Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Δεν θα είναι στο επόμενο MasterChef; - Οι αινιγματικές του δηλώσεις...

0

Για την παρουσία του ήδη από τους πρώτους κύκλους στο MasterChef, την εμπειρία του μπροστά στις κάμερες αλλά και το ενδεχόμενο να τον δούμε και στο MasterChef 3 μίλησε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Η κάμερα της εκπομπής «Όλα Καλά» του "Μακεδονία TV" συνάντησε τον γνωστό σεφ, ο οποίος δήλωσε πως δεν νιώθει πρότυπο για τους νεαρούς σεφ, ενώ δεν θεωρεί τον εαυτό του ταλέντο στη μαγειρική.

Για την συμμετοχή του ήδη από τους πρώτους κύκλους του MasterChef είπε: «Ήμουν από τα πρώτα MasterChef. Είμαι ο πιο κοντός και ο πιο παλιός ταυτόχρονα. Ήμουν από το πρώτο MasterChef στο Mega, βρισκόμουν στο backstage, με τις συνταγές και τις δοκιμασίες των παιδιών. Το φετινό ήταν κάτι διαφορετικό. Μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία, περάσαμε πολύ καλά με τον Σωτήρη και με τον Πάνο και με όλους τους ανθρώπους. Εγώ είχα το προνόμιο ότι τους γνώριζα από πριν, όλους τους cameramen, σκηνοθέτες, δεν ήμουν σε ένα ξένο περιβάλλον. Κι όταν έκανα τις συζητήσεις, είπα ότι "θέλω να λέω ό,τι θέλω". Και γενικότερα, επειδή κάνω και λίγο χιούμορ, νομίζω ότι αυτό θέλω να κάνω. Και μου είπαν "κάνε ό,τι νομίζεις"».

Ο ένας εκ των τριών σεφ του MasterChef αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο να τον δούμε και στο νέο κύκλο του τηλεοπτικού μαγειρικού διαγωνισμού, λέγοντας πως ακόμη δεν γνωρίζει κάτι και υπογράμμισε ότι «θα συνεχίσω να περνάω καλά με τον Πάνο και τον Σωτήρη είτε κάνω το MasterChef είτε όχι».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !