Mέσα Ιούλη η έναρξη της συνεργασίας...

0

Με πυρετώδεις ρυθµούς προχωρά το σχέδιο της συνεργασίας του Star µε τον Alpha και η αρχή θα γίνει µε τη µεταφορά του ενηµερωτικού κοµµατιού του καναλιού της Παλλήνης από το Studio Pro στον τρίτο όροφο των εγκαταστάσεων του Star στη Λυκόβρυση. Το µεσηµέρι της Πέµπτης έγινε ενηµέρωση των δηµοσιογράφων του Alpha ότι ξεκίνησαν εντατικές προσπάθειες για µεταφορά όλου του κοµµατιού της ενηµέρωσης µέχρι τα µέσα Ιουλίου.

 Στις εγκαταστάσεις του Star, εκτός από τα δελτία ειδήσεων, θα µεταφερθούν και η πρωινή ενηµερωτική εκποµπή µε τη Ράνια Τζίµα και τον Σπύρο Λάµπρου, καθώς και η πρωινή εκποµπή του Σαββατοκύριακου µε τον Νίκο Μάνεση. ∆εν αποκλείεται στον ίδιο όροφο να πάνε και κάποιες από τις διοικητικές υπηρεσίες του Alpha.

Στη συνάντηση της Πέµπτης πάντως δόθηκαν διαβεβαιώσεις στους εργαζοµένους πως η µεταφορά αυτή δεν σηµαίνει τίποτα σε σχέση µε το εργασιακό καθεστώς τους και αποτελεί απλώς µια ενέργεια η οποία θα µειώσει τα λειτουργικά έξοδα των δύο καναλιών, χωρίς µείωση προσωπικού (αφού άλλωστε υπάρχει και η αυστηρή πρόβλεψη της νέας νοµοθεσίας για τουλάχιστον 400 θέσεις µισθωτής εργασίας).

 Πάντως, θεωρείται βέβαιο ότι µε την ολοκλήρωση της µετεγκατάστασης του ενηµερωτικού τοµέα του Alpha στη Λυκόβρυση τα δύο κανάλια θα χρησιµοποιούν κοινές δοµές και µηχανισµούς, όπως τα links και οι κάµερες για τις απευθείας συνδέσεις. ∆εν αποκλείεται επίσης να υπάρχει στο µέλλον κοινή υποδοχή ειδήσεων. Παράλληλα, ξεκινά η αντίστροφη µεταφορά του ψυχαγωγικού κοµµατιού του Star στις εγκαταστάσεις του Studio Pro.

Parapolitika

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !