ΑΝΤ1 με Σκορδά στο… κόκκινο;

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Σύμφωνα με την ίδια… σεναριολογία ο ΑΝΤ1 δεν γνωρίζει αν θα δώσει το «πράσινο» φως στη Φαίη για την επόμενη σεζόν ενώ αν γίνει αυτό θα της…κατσικώσουν δίπλα της τον Γιώργο Λιάγκα. Ε, λοιπόν σε όλα αυτά… και πολλά ακόμα που έχουν γραφτεί βάλτε Χ.

Μιλώντας με υψηλόβαθμο στέλεχος του σταθμού με διαβεβαίωσε ότι οι σχέσεις της παρουσιάστριας με τη διοίκηση δεν είναι καθόλου… στο κόκκινο, όπως θέλουν κάποιοι να την παρουσιάζουν λέγοντάς μου μάλιστα ότι έχουν γίνει δύο συναντήσεις στις οποίες ήταν σαφές ότι θα συνεχίσει κανονικά και την επόμενη σεζόν, αναφέροντας βέβαια ότι πρέπει, όπως γίνεται συνήθως αλλά και είναι αναγκαίο σε κάθε εκπομπή, να γίνουν διορθωτικές αλλαγές. Όσον αφορά το σενάριο για «επιστροφή του Γιώργου Λιάγκα» ουδέποτε υπήρξε τέτοια σκέψη αφού κι ο ίδιος ο δημοσιογράφος δεν επιθυμεί να… γυρίσει στα παλιά, ενώ το τι θα κάνει την επόμενη σεζόν θα το συζητήσει με τα στελέχη του σταθμού.

Έτσι λοιπόν αν και κάποιοι προσπαθούν να χρωματίσουν με… κόκκινο τις σχέσεις της παρουσιάστριας με τον ΑΝΤ1 η αλήθεια είναι ότι αυτή είναι στο… πράσινο αφού κι επίσημα έχει πάρει το «εισιτήριο» ώστε και την επόμενη σεζόν να είναι στο τιμόνι της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής που βέβαια πρέπει να κάνει αρκετές αλλαγές για να καταφέρει να βάλει περισσότερους τηλεθεατές στην παρέα της…!

newsit.gr-Γρηγόρης Μελάς

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !