Πολλαπλοί οργασμοί στο σεξ: Έτσι θα την κάνεις να φτάσει στην… κορυφή!

0
Ένας πραγματικός άντρας εκτός από συνεπής και δραστήριος στον έρωτα θα πρέπει να σκέφτεται και την ολοκληρωτική ικανοποίηση της συντρόφου του.
Ας δούμε λοιπόν λίγο τα νούμερα που ποτέ δεν λένε ψέματα. Σύμφωνα με το ανδρολογικό ινστιτούτο περισσότεροι από τους 4 στους 10 άντρες έχουν πρόωρη εκσπερμάτιση με αποτέλεσμα η σύντροφός τους να μην είναι 100% καλυμμένη και φυσικά τις περισσότερες φορές να μην έχει ολοκληρώσει και να μην έχει φτάσει στον οργασμό.
Μόλις το 14% των σεξουαλικών επαφών φτάνουν την γυναίκα σε οργασμό με βασικότερα αίτια την πρόωρη ολοκλήρωση του άντρα, την αδυναμία της στύσης και την άτονη σεξουαλική διέγερση και των δύο φύλλων.
Αυτό όμως μπορεί να λυθεί και ο λόγος είναι η δύναμη των βοτάνων και η πανεπιστημιακή έρευνα του Μιλάνου που έφτιαξε μετά από 16 χρόνια πειραμάτων μελετών το βιολογικό σεξουαλικό συμπλήρωμα που εκτοξεύει τις επιδόσεις αντρών αλλά και γυναικών περισσότερο από οποιοδήποτε σεξουαλικό συμπλήρωμα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα συμπεριλαμβανομένων και των χημικών σκευασμάτων.

Αυτό το βαζάκι αποτελείτε από αρκετά βότανα και εκλεκτό μέλι με βασικό συστατικό το επημίδιο. Το εντυπωσιακό εκτός από τα άμεσα αποτελέσματα κατά της πρόωρης εκσπερμάτισης και της στυτικής δυσλειτουργίας είναι ότι έχει άμεση και έντονη δράση και στις γυναίκες και μάλιστα χωρίς καμία παρενέργεια στον ανθρώπινο οργανισμό.

Μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες και το προϊόν εδώ …. Προσοχή σε απομιμήσεις διότι έγινε παγκόσμιο best seller σε δεκάδες ιστοσελίδες και υπάρχουν πολλά κρούσματα και στην Ελλάδα.

Να θυμάστε πάντα, ένας άντρας οφείλει να είναι πάντα έτοιμος και συνεπής….

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !