Δράμα, κωμωδία και θρίλερ ετοιμάζει ο ΑΝΤ1...

0

όλο το ρεπορτάζ...


Το κανάλι έδωσε ήδη το «πράσινο φως» σε τέσσερις σειρές, οι οποίες θα αποτελούν τη ραχοκοκαλιά της prime time κατά τη διάρκεια της εβδοµάδας, ενώ το νέο τηλεπαιχνίδι περιπέτειας «Ninja warriors» (πιθανότατα θα µετονοµαστεί σε «Greek warriors») θα µεταδίδεται Σαββατοκύριακο. Τελευταία προσθήκη στη φαρέτρα του ΑΝΤ1 είναι η καθηµερινή σειρά µυστηρίου «Η επιστροφή», που βασίζεται στο αργεντίνικο «El regresso de Lucas» («Η επιστροφή του Λούκας») και αφηγείται την ιστορία ενός µικρού αγοριού, του Λούκας, που εξαφανίζεται µυστηριωδώς ,και 20 χρόνια µετά επιστρέφει στην οικογένειά του µαζί µε πολλά σκοτεινά µυστικά. Λόγω του έντονου στοιχείου µυστηρίου και θρίλερ, η σειρά είναι πολύ πιθανόν να πάρει θέση στην prime time του σταθµού µε καθηµερινή µετάδοση, ενώ θα ολοκληρωθεί τον ∆εκέµβριο. Τη σκηνοθεσία αναλαµβάνουν ο Αλέξανδρος Πανταζούδης και ο Σπύρος Μιχαλόπουλος.

Στο δεύτερο µισό της σεζόν,ο ΑΝΤ1 θα παρουσιάσει άλλη καθηµερινή σειρά, η οποία, σύµφωνα µε πληροφορίες, θα είναι δράµα εποχής και θα τη σκηνοθετήσει ο Πιέρρος Ανδρακάκος. Πέρα από το µυστήριο, ο ΑΝΤ1 ποντάρει πολύ και στην κωµωδία. Εκτός από την «Ταβέρνα του Πέπε», το κανάλι έκλεισε τη νέα κωµική σειρά «Σπίτι µε τα παιδιά» των σεναριογράφων Σάρα Γανωτή και Νίκου Σταυρακούδη, που θα µεταδίδεται δύο ή τρεις φορές την εβδοµάδα. Σύµφωνα µε την υπόθεση, ένα ζευγάρι χωρίζει µετά από 40 χρόνια γάµου και στη συνέχεια ο µπαµπάς πηγαίνει να µείνει µε την οικογένεια της κόρης και η µαµά µε την οικογένεια του γιου. Το κάστινγκ µόλις ξεκίνησε. Σε ό,τι αφορά την «Ταβέρνα του Πέπε», το πρωταγωνιστικό καστ, µε τον Γιάννη Μπέζο στον ρόλο του ταβερνιάρη και τον Φάνη Μουρατίδη στον ρόλο του γιου του, συµπληρώνεται µε τις Νικολέτα Κοτσαϊλίδου και Ελένη Ουζουνίδου.

Η τέταρτη σειρά του ΑΝΤ1 φέρει την υπογραφή του ∆ηµήτρη Αρβανίτη και θα είναι ένα πρωτότυπο είδος docfiction σε αυτοτελή επεισόδια. Βασισµένη σε αληθινές ιστορίες που αφορούν κυρίως εγκλήµατα πάθους που έχουν διαπραχθεί ανά τον κόσµο, θα παρουσιάζει δραµατοποιηµένα σηµεία του στόρι, αλλά θα έχει και στοιχεία ντοκιµαντέρ όπως αφηγητή και έρευνα για τα αιτία που οδήγησαν στο έγκληµα. Στο πιλοτικό επεισόδιο πρωταγωνίστησε ο Γιώργος Χρανιώτης.

Πηγή: Real News / Ναταλία Ανδρικοπούλου

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !