Κατερίνα Γερονικολού: Έχει υπάρξει ζευγάρι με άντρα πολύ μεγαλύτερό της;

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

Το φθινόπωρο η Κατερίνα Γερονικολού θα πρωταγωνιστήσει στη θεατρική μεταφορά της ταινίας Χτυποκάρδια Στο Θρανίο, παίζοντας τον ρόλο της Λίζας Πετροβασίλη που είχε ερμηνεύσει στην ταινία η Αλίκη Βουγιουκλάκη. Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Λάκης Λαζόπουλος. Στο θίασο βρίσκονται επίσης ο Νίκος Γαλανός, ο Κώστας Βουτσάς, αλλά και ο Ορέστης Τζιόβας, ο οποίος θα υποδυθεί το γιατρό Δημήτρη Παπαδόπουλο που θα κλέψει την καρδιά της.

Εντοπίζει κάποιες ομοιότητες της ίδιας με τη Λίζα Πετροβασίλη; «Δεν είχα ερωτευτεί ποτέ καθηγητή μου. Από την άλλη, δεν προσποιήθηκα ποτέ πως είμαι άρρωστη για να μην πάω στο σχολείο. Ήμουν το “φυτό” της τάξης. Να φανταστείς, δεν θυμάμαι να έχω κάνει καν κοπάνα. Ήμουν απουσιολόγος στην τάξη. Παρ’ όλα αυτά, αισθάνομαι ακόμα παιδί και πολλές φορές χορεύω ξυπόλυτη στο σαλόνι του σπιτιού μου. Δεν θα ήθελα να χάσω την αθωότητά μου».

Η Κατερίνα όχι μόνο δεν ερωτεύτηκε ποτέ καθηγητή της, αλλά, όπως λέει, δεν έχει υπάρξει ζευγάρι με έναν άντρα πολύ μεγαλύτερό της. «Δεν μου έχει τύχει, αλλά πιστεύω πως είναι καλό να έχεις με το σύντροφό σου μια ηλικιακή συνάφεια, ώστε να μην υπάρχει χάσμα γενεών, αλλά ταύτιση στον τρόπο σκέψης».

Πηγή: People

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !