Πολλά κανάλια το διεκδικούν...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Πολλά και διαφορετικά είναι τα σίριαλ που προέρχονται από τη διεθνή αγορά και έχουν μπει στο στόχαστρο των υπευθύνων των καναλιών και των παραγωγών. Ένα από αυτά έχει τίτλο «El Tesoro» .

Οι υπεύθυνοι των καναλιών και οι παραγωγοί θέλουν να επενδύσουν σε ένα μεγάλο βαθμό στην ελληνική μυθοπλασία και γι’ αυτό εξετάζουν προσεκτικά τις προτάσεις που φτάνουν στα γραφεία τους, με τις περισσότερες από αυτές να προέρχονται από τη διεθνή αγορά. Πρόσφατά στο «στόχαστρο» τους μπήκε η κολομβιανή κωμωδία «El Tesoro» (μτφ. «Ο Θησαυρός») που προβλήθηκε, πριν από δύο χρόνια, στο ισπανικό δίκτυο Caracol Television και αποτελείται από 79 επεισόδια. Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, γνωστός παραγωγός εξασφάλισε τα δικαιώματα της, προκειμένου να προσαρμοστεί στα ελληνικά δεδομένα και εν συνεχεία κατατέθηκε στα ενδιαφερόμενα κανάλια. Οι πρώτες πληροφορίες του «MYtv» θέλουν ένα από αυτά να είναι το epsilontv, χωρίς ωστόσο να έχει παρθεί κάποια οριστική απόφαση.


Η υπόθεση
Το «El Tesoro» ή αλλιώς το «Digging for love» (μτφ. Κοιτώντας για αγάπη»), όπως είναι ο αγγλικός τίτλος, είναι μία κωμωδία για τους τηλεθεατές όλων των ηλικιών, καθώς στο επίκεντρο του σεναρίου βρίσκεται η ζωή δύο γειτονικών οικογενειών. Από τη μία βρίσκεται η οικογένεια Μουρσία και από την άλλη η οικογένεια Οτέρο και έχουν τις καλύτερες σχέσεις. Κάποια στιγμή, όμως, συμβαίνει κάτι απροσδόκητο: Η οικογένεια Μουρσία ανακαλύπτει έναν θησαυρό στον κήπο του σπιτιού τους και συγκεκριμένα ένα γιγάντιο χρυσό άγαλμα το οποίο βρίσκεται μεταξύ των δύο σπιτιών. Από εκείνη τη στιγμή, αρχίζουν μια σειρά αποτυχημένων προσπαθειών προκειμένου να το ξεθάψουν, προκαλώντας κωμικά αλλά και δραματικά ευτράπελα. Αργότερα θα κληθούν να αντιμετωπίσουν ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα: Ο αληθινός ιδιοκτήτης του θησαυρού πρόκειται να βγει από τη φυλακή και αναμένεται να επιστρέψει για να διεκδικήσει την περιουσία του οποιαδήποτε στιγμή.

Mytv-Παναγιώτης Μουλόπουλος

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !