Το νέο δυνατό ριάλιτι του ΑΝΤ1...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Ένα πρωτότυπο ριάλιτι ή παιχνίδι όπως θέλουν να τα ονομάζουν απέκτησε ο ΑΝΤ1 με σκοπό να είναι από τα “όπλα” που θα παρατάξει στη “μάχη” της τηλεθέασης την επόμενη σεζόν. Για να το πετύχει μάλιστα θα προκαλέσει πολλές... οικογενειακές κόντρες αφού τον κεντρικό ρόλο... και λόγο θα έχει ένα... τέρας!

Tο κανάλι του Αμαρουσίου απέκτησε τα δικαιώματα προβολής του “Ninja Warrior” με σκοπό να το βγάλει την επόμενη σεζόν. Και μπορεί στο παιχνίδι δράσης οι διαγωνιζόμενοι να περνούν δυσκολίες ακόμα και… αιωρούμενοι αλλά οι διαγωνιζόμενες στο καινούργιό απόκτημά τους θα περνούν πιο δύσκολα αφού θα έχουν να αντιμετωπίσουν… momsters! Όχι, δεν πρόκειται για ορθογραφικό λάθος αλλά για λογοπαίγνιο από τις λέξεις mom και monsters και πριν βιαστείτε να πείτε ότι “καμία μητέρα δεν είναι τέρας” σκεφτείτε την άποψη που ενδεχομένως να έχει… η νύφη της! Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του newsit.gr και του Γρηγόρη Μελά, στο ριάλιτι… ε, οκ… στο “παιχνίδι μαγειρικής” που απέκτησε ο ΑΝΤ1 διαγωνίζονται πέντε γυναίκες προσπαθώντας κάθε μία από αυτές να ετοιμάσει το τέλειο γεύμα σύμφωνα με τις εντολές κι οδηγίες της πεθεράς της το οποίο θα βαθμολογήσουν οι πεθερές των άλλων διαγωνιζομένων. Όπως καταλαβαίνετε η συνεργασία πεθεράς-νύφης στην κουζίνα και με τη… mom να έχει το πάνω χέρι μπορεί εύκολα να βγάλει το τέρας από μέσα της και η γλυκιά μανούλα να γίνει… monster και να ψήσει τη… νυφούλα της!

Το συγκεκριμένο ριάλιτι… ε, οκ… ξεχάστηκα, το “παιχνίδι μαγειρικής” λοιπόν που θυμίζει αρκετά το “Κάτι ψήνεται” που πρόβαλε ο ALPHA είναι τούρκικης προέλευσης αλλά έχει κερδίσει τους τηλεθεατές σε όσες χώρες έχει προβληθεί, κάτι που αναμένεται να συμβεί και στη χώρα μας.

Σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου τα στελέχη του ΑΝΤ1 σκοπεύουν το συγκεκριμένο πρόγραμμα να το ρίξουν στην απογευματινή ζώνη αλλά υπάρχουν και κάποιοι που υποστηρίζουν ότι το format είναι τόσο δυνατό που μπορεί να σταθεί ακόμα και στην prime time ζώνη. Τις οριστικές αποφάσεις θα τις λάβουν αφού δουν τι άλλα… όπλα έχουν για την επόμενη σεζόν αλλά φαίνεται ότι ποντάρουν πολλά στο νέο απόκτημά τους, το “Momsters”, γνωρίζοντας άλλωστε ότι η σχέση… αγάπης και μίσους μεταξύ πεθερών και νυφών είναι ικανή να ψήσει τους τηλεθεατές να συντονιστούν στη συχνότητα του σταθμού…!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !