Ένα αποδεδειγμένα δυνατό «όπλο» για τη «μάχη» της τηλεθέασης απέκτησε ο ΣΚΑΪ το οποίο μάλιστα είχαν βάλει... κι άλλοι στο μάτι.

Ωστόσο το κανάλι του Φαλήρου κατάφερε τελικά να το κερδίσει και μάλιστα θα είναι κι αυτό με το οποίο σκοπεύει να κρατήσει τους τηλεθεατές στη συχνότητά του αμέσως μετά το τέλος του «Survivor».

Αμέσως λοιπόν μετά την ολοκλήρωση του δεύτερου κύκλου του ριάλιτι επιβίωσης ο ΣΚΑΪ θα ξεκινήσει να προβάλλει στην prime time ζώνη του το δεύτερο κύκλο της πετυχημένης τούρκικης σειράς «Kara Sevda».

Αξίζει να αναφέρω ότι τη συνέχεια της γνωστής και πετυχημένης τούρκικης σειράς που με τον πρώτο κύκλο της στο MEGA κέρδισε και στη χώρα μας μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού διεκδικούσε κι άλλος τηλεοπτικός σταθμός, εκτός από το κανάλι της Μεσογείων, αλλά τελικά τα στελέχη του ΣΚΑΪ έκαναν τη συμφωνία.

Έτσι μετά το τέλος του «Survivor» θα ξεκινήσει να προβάλλεται από τον ΣΚΑΪ η συνέχεια της τούρκικης σειράς «Kara Sevda» και δικαιολογημένα θεωρείται ότι θα γίνει πάλι… sevda του τηλεοπτικού κοινού…!

newsit.gr-Γρηγόρης Μελάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]