγραμματισμό του σταθμού η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στην αρχή της καινούργιας σεζόν και θα προβάλλεται μία φορά τη βδομάδα,

newsit.gr-Γρηγόρης Μελάς

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !